![]() |
Bunt
Właśnie dlaczego wszyscy strasi mówią że my jesteśmy nupkami kurde aż mi krew w żyłach sie zagotowała X( sam gram już 2 lata tyle sie naczytałem o tibi i wogle ze wiem napewno więcej niż taki gracz co ma 30 lat .
Zreszta mialem raz taka sytuacje ze polak mial napewno z 18 moze wincej lat z 40 lvl niepamiętam zawalil mi loot baga 4000 oz. chyba ja mialem 15 lvl powiedzcie teraz kto jest wiekszym noobiem młodszy czy strszy wiadomo ze starszy :cygaro: młodzi żądzą !! :cygaro: |
@up
No patrząc na ciebie, to ja sie "niedziwem", czemu młodsi mają taką popularnośc;o |
Ja tam mam 16 i dysktutuje na poziomie z ludzmi wiele starszymi :P
W Tibii, jak i na RL nie chodzi o wiek, tylko o zachowanie :P |
@up
ojj tu bym sie klocil ze Regentus zachowuje sie jak dojrzaly osobnik:D 16 lat a zachowuje sie jakby mial z 12 :P btw. Sorry za offtopic :P |
@up
Anper no jak mnie dolek lapie to wiesz... :P Ale chyba sie tak caly czas nie zachowuje :P |
Mam 14lat, zaznaczyłem opcję 14-16 ;p
|
wybralem 16-18 B)
|
A co ja mam zaznaczyć? Mam 12 lat i do wyboru: ...10-12lat | 12-14lat. To zależy od inteligencji? Jeśli tak to jestem w tej srugiej kategorii. :)
|
Cytuj:
|
Sonda na temat wieku
A ja mam 55 lat i gram w Tibię. Sprawia mi to dużą fraję. Wiek nie gra roli kiedy się coś lubi. A grę poleciła mi koleżanka 40-latka, która gra wraz z 12 letnim synem i jest od niego nawet lepsza. Pozdrawiam wszystkich graczy i tylko proszę - bądźcie dla siebie mili.
|
Niedługo walnie 17 rok mojego życia :)
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jeje! 14-16 wiek rulez! Co roku uświadamiasz sobie że jeszcze rok temu byłeś znacznie głupszy :D
|
Hłe hłe hłe :) Mam 13 latek :D jeszcze 4 miesiące i mi 14 stuknie ;)
|
Mi tam sonda pasuje!!:D I nie mam problemu z przydzieleniem mnie!! xD
|
Ile masz lat?
Proporcjonalną ilość do mojego wieku :D. |
Widzę że Tibia ma zwolenników w każdej grupie wiekowej xD 14-16 rlz !! :D B)
|
eh ludzie ale wy tępi ^^ tibia was zaćmiła czy co??
skoro skączyłeś 18lat to zaliczasz się do 18-20.... banał @up sry niezauważyłem że już wyjaśniłeś ^^ |
a ja 14.5 co mi stego
|
sonda
a ja mam 13 lat :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:24. |