![]() |
Cytuj:
Juve gra padake Arsenal też ale Arsenal zagrał ładnie dlatego życze im powodzenia:-)u siebie wygra Barca i Milan tak myśle Inter też przejdzie:-) |
odświeżam temat:Lyon przegrał na własne życzenie broniąc wyniku w drugiej połowie Milan nie potrafił strzelić w drugiej połowie bramki do 88 minuty potem poszło jak z płatka i 2 bramki jedna Inzagiego i druga Schevy:)Villareal gra dalej inter wyeliminowany:-)
Milan-Lyon 3:1 Villareal-Inter 1:0 |
Ano inter sie nie popisał, czekam na wyniki dzisiejszych meczy :), milan pokazał klase ładnie w koncowce meczu dobił lyon, zasluzyli sobie na polfinaly. Mecz barcy zapowiada sie ciekawie, moze benfica wygra? kto wie co sie moze zdarzyc, spotkanie zapowiada sie ciekawie. Czekamy, czekamy chłopaki :)
|
dupa nie klase :P w*****lem sie strasznie... wiedzialem ze w koncu strzela w 90% gole strzelaja pod koniec 1 polowy lub pod koniec meczu..a na dzis obstawiam wyniki :
Juventus-Arsenal 0-1 Barcelona-Benfica 2-0 |
FORZA MILAN! :)
Arsenal dzisiaj nie wygra ale awansuje. Benfica moze dzisiaj zaskoczyc, nie maja nic do stracenia takze zaatakują. Jeszcze moze byc taka nispodzianka jak Villareal. |
Villareal i Benfica zaczynają się robić powoli coraz groźniejszymi przeciwnikami dla najlepszych (weteranów). Nie będzie dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem (opierając się na pierwszym meczu), że Barcelona odpadnie. Lub wygra, ale po bardzo ciężkim meczu.
|
Arsenal i Barca dalej
Sądze że finał taki będzie ale AFC skopią tyłek Barsie |
Chciałbym finał Milan - Villarreal i wygrywają Hiszpanie. ;]
|
Cytuj:
|
Mialem nadzieje ze Lyon wygra :( ale tak to kibucuje ARSENALOWI
|
Cytuj:
szkoda gracza Villarealu który zalał się krwią po faulu jednego z Mediolańczyków;/a Milan ma wielkie szanse na zwycięstwo ps.barca mogła nie przejść dalej;) |
Pary półfinałowe:
Villarreal - Arsenal Londyn FC Barcelona - AC Milan Ronaldinho nie wykorzystal karniaka omg, taki wazny mecz, a ten mial juz na poczatku meczu szanse dac prowadzenie barcelonie, no ale i tak wygrali mozna bylo sie tego spodziewac, w nastepnej rundzie przejdzie chyba Arsenal i Barca:) |
@pixik
widac ze twoi koledzy nie zaja sie na pilce za dobrze :D Kto gra ladniej od barcy ? nikt ;] barca gra najladniejsza pilke final barca-arsenal a co do tego karnego ronaldinho ;/ przewaznie strzela w tamto miejsce ale popelnil blad strzelajac na wysokosci rak moretto |
Szkoda Lyonu ładnie grali, lae w końcówce odpuścili troche i od razu efekt...
Członki z Milanu awansowały, szkoda gadac... Juve za burtą, "aż płakać się chce" spadek formy i frustracja = 3 czerwone w 2 meczach... Arsenal, "syndrom Liverpool'u", w Premiership shit, a w LM awanse... Benfica, szkoda mi ich, ladnie grali, ale jakis sukces jest... Barca, hmm ponizej oczekiwań, ale awans sie należał... Inter, solidna drużyna, tylko solidna... Villareal, półfinał - i to wystarczy... |
Cytuj:
A co do gracza to byl to Sorin. @topic Nareszcie Barca skopie tylki mediolanczykom -.- |
buehuehuehue zeby sie nie okazalo ze ta wasza wielka Barca odpadnie w polfinale... ;- ))) Milan ja pojedzie xD
|
A może zdarzy się jakiś cud i do finału wejdą Arsenal i Villareal 8o Taki finał byłby najciekawszy, ale pary rozstawione więc trochę za późno. Nie lubie ani Barcelony ani żadnych pierd... Eee Włochów ( Milan, Juwentus itd.) Więc wygrać może tylko Arsenal!
|
kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiem tak, już prędzej bym przyjął pod swój dach kibica Barcelony niż kibica Realu, który kiedyś kibicował Barcelonie. ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35. |