Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Liga Mistrzów 2005/2006 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=66669)

PiXik 30-03-2006 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krzesław
Stawiam na taki sam finał;) Haha i dobrze, że kanonierzy zbombardowali tych makaroniarzy, którzy nie umieją przegrywać z honorem! Czekamy na drugą fale nalotów na terenie wroga :P

Camoramesi podziękował kibicom a ty tu takie texty no wiesh!;p<lol>
Juve gra padake Arsenal też ale Arsenal zagrał ładnie dlatego życze im powodzenia:-)u siebie wygra Barca i Milan tak myśle Inter też przejdzie:-)

PiXik 05-04-2006 20:21

odświeżam temat:Lyon przegrał na własne życzenie broniąc wyniku w drugiej połowie Milan nie potrafił strzelić w drugiej połowie bramki do 88 minuty potem poszło jak z płatka i 2 bramki jedna Inzagiego i druga Schevy:)Villareal gra dalej inter wyeliminowany:-)
Milan-Lyon 3:1
Villareal-Inter 1:0

Rybzor 05-04-2006 20:43

Ano inter sie nie popisał, czekam na wyniki dzisiejszych meczy :), milan pokazał klase ładnie w koncowce meczu dobił lyon, zasluzyli sobie na polfinaly. Mecz barcy zapowiada sie ciekawie, moze benfica wygra? kto wie co sie moze zdarzyc, spotkanie zapowiada sie ciekawie. Czekamy, czekamy chłopaki :)

Zamor1 05-04-2006 21:02

dupa nie klase :P w*****lem sie strasznie... wiedzialem ze w koncu strzela w 90% gole strzelaja pod koniec 1 polowy lub pod koniec meczu..a na dzis obstawiam wyniki :
Juventus-Arsenal 0-1
Barcelona-Benfica 2-0

Lowca Knight 05-04-2006 21:29

FORZA MILAN! :)
Arsenal dzisiaj nie wygra ale awansuje.
Benfica moze dzisiaj zaskoczyc, nie maja nic do stracenia takze zaatakują. Jeszcze moze byc taka nispodzianka jak Villareal.

Noro 05-04-2006 21:47

Villareal i Benfica zaczynają się robić powoli coraz groźniejszymi przeciwnikami dla najlepszych (weteranów). Nie będzie dla mnie jakimś wielkim zaskoczeniem (opierając się na pierwszym meczu), że Barcelona odpadnie. Lub wygra, ale po bardzo ciężkim meczu.

Vekegi 05-04-2006 23:55

Arsenal i Barca dalej
Sądze że finał taki będzie ale AFC skopią tyłek Barsie

Raul 06-04-2006 00:29

Chciałbym finał Milan - Villarreal i wygrywają Hiszpanie. ;]

Thomisson 06-04-2006 07:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vekegi
Arsenal i Barca dalej
Sądze że finał taki będzie ale AFC skopią tyłek Barsie

Chyba sam w to nie wierzysz ;D........[Milan szczury kanałowe, fraciarze w du** kopane, stare dziadki od siemdiu boleści!!!Nienawidzę ich!!!!]

Straznik Monopolowego 06-04-2006 11:09

Mialem nadzieje ze Lyon wygra :( ale tak to kibucuje ARSENALOWI

PiXik 06-04-2006 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson
Chyba sam w to nie wierzysz ;D........[Milan szczury kanałowe, fraciarze w du** kopane, stare dziadki od siemdiu boleści!!!Nienawidzę ich!!!!]

Barcelona psy konie małe plujące futrzane chamy(nie nie myśle tak to tylko tok myślenia kolegi narzuca taką myśl
szkoda gracza Villarealu który zalał się krwią po faulu jednego z Mediolańczyków;/a Milan ma wielkie szanse na zwycięstwo
ps.barca mogła nie przejść dalej;)

Rybzor 06-04-2006 12:48

Pary półfinałowe:

Villarreal - Arsenal Londyn
FC Barcelona - AC Milan

Ronaldinho nie wykorzystal karniaka omg, taki wazny mecz, a ten mial juz na poczatku meczu szanse dac prowadzenie barcelonie, no ale i tak wygrali mozna bylo sie tego spodziewac, w nastepnej rundzie przejdzie chyba Arsenal i Barca:)

Zamor1 06-04-2006 16:00

@pixik
widac ze twoi koledzy nie zaja sie na pilce za dobrze :D
Kto gra ladniej od barcy ? nikt ;] barca gra najladniejsza pilke
final barca-arsenal
a co do tego karnego ronaldinho ;/
przewaznie strzela w tamto miejsce ale popelnil blad strzelajac na wysokosci rak moretto

djkuter 06-04-2006 17:22

Szkoda Lyonu ładnie grali, lae w końcówce odpuścili troche i od razu efekt...
Członki z Milanu awansowały, szkoda gadac...
Juve za burtą, "aż płakać się chce" spadek formy i frustracja = 3 czerwone w 2 meczach...
Arsenal, "syndrom Liverpool'u", w Premiership shit, a w LM awanse...
Benfica, szkoda mi ich, ladnie grali, ale jakis sukces jest...
Barca, hmm ponizej oczekiwań, ale awans sie należał...
Inter, solidna drużyna, tylko solidna...
Villareal, półfinał - i to wystarczy...

Ville 06-04-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
Barcelona psy konie małe plujące futrzane chamy(nie nie myśle tak to tylko tok myślenia kolegi narzuca taką myśl
szkoda gracza Villarealu który zalał się krwią po faulu jednego z Mediolańczyków;/a Milan ma wielkie szanse na zwycięstwo
ps.barca mogła nie przejść dalej;)

to po co piszesz jak ty nie myslisz tak? nie sadzisz ze to troche dziecinne? Miej wlasne zdanie.
A co do gracza to byl to Sorin.

@topic
Nareszcie Barca skopie tylki mediolanczykom -.-

ciemne dropsy 06-04-2006 22:20

buehuehuehue zeby sie nie okazalo ze ta wasza wielka Barca odpadnie w polfinale... ;- ))) Milan ja pojedzie xD

Krzesław 06-04-2006 22:54

A może zdarzy się jakiś cud i do finału wejdą Arsenal i Villareal 8o Taki finał byłby najciekawszy, ale pary rozstawione więc trochę za późno. Nie lubie ani Barcelony ani żadnych pierd... Eee Włochów ( Milan, Juwentus itd.) Więc wygrać może tylko Arsenal!

Duch Guardi 06-04-2006 22:58

kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona

Darth Ryba 06-04-2006 23:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi
kiedyś byłem za Realem ale zrobil z nich sie lamy wiec teraz jestem za FC barcelona

Ja tak samo xD wcześniej jeszcze Manchester Utd lubiłem

Raul 07-04-2006 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi

Czyli jednym słowem jesteś kibicem tej drużyny, która aktualnie dobrze gra. Real super kiedy zdobywał LM, a Barca do dupy, teraz Real do dupy, a Barca super bo wygrywa. Jak to fajnie być oddanym kibicem swojego ulubionego klubu, nie?
Powiem tak, już prędzej bym przyjął pod swój dach kibica Barcelony niż kibica Realu, który kiedyś kibicował Barcelonie. ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:35.