![]() |
To świątynia na mainie np. kiedy wychodzisz z rooka to najpierw w swiatyni jestes :)
|
Dlaczego ja!! niechodzi mi ciagle a innym...!!! ;( ;( ;( ;(
|
Jestem co prawda na rooka weszłem przypadkiem ale mam 2 ss
1. Behemot - oczywiscie mój ded 2. orc raider - znowu ded. Mugłby ktos mi powiedziec jaki jest dobry server ftp bo mi republika niedziała! |
a jesli nie wlacze tego test serwer
a co sie stanie gdy nie wlacze tego tes serwer a bende dalej gral?? ?(
|
:O muwicei co mam zrobic zeby mi dzialalo!!! plxplx X(
|
;( oooo miałem too many players ale tylko raz ..... ;(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(tam gdzie sie pojawiasz) |
LOL a teraz na dodatek ib blocked 30 min bo zle wpsialem kod!!! X( 8)
|
hmm
ja sie juz od godziny loguje i noc :/ glownie timeout. z 5 to many... tez bylo lipa troche ale loguje sie dalej :| |
ja w ciagu od 19:30 mialem tylko 3 too many ;/ ;(
|
a ja mam tera IP blocked 30 min. ale tylko jak sie loguje na testa jak normalnie to nie mam czemu plxpxlpxlpxlxpxlpxlpxlxplxpxl help meeeee ;( ;( ;(
|
ja sie ciesze bo mam bana na postac a tak to moge sobie pograc :D ale niestety jeszcze sie nie zalogowalem PROSZE JAKIEGOS MODA ZEBY ZROBIL TEMAT W PRZYKLEJONYCH TIBIA EST SERVER I TAM WYPOWIEDZI Z NIEGO I FOTKI ZEBY WKLADAC BO TAK inni zrobia sobie 1000ttakich tematow :D
|
Cytuj:
>.< |
Ja pier***e
Loguje sie odkod powstal TEST SERWER I NIC juz mam takiego nerwa ale proboje dalej!!!
|
czy ktos sie zalogowal juz na free akoncie?? bo ja nie , tylko lognalem sie kumpla kontem z pacciem ;/ moze w nocy o 5 bedzie 0 ludu ale bedzie napewno10000000potworkow ;p
|
Ja sie lognąłem na PACCa 80lvl Master Sorcer ale długo niepożyłem.Porobione są teamy.
P.S: Nie ma skill barow 8o |
Mam 2 fajne ss ale niewiem czemu mi republika niedziała... niewiem czy to jest spowodowane czymś u mnie czy kazdemu nie działa.
Jak ktoś chce zamieścić to dla mnie proszę o podanie poczty, a napewno wyśle. |
dawaj mi to ja zapodam : [email protected]
|
http://photobucket.com/
masz tutaj jest moim zdaniem najlepszy server do ss :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:22. |