![]() |
up:
... nie wysilileś się... wklejenie gotowego ognia z przybornika PSP ... 30 sekund pracy .. .heh . No ale coz, 3 osobowy fake... ciekawe . |
mnie sie podoba xD daje 10/10
|
chyba najlepsza czesc z wszystkich
|
e no przemek ale wykombinowałeś :D:D:D
daje ci 8/10 :P czekam na nowo część :P efekty własne?? |
Ciągle mi sie niepodoba....
Grafiki poprostu przekolorywałeś i wygląda jeszcze gorzej. Jedynyie co mi sie podoba to ten demon zombie.Fabuła też jakaś dziwna. Ale napewno lepsze niż niektore fake'i na forum... |
Przemek wszystko Dobrze tylko Fabyła tak jakaś ale narazie się łape:D oco biega:P Rób dalej bo szkoda by było zaniechać:P
Powodzenia życze w kolejnych odcinkach i o ocena 7/10 |
no jeśli ci chodzi o podłoge to sie zgadzam PRZEKOLOROWANA ;/
|
Cytuj:
|
LoL
Ehhhh .. śmieszna fabuła i za krótkie^^:cygaro:
|
Yhm.. bez obrazy, to się robi co raz durniejsze ;d
|
chłopie... to nie fakei tylko żenada!! jaka bomba atomowa? to jest gra na postawie i klimacie średniowiecza a ty wyskakujesz z 21 wiekiem... pomysł beznadziejny niektóre fragmenty też ale wykonanie niezłe;]
przynajmniej sie napracowałeś |
Cytuj:
1.Jest to fake w klimacie tibijskim. 2.Grafika Tibijska. I z tych dwuch podstawowych żeczy składa sie fake. (Jeżeli w ogóle wiesz co to jest fake) |
Dzisiaj z Alchanderem zrobilismy takie logo naszego faku
http://img151.imageshack.us/img151/9282/intro2wz.gif (Ja robilem z tego ruchomy rysunek a on do niego grafike) Bedziemy go wstawiac przy kazdej czesci fake'a To na tyle :P @Down Fajne podoba mi sie ale, niewezme chcialbym pokazac jak my robimy a tak to bedzie takie krzywe ze ktos lepszy od nas to robi :/ |
Heh... czemu to nawet nie cieniowane ;p (niby jest...ale za duzo JEDNOLITOSCI... 10 minut plx plx plx) ?
Wiesz... Uzyj moze tego (zedytuj i zamiast "miejsca na reklame" wstaw se tytul itp... proporcje mozesz zostawic (czas itp) ). http://img73.imageshack.us/img73/4186/untitled8cb.gif lub >>>HERE<<< |
huh
mój miał być taki fajny ale nawet go nieopublikowałem a już mnie ktoś pobił :D |
@Avager
No dzięki ci wielkie za poniżanie nas -.-" Tyle roboty po to, żeby tego nikt nie użył :/ 1.Wole swoje. 2.Nie bierzemy. 3.Nic niema po 3. PzDr. |
Mi tam się podoba ta opowieść :) Początek trochę głupi, słabo zrobiony, ale później bomba atomowa jest świetna :)
|
Cool
:dance: Wyjechane xD nie no spoko pomysl ... tylko troszke krotkie :( obejzal bym tez jakas plage czy cos takiego :p ale z tym kompem to ci nie za bardzo poszlo :faceoff: ale na prawde swietne ! 9/10 a za pomusl 10/10 ! Gratz !
|
oks
Spox Spox....No postarales sie i to jak ;] GRATZ :D
ocena : 9/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:26. |