![]() |
No dobra,niech ci będzie, ta część jest najlepsza. Ocena
5,25/10 |
co ty taka sórowa żeden muj Fake nieoceniłaś wyżej niż 6/10X(
to już Avager jest mniej sorowy 8o sprawdzałem i widze że niemasz żadnych fake a twoja chistoria skończyła sie na prologu i nie była zbyt ciekawa po postach widze że wszędzie krytykujesz teraz niewyjde na tym co powiem głupio POKAŻ CO UMIESZ stwórz i przedstawa nam IDEALNY WEDŁUG CIEBIE ODCINEK MOJEGO FAKEIA masz na to 3 dni |
Co do Draka nie czepiać się jego Ortografi ponieważ to DYSLEKTYK.
A co do Predaliena to Draku ma troche racji. Niech pokaże swoje umiejętności w robieniu Fake. To na tyle NarX and TechnO RlZ. |
Cytuj:
Boze, jakie gadanie... Po pierwsze to takie ''zrob lepsze'' takiego my tu nie lubimy w tym dziale... po drugie, to chyba kazdy moze lepszy od tego... |
Boshe jakie to głupie.Ty chłopie pobaw się kamykami a nie.....:)
|
Spox fake niebede sie w kłotnie mieszał
Komentujcie moj fake'i xD |
Cytuj:
znam wartość swojego fake i niezmartwie sie zdaniem nowicjusza :D jak ci sie niepodoba to mi poradź co mam zrobić żeby był lepszy :D @R4z0r razor oprucz reklamowania skomentuj jeszcze odcinek :D a tak ogulnie to twój fakei mi sie podoba i go komentuje regularnie :D |
Fake przeniesiony na strone 10
|
Hehe...no ja tam sobie powstałem, ale nie wymyśliłem, że będe super-hiper-herosem O.o Hehe ogólnie to mi się podoba xD 9,5/10 (A tej połowy ci nie daje, ponieważ...nie chcialem być super herosem ;]) Ok to na Tyle PzDr..
@edit Ten tekst fajny: Robin (z)Chud(ł) bo mu matka żryć nie dała. <lol2> |
Suuuper tylko jedno, SUPER HERO MNIE K***A TAK W*****A ZE K***A HEJ!
-.- 8/10 (-2 za super hero X() |
Postać Avagera: lizus plx?
"Koniec zrytych fake": Autoironia? Cytuj:
Humor kiepski, jedynie podobał mi się ten pergamin (wygląd, tam też była literówka -.-) @down: Nie wyklinałbym, umiem przyjąć wszelką uzasadnioną* krytykę. * - uzasadniona krytyka = krytyka wyrażająca nasze prawdziwe odczucia co do fake, nie wystawiona dlatego, że ktoś cię nie lubi/źle skomentowałeś jego fake |
@Misza
Drakon ma dyslekcje i się go nie czepiaj, że robi błędy ortograficzne. Jak chcesz się czepiać jakiegoś fake to idź sobie na "Quest na golden helmet". A gdy ktoś by opisał twój fake w ten sposób to byś się napewno wkurzyl i wyklinał na takiego gościa -.-" @edit Nie bój się wiem co to znaczy. |
Cytuj:
avager bo to pasuje do boga. Pomyśl sobie jak by to wyglądało bóg o imieniu Misza @błedy w pierwszym poście zaznaczałęm że jestem dyslektykiem @nie*rozumiem nie to niemiało być śmieszne> Poprawiłem poprostu błąd UWAGA NA POPRZEDNIEJ STRONIE 9 ODCINEK FAKEIA |
fajne daje 8/10
a to coś forma cienia to ściągnales z shaman king od formy ducha? I like shaman king. |
Super!! tylko ta ortografia!! czlowieku ty umisz pisacX( ??
ortografia zaniza ocene:( 8/10 |
Cytuj:
Żeby jakiś moderator znowu nie wlepił mi warna za offtop napiszę: Średni fake. |
Cytuj:
Powiem ci tak, fajne wykonanie, fajne i dobre ale nie moge dokonczyc bo bola mnie oczy od twojej ortografi (^^). Btw. czemu jesli ktos ma dysleksje to zastrzega sobie prawo do pisania w tenze sposob, masz dysleksje to staraj sie na blaszke wykuc slowa. Pozatym kurka z 20 lat temu to jakos nikt o dysleksji nie slyszal, poprostu albo umialo sie pisac i czytac albo bylo sie poprostu "analafabetom" ;) |
:/ :/ :/
B)
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale rób dalej tego fake, może się coś poprawi... @edit: Title: Masz 3 posty(ów) w tym temacie, ostatni Dzisiaj A co do oceny, to nie chce mi się nawet tego komentować, taki jakiś pourywany... Podobała mi się jedynie ta część, w której idą do miasta i spotykają Dark Devila czy jakoś tak (wykonanie mi się podobało, fabuła denna). I "sorry, hello", ale zachowujesz się jak jakiś z(s?)frustrowany dzieciak. (powiem modowi, że tu o mnie źle piszesz, o!) Tak się składa, że ostatnio w tym dziale modki robią rzeźnię. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |