![]() |
ale macro :| uhalo go po utracie 20~ HP :| . Film fajny. Powodzenia mu Zycze :*
|
Nom fakt nietypowe zakończenie... połowa anitici miała białe skulle :faceoff:
|
No nie widziałem czego podobnego... :P Niezły gościu... pewnie ma nieco teraz prze***** na servie... no ale ma 2x mls i te axe ;p
|
Hedehehehe szkoda ze trap na samym koncu:)
|
Cytuj:
|
omG, filmik świetny. Skroić tyle kasy o.O Ja jestem na 99% przekonany, że on teraz spokojnie expi sobie SoV'em albo ScA nowiutkim charem, o którym nikt nie wie -.- Współczucie dla poszkodowanych, ale takto jest, jak się ufa obcym.
Cytuj:
|
Gz
Good Film..gz All
|
Film jest spoko :) No coz chlopak masz szczescie w pechu :P Bo ma hunta ale i ma 2x sov i sca :P Zrobi new chara :) i gites albo sellnie na aukcjach czy cos i hajs ma :)
PS:Ktos napisal ze Cip-y niesa chojne ? lól afff.... to czemu 2x Paladince Staty odnawiali po hackach ... Byl 134 a jest 150+.... |
...
Ti jest moim idolem hahaha myslalem ze padne patrze nieiwem co sie stanie podbija, bieze i ucieka o ****a<lol2>. Jednym zdaniem chlopak Wymiata.Dał rade:D:D.Pewnei szedl na studia albo gdzie i nie mogl grac no to jeszcze kase zarobi na studia;D
|
lol lol lol :D:D: <Lol2> Nieno dobry gościu .Pewnie gra new Charem bogaty albo jak ktoś up napisał Na studia bedzie miec :D:D:D:D:
|
Słowem: kawał s****iela z niego -.- Niby to "tylko gra", ale fakt kradzieży (i to niecodziennej) jest faktem i już. Swoją drogą, Ci kolesie też zachowali się trochę nieodpowiedzialnie. Skoro wiadomo było jaki Ti jest, to po co wykładali te itemy? Pewnie cwaniak ma second chara, albo kończy z Tibią forever i chce się wzbogacić w rl...
|
Ten Dragoneye to gey na rl xD
Ripper po tak starym graczu czego mogli się spodziewać?Uczciwości...a że on ma już w dupie tą gre to na koniec wy***ał numerek :P Za taką kase można takiego wy***anego sorca zrobic że OMG!! |
hueauheauheauheuaheuh o looool ale polefka :D niema to jak sie wzbogacic
|
hahahhah chyba najlepszy annihi jakiego widzialem
|
hehe
Ziomusi sie wzbogacil macie racje ale nie pomysleliście ze on juz niebedzie gral w tibie :> :D:faceoff: Boie robił by takiego czegos inaczej . Teraz ma Hunta od całego serwa mozna powiedziec :DB) 8o ale zarobi troche kasy
|
Hahaha!! <lol2> Świetny filmik :D (oczywiście z całego filmiku najbardziej podobał mi sie nick głównego bohatera ;D 'Ti' <3 ) Szkoda że nie zdążyłeś uciec :( X( Ale ogólnie było śmiechoffo !! ~~Oby tak dalej!! :D <lol2> |
X ( <gratuluje Ti> :S i tej pani u góry też hum X| xD <down> Nie no ja na jego miejscu bym sie chyba nie pokazywał już na Antice czy gdzie on tam gra >.< Dżejzi nie ściemniaj z tym ~!t@l!@ X ( Fejny filmik :P Baba |
Ech... Najlepszy temat na forum o filmach?:D
|
Hahaha, najlepszy anni jakiego widziałem 8o . Jednak ja na jego miejscu bym tego nie robił chyba, że mu się tibia znudziła.
|
Po pierwsze pozdrawiam ludzi którzy pisali "ja bym chyba skoczył z bloku jakby mi zakosili sova albo sca ..."
ja od zawsze myślałem że to tylko gra... Po drugie, hmm film fajny ale sam nie wiem co myśleć o kolesiu, mojemu kumplowi z rl skradziono z domku sca, mpa, mms'a g legi i jeszcze troche rzeczy ale naszczśćie udało mu się to odzyskać (nie wnikajcie jak ;>), jedyny morał jaki z tego wynika, ufaj tylko rl kumplom lub kumplom których znasz od bardzo dawna ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |