Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

verbus 26-04-2006 23:25

Omg

Vandoz-to do ciebie !

Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]

Vandoz 27-04-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez verbus
Vandoz-to do ciebie !

Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :]

Wiem, ale radze ci nikomu nie dawac "na chwile konta" znowu.;)
Edit:
Cytuj:

Losiu 16 to ll i noob
Do tego nawiazywalem.

Radament Hellfire 30-04-2006 12:59

O lol dałeś mu na chwile? Ty sie lepiej nie odzywaj jak dajesz kolesiowi konto na "chwile" i uwazasz ze nie jestes noobem to lepiej nie graj w ta gre.

fire megidox 30-04-2006 13:02

To jak na morganie grają takie noobki to "Poprosze Nizahe żeby mi na 15 min pożyczył swoje passy - zobacze jakie ma eq " <hahahahha>

Mr Torax 30-04-2006 13:22

Wyjasnie pare niedomowien.

1) Ahazin dostal te 100 bp sd dlatego ma prawie 102 lvl~~
2) Mam cos do powiedzenia w gildi....

Radament Hellfire 30-04-2006 16:35

No czyli sprawa tych 100bp sdkow jest wyjasniona przez toraxa. Niezbyt dobrze zrozumialem ten drugi podpunkt....., ale wazne ze ta sprawa z sdkami jest wyjasnmiona i zamknieta.

Colm 01-05-2006 08:59

Lól?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Torax

Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o

Glin 01-05-2006 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colm
Chyba jednak niebardzo :] Większość w Avis chodzi jak pieski za nizem. Tak jak ty :] Sorry... Taka prawda... 8o

Prawda jest taka, że nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz.

Raul 01-05-2006 12:27

Cytuj:

Zagadaj do Nizahe czy możesz dojść do gildii, zobaczymy do kogo Cię odeśle.

Vandoz 03-05-2006 10:58

Cytuj:

Daj na to przykład.:baby:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mr Torax

Co masz do powiedzenia w gildi?? Jak juz piszesz to pisz zeby wiekszość zrozumiala.;p

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 08:24

A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?

Dider Z Rivii 05-05-2006 13:54

PA nie ma ;]

Character Information:

Name: Cosanostra Pyros
Sex: male
Profession: None
Level: 1
World: Morgana
Residence: Rookgaard

Colm 05-05-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vampir Z Zaglebia
A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?

PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 15:54

No to nieciekawie bo wlasnie chcialem tam grac...teraz bede musial szukac new serva

Vandoz 05-05-2006 20:28

Cytuj:

PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o

Tak jasne. Ja jestem huntowany przez krolika bugsa bo powiedzialem ze jest krolikiem.

@Vampir z Zaglebia:
Graj na Morganie. TO spx serw.

Vampir Z Zaglebia 05-05-2006 21:06

No to jak jest z tym waszym servem? jak n. zajme sobie miejsce na tombach i High lvlowi z Avis sie zachce huncic to mnie zapir***? albo czy mozna zginac bez powodu od wiekszego levela? Edit: Sorry Vandoz nie doczytalem tego co dopisales

Vandoz 05-05-2006 21:32

Sytuacja na Morganie jest doskonala. Wystaczy zalatwic sobie protektora ktory nalezy do Avisu <HAIL!>. Moim protem jest szanowny pan Ahazin.
Zobaczcie. To dziala.B)

Raul 06-05-2006 08:56

Napewno nikt nie będzie huntowany ani wyrzucany z wcześniej zajętego spawnu bez sensownego powodu.

Radament Hellfire 06-05-2006 12:30

Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?

fire megidox 06-05-2006 12:59

No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46.