![]() |
Omg
Vandoz-to do ciebie !
Dalem mu konto na chwile a nie zeby sobie nim gral,pozatym jak ty mowisz ze sie nie dales na to nabrac (numer z ass key) tzn ze nie jestes noobem :] |
Cytuj:
Wiem, ale radze ci nikomu nie dawac "na chwile konta" znowu.;) Edit: Cytuj:
|
O lol dałeś mu na chwile? Ty sie lepiej nie odzywaj jak dajesz kolesiowi konto na "chwile" i uwazasz ze nie jestes noobem to lepiej nie graj w ta gre.
|
To jak na morganie grają takie noobki to "Poprosze Nizahe żeby mi na 15 min pożyczył swoje passy - zobacze jakie ma eq " <hahahahha>
|
Wyjasnie pare niedomowien.
1) Ahazin dostal te 100 bp sd dlatego ma prawie 102 lvl~~ 2) Mam cos do powiedzenia w gildi.... |
No czyli sprawa tych 100bp sdkow jest wyjasniona przez toraxa. Niezbyt dobrze zrozumialem ten drugi podpunkt....., ale wazne ze ta sprawa z sdkami jest wyjasnmiona i zamknieta.
|
Lól?
Cytuj:
|
Cytuj:
Prawda jest taka, że nie masz zielonego pojęcia o czym gadasz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A moglby ktos cos opowiedziec o tym servie jaka jest sytuacja polityczna :D? Jakies PA jest?
|
PA nie ma ;]
Character Information: Name: Cosanostra Pyros Sex: male Profession: None Level: 1 World: Morgana Residence: Rookgaard |
Cytuj:
PA na morganie było, jest i będzie. Kolega jest hunted by avis za to że uhnął kolegę toraxa... n\c Nie polecam nikomu grać tam. 8o |
No to nieciekawie bo wlasnie chcialem tam grac...teraz bede musial szukac new serva
|
Cytuj:
@Vampir z Zaglebia: Graj na Morganie. TO spx serw. |
No to jak jest z tym waszym servem? jak n. zajme sobie miejsce na tombach i High lvlowi z Avis sie zachce huncic to mnie zapir***? albo czy mozna zginac bez powodu od wiekszego levela? Edit: Sorry Vandoz nie doczytalem tego co dopisales
|
Sytuacja na Morganie jest doskonala. Wystaczy zalatwic sobie protektora ktory nalezy do Avisu <HAIL!>. Moim protem jest szanowny pan Ahazin.
Zobaczcie. To dziala.B) |
Napewno nikt nie będzie huntowany ani wyrzucany z wcześniej zajętego spawnu bez sensownego powodu.
|
Taa jasne to wypowiedz mi czemu zginał Knobik i Neq de'Oldstar jak nie za to że za szybko lv bili ?
|
No już nie przesadzajcie - np. Clubmaster on Morgana leci z lvl jak szalony i jakoś nikt go nie huntuje
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:46. |