Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

malwersator 05-04-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
co do Wanted-juz pare osob zapowiedzialo jakby cos sie stalo-i tu przytocze slowa jednego z nich-"jak bedzie masslog daj mi znac to sie nie bede logowal"-i to nie byle jakie lvle tylko 100+
Franco

Wiem o kim mowa hahahaha:D

Top Secret Name 05-04-2006 19:02

Cytuj:

Muheeheheheeh-frajera mowisz-pamietaj ze to ty blagales o wlonosc nie my i soon to sie powtorzy jak tak dalej bedziesz sie panoszyl wtedy ja wroce z vision i zoaczymy czy bedziesz tak kozaczyl z tymi noobami z wanted-

Btw-Draz-do academy przyjmujesz all kogo popadnie-czyli masowo nas chcesz pozabijac? heheh

DObre sobie tylko pamietaj 3/4 academy nie ma pojecia o wojnie-1/4 nie zamierza sie bic

co do Wanted-juz pare osob zapowiedzialo jakby cos sie stalo-i tu przytocze slowa jednego z nich-"jak bedzie masslog daj mi znac to sie nie bede logowal"-i to nie byle jakie lvle tylko 100+

Co ty na to Masterze?? (pewno odpiesz ze dezercja bedzie surowo karana,ale jak wiesz kazdy ma to gdzies:))

Franco

Zapomniales tam dopisac ze jest jeszcze tylko poto zeby niepasc od draza i jego paczki. Bo pa niema... co nie shanoz i sathan?:>

@Drazharm...

Ty jestes frajerem bo ty prosiles muhauheheheheeh i jeszcze padniesz jak szmata i sobie pojdziesz na non-pvp pozyjemy zobaczymy :)

ZrembAzura 05-04-2006 19:13

oj :D

@Top Secret~

Oj Sedlaczku, poszanowalbys troche Wanted, moze masz zle wspomnienia zwiazane z nimi ale daj spokoj choc na chwile. Jak juz ci mowilem na gg nic ci nie da to ze smiejesz sie z czyjejs pracy :] Nie musisz ujawniac nicka jak nie chcesz bo nikt cie do tego nie zmusi ale przystopuj troche z tym wyzywaniem kazdego czlonka Wanted, nie musisz sie smiac z Academii, nie mozesz wiedziec czy Draz padnie czy nie, tylko sie ciesz ze nie dominuje teraz Vision, bo mogloby byc jeszcze gorzej dla ciebie drogi przyjacielu :**

Pozdroooo :dance:

Top Secret Name 05-04-2006 19:19

@zremb

niewyzywam WSZYSTKICH czlonków wanted ;] tylko 3/4 :) hihi

a tam roznica :) drazowi musialem dac kase :) ale exmindowi tez hihi ale exmind sie odpierdolil a draz sie zaraz znowu czepi :)

ej co jest ja pisze odpierdolil a mi tu wyswietla odrzodkiewka muheheh

zjebane forum... to mialo byc o.d.p.i.e.r.d.o.l.i.l ;] eeeeeeeee a juz myslalem ze moj blad :)

TraP 05-04-2006 19:25

osoby pchajace sie do wanted academy mysla ze pozniej beda w tym (nie)normalnym wanted -.-
snicie :)
zanim by zrobicie ten 70+ moze 100+ lev to wanted juz nie bedzie
kiedys nastanie ten dzien :)

pozdro dupolizacze z wanted :)

@edit
Draz...
co do twojego title (Liquidator) <muahahahah> chyba 20 lvli, a wiesz czemu?
pare tyg temu gdy mialem 53 lev (ty chyba 145) jakos tak szedlem sobie i wpisalem "adura vita", a ty sie na mnie rzuciles jakbys na uhy nie mial!goniles mnie jakies 15 minut a i tak zdazylem do pz, wiec ty nie badz taki "Liquidator" jak nieumiesz 100 lvli mniejszego trapnac/zabic -.-

Mrok 05-04-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZrembAzura
@Top Secret~

Oj Sedlaczku, poszanowalbys troche Wanted :**

Pozdroooo :dance:

Ty ich po tej akcji jak cie jeden z wanted dednal dopiero uszanowales?
Zremb Mar 08 2006, 21:08:20 CET Killed at Level 41 by Elite Crusher

Najwyzsza prawda 05-04-2006 19:51

Franco De'Lago temu panu juz dziekujemy.Wracaj z Vision czekamy z utesknieniem moze z nimi podczas bitew nie bedziesz siedzial w krzakach i skoncz tu sie juz podniecac krzykaczu forumowy.
CIOSY KARATE CWICZYLEM Z BRATEM ,PO DOBREJ WODZIE LEPSZY JESTEM W JUDZIE NA BRAMCE STOJE NIKOGO SIE NIE BOJE JA JESTEM KING BRUCE LEE KARATE MISTRZ.

ZrembAzura 05-04-2006 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mrok
Ty ich po tej akcji jak cie jeden z wanted dednal dopiero uszanowales?
Zremb Mar 08 2006, 21:08:20 CET Killed at Level 41 by Elite Crusher

Jak niewiesz o co chodzilo to sie nie w*******aj w nie swoje sprawy, najpeirw sie dowiedz o co poszlo a potem pisz :cygaro: nie sadze zeby ktos ci powiedzial o tym, ale moze znajdzie sie ktos kto poswieci chwilke dla ciebie:baby:

Przykro mi ze mamy do czynienia na forum z takimi jak ty :faceoff:
Nie mowie ze jestes noobem itp. bo cie nie znam i nie bede cie osadzac, ale teraz popelniles blad :dance:

Pozdro,
Zremb 8o

Grebol 05-04-2006 20:40

Eee co sie znów dzieje? Powrót Szwedów?
Ide spokojnie przez veno a tu Xajaki wybjia moich kumpli z Wanted Ac.
Wie ktoś co się dzieje?X(

Slayer Robin 05-04-2006 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol

Life is brutal -.- sa w WA wiec niech sie licza ze ich vision moze lac WA to nie schronie dla n00bow

Siwus 05-04-2006 20:59

Cytuj:

Btw-Draz-do academy przyjmujesz all kogo popadnie-czyli masowo nas chcesz pozabijac? heheh

DObre sobie tylko pamietaj 3/4 academy nie ma pojecia o wojnie-1/4 nie zamierza sie bic

Ech... zdziwilbys sie....
jak Cie napadnie zgraja (20+osob) 40-60 lvli "noobków" to nawet dobry bot Ci nie pomoze. Btw te ułamki - znasz wszystkich w Wanted Aca, ze jestes taki pewien ze to pozbawione determinacji noobki, ktore placza jak padna? Mylisz sie ;)

Grebol 05-04-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slayer Robin
Life is brutal -.- sa w WA wiec niech sie licza ze ich vision moze lac WA to nie schronie dla n00bow

Wiem bo sie z tym liczyłem, ale chodzi mi o to czy znów jest wojna?

Slayer Robin 05-04-2006 21:08

Cytuj:

Wiem bo sie z tym liczyłem, ale chodzi mi o to czy znów jest wojna?

Powiedz mi kiedy jej nie było -.-

Top Secret Name 05-04-2006 21:15

@grebol~

Wojna była jest i będzie na azurze do chwili w której tibia przestanie istnieć :)

Nosso Mc'Furry 05-04-2006 21:49

Cytuj:

Ha widzisz.. teraz Wanted Academy nie będzie juz tak szpanowalo, teraz musi sie liczyc ze z kozackiej gildi przeksztalca sie w mieso armatnie dla Vision :)
( Po to wlasnie Drazharm nainvitowal ludzi i stworzyl Wanted Academy, padnie ktos z nich-zadna strata. Mysle ze tym sie Draz kierowal :) )

Cors Ent 05-04-2006 22:02

to jest topic o wojnie a histori wanted academy :)

a tak apropo wojny to dodajcie Vision z powrotem do vip bo znów grasujemy :baby:

Drazharm 05-04-2006 22:26

Cytuj:

Muheeheheheeh-frajera mowisz-pamietaj ze to ty blagales o wlonosc nie my i soon to sie powtorzy jak tak dalej bedziesz sie panoszyl wtedy ja wroce z vision i zoaczymy czy bedziesz tak kozaczyl z tymi noobami z wanted-

to jest cytat z piosenki ty idioto, ale ze jestes nieoczytany to tego nie wiesz. ty dresie bez szkoly po wyroku.

Anoniemk 05-04-2006 22:35

@Franco
Jest możliwość, abyś umieszczał ty, lub któryś z twoich kolegów filmikami z wojny na forum?

Top Secret Name 05-04-2006 22:54

Hail :)

I znowu sie wszystko zaczyna :) vision zaczyna gre :) i bedzie odbijac azure z rąk wroga (wanted). Ale! El Drazito ma doskonały plan! mueheheheheheh

Draz co ty na to?:> Vision juz zaczyna zabijac Twoich a ciebie to jakos nierusza ;]

Slayer Robin 05-04-2006 22:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
to jest topic o wojnie a histori wanted academy :)

a tak apropo wojny to dodajcie Vision z powrotem do vip bo znów grasujemy :baby:

zawsze mialem i miec bede :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:47.