![]() |
21:37 Warning! The murder of Beriah Alatin was not justified. :cygaro:
poza tym: Iyphon Apr 06 2006, 21:17:42 CET Killed at Level 63 by Elon Milus and by Lefius załamał się chłopak i zdowngroudnował do 44 ;] no cóż... wszysstko sie zmienia jak w kalejdoskopie =] |
A mówiłem że to będzie dłuuuuuga wojna :) ;pp
Gz fragów |
Obecnie Iyphon zdegradowal sie do 15 lvla, jesli nie mniejszego ; P
|
go go Untora lvl 100 ;(
Apr 07 2006, 13:02:35 CET Killed at Level 65 by a dragon szkoda deda ale pg niezly ;D |
No i juz jest 32:31 dla domnesticus, ale sie przewrocilo wszystko, az milo popatrzec.
|
Za 5 dni wracam na xerenie ( po haku) trzeba znowu ludzi gonic ;/
a co do wojny to mam nadzieje ze Castigators wygra :P |
Xaldas skontaktuj sie ze mna jak wrocisz.
|
Untora uwazaj jakies nooby Cie reportuja na gms forum ;/
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1185167 |
Cytuj:
I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes... Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial ;) |
Cytuj:
a teraz na kolana i przepraszaj |
up:
Sorki :P Juz myslalem ze jestes jednym z tych hackerow co robia sobie podobne nicki i prubuja schakowac postac. Na xerenie juz jeden byl z nickiem podobnym do twojego.(robia clony tibii.com i cos puszczaja ze na forum gadaja cos o tobie ty to czytasz i wpisujesz passy zeby odpowiedziac, a hacker dostaje passy :P) Ps. Na kolana nie padne nigdy ;) |
luz spoko ;)
|
Cytuj:
|
Aaaaaaaaaaaa Wojna :OOO
Szkoda, ze best frager na servie nie moze walczyc :D Ehh, Good luck to the domnesticus, especially to Xanthippe and Korun :) |
Cytuj:
Chetnie porozmawiam z Gm'ami jeżeli byloby to konieczne... @about war Xhan~ go go go :D |
Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.
@ ban Untory lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^ @Aerthis dzięki =) |
Cytuj:
"Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg" Edit:No prawie nikt ..kto nie chial by robic 600k+ expa dziennie teraz ..zaloze sie ze w domn tez sie pare osob znajdzie :D .. ale to nie od nas takie chamstwa robia jak namelocki i proby zbanowania ...Tira Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas. |
Cytuj:
Sulev Airand Apr 01 2006, 16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev Lex Grym Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev Shu'art Overcom Unmortal Apr 05 2006, 01:05:58 CET Killed at Level 48 by Shu'art Thallur Demus Nautilus Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn Thallur Apr 02 2006, 15:22:04 CET Killed at Level 56 by Phy Praefectus and by Xazez Tryniti Furie Tryniti Furie Apr 09 2006, 00:16:29 CET Killed at Level 48 by Mordi'mer Il (pomijając fakt co do zaliczenia bądź nie tego fraga) Mark Neth Mark Neth Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus Nie brali udziału, he? :D Tak czy owak tamten mój post wyżej miał na celu pokazanie tego, że siły się wyrównują i może w końcu dojdzie do open battle. Ahahaha, spoko, nie siedzicie w PZ :D To, że świr Beriah w nocy expi na pohu nic dla mnie znaczy =] OK, pare innych osob expi, tak jak np. wczoraj Kax'kero, expił na Cavebocie na Ghostlandzie :baby: Co do jakichś banów/reportów czy coś to wy świeci nie jesteście, np. GM zawołał kto z was na statek kiedyś że niby wielki trap zrobiło Domnesticus -.- A Seth~ dobrze wiem że miał bana przed wojną, ale chodziło mi ogólnie o zazdrość etc. |
You recognize Beriah Alatin. He was killed by Untora.
To mówi samo za siebie. |
JA jestem neutral, chociaz musialem placic komus z Domn za nic ;/ Gdyby out of SPace nie pomogło Domn przegraliby a tak wszystko yasne....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58. |