Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna Castigators Vs Domnesticus (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71281)

kruliczek 06-04-2006 22:36

21:37 Warning! The murder of Beriah Alatin was not justified. :cygaro:

poza tym:

Iyphon
Apr 06 2006, 21:17:42 CET Killed at Level 63 by Elon Milus and by Lefius

załamał się chłopak i zdowngroudnował do 44 ;]

no cóż... wszysstko sie zmienia jak w kalejdoskopie =]

Bacik_ 07-04-2006 09:02

A mówiłem że to będzie dłuuuuuga wojna :) ;pp

Gz fragów

Vrael 07-04-2006 10:31

Obecnie Iyphon zdegradowal sie do 15 lvla, jesli nie mniejszego ; P

Phy Praefectus 07-04-2006 14:35

go go Untora lvl 100 ;(

Apr 07 2006, 13:02:35 CET Killed at Level 65 by a dragon

szkoda deda ale pg niezly ;D

dzg 07-04-2006 19:50

No i juz jest 32:31 dla domnesticus, ale sie przewrocilo wszystko, az milo popatrzec.

Michad 07-04-2006 21:30

Za 5 dni wracam na xerenie ( po haku) trzeba znowu ludzi gonic ;/
a co do wojny to mam nadzieje ze Castigators wygra :P

Bacik_ 07-04-2006 21:34

Xaldas skontaktuj sie ze mna jak wrocisz.

Phy Praefectus 08-04-2006 23:44

Untora uwazaj jakies nooby Cie reportuja na gms forum ;/

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1185167

Tigo'Avalord 09-04-2006 01:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phy Praefectus

I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...

Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial ;)

Phy Praefectus 09-04-2006 01:05

Cytuj:

I myslisz ze sie ktos na to nabierze? hahaha smieszny jestes...

Btw. to keylooger jakby kto niewiedzial
wejdz se na tibia.com --> forum -->Gamemaster ----> znajdz post napisany przez lord chinga zatytulowany "Account sharing on a new server."

a teraz na kolana i przepraszaj

Tigo'Avalord 09-04-2006 01:31

up:
Sorki :P Juz myslalem ze jestes jednym z tych hackerow co robia sobie podobne nicki i prubuja schakowac postac. Na xerenie juz jeden byl z nickiem podobnym do twojego.(robia clony tibii.com i cos puszczaja ze na forum gadaja cos o tobie ty to czytasz i wpisujesz passy zeby odpowiedziac, a hacker dostaje passy :P)

Ps. Na kolana nie padne nigdy ;)

Phy Praefectus 09-04-2006 01:33

luz spoko ;)

dzg 09-04-2006 02:31

Cytuj:

Ahh, niektore nicki widzialem jak casti sie wpisywali przeciwko nam. hwehw

Shaman 09-04-2006 09:29

Aaaaaaaaaaaa Wojna :OOO
Szkoda, ze best frager na servie nie moze walczyc :D
Ehh, Good luck to the domnesticus, especially to Xanthippe and Korun :)

Bacik_ 09-04-2006 10:11

Cytuj:

Chetnie porozmawiam z Gm'ami jeżeli byloby to konieczne...

@about war
Xhan~ go go go :D

kruliczek 09-04-2006 16:07

Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.

@ ban Untory

lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^

@Aerthis

dzięki =)

Reod 09-04-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kruliczek
Sytuacja w wojnie się wyrównała, fragi chyba minimalnie dla nas bo koleś od fraglisty jej nie aktualizuje. W obu gildiach aktywne jest max po 25 osób reszta zlewa sprawę. IMO Domnesticus jest bliżej zwyciestwa bo kilka osób z Castigators zapłaciło, Iyphon się rook'nął, inni mają bany - ilość członków się wyrównuje i myślę, że ci przeciw którym tak naprawde nic nie mamy poddają się i zapłacą, a paymenty są b. niskie w porównaniu do tego co oni nam proponowali.

@ ban Untory

lol, chłopaki mu zazdroszczą dobrego PG :D, a niech sobie piszą, jak na razie to tylko Seth Elvenhorn z Castigators wyłapał bana ^^

@Aerthis

dzięki =)

Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg...Co do wygrywania...hehe ...to nie my w pz siedzimy...moim zdaniem jakolwiek wojna sie skonczy .. to im dluzej potrwa tym lepiej dla serwa ...bo wy nic nie expicie.I nie zapomnij ze od was ludzie tez sie wyplacili, a co do niskich paymentow heheh az dziw ze nie sa to paymenty jak dla NS czyli bardzo duze...hehe ciekawe dlaczego ... :P

"Nikt nie zazdrosci Bacikowi pg" Edit:No prawie nikt ..kto nie chial by robic 600k+ expa dziennie teraz ..zaloze sie ze w domn tez sie pare osob znajdzie :D .. ale to nie od nas takie chamstwa robia jak namelocki i proby zbanowania ...Tira Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.

kruliczek 09-04-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reod
Zaplacily tylko te osoby ktore i tak wiekszosc czasu byly offline lub nie walczyly(tak jak mowisz zlewaly sprawe).
[...]
Rosas teraz Thyr Doom dostal name locka -.- , co do setha dostal bana zanim sie pojawil u nas.

Leiku, Casuvel, Kalev, Shamis, Lord Jaxx - ok, chociaz widziałem niektórych z nich w AB czy na Edron

Sulev
Airand
Apr 01 2006, 16:21:04 CET Killed at Level 44 by Redeox and by Sulev
Lex Grym
Apr 01 2006, 16:23:57 CET Killed at Level 37 by Degarn and by Sulev

Shu'art
Overcom Unmortal
Apr 05 2006, 01:05:58 CET Killed at Level 48 by Shu'art

Thallur
Demus Nautilus
Apr 02 2006, 00:24:06 CET Killed at Level 59 by Thallur and by Chrissy Elvenhorn
Thallur
Apr 02 2006, 15:22:04 CET Killed at Level 56 by Phy Praefectus and by Xazez

Tryniti Furie
Tryniti Furie
Apr 09 2006, 00:16:29 CET Killed at Level 48 by Mordi'mer Il
(pomijając fakt co do zaliczenia bądź nie tego fraga)

Mark Neth
Mark Neth
Apr 03 2006, 17:42:25 CET Killed at Level 42 by Ablaze Sorcerer and by Jefus

Nie brali udziału, he? :D

Tak czy owak tamten mój post wyżej miał na celu pokazanie tego, że siły się wyrównują i może w końcu dojdzie do open battle. Ahahaha, spoko, nie siedzicie w PZ :D To, że świr Beriah w nocy expi na pohu nic dla mnie znaczy =] OK, pare innych osob expi, tak jak np. wczoraj Kax'kero, expił na Cavebocie na Ghostlandzie :baby:

Co do jakichś banów/reportów czy coś to wy świeci nie jesteście, np. GM zawołał kto z was na statek kiedyś że niby wielki trap zrobiło Domnesticus -.- A Seth~ dobrze wiem że miał bana przed wojną, ale chodziło mi ogólnie o zazdrość etc.

Bacik_ 10-04-2006 10:51

You recognize Beriah Alatin. He was killed by Untora.

To mówi samo za siebie.

Morphio 10-04-2006 13:42

JA jestem neutral, chociaz musialem placic komus z Domn za nic ;/ Gdyby out of SPace nie pomogło Domn przegraliby a tak wszystko yasne....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:58.