Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Tremulous - Ciekawy FPS (z elementami RTS) ! (FREE) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71815)

Oerta 26-08-2006 14:36

Gra jest bardzo dobra polecam obcych baredzo dobzi są szczegulnie Tyrant i adv. Marauder =D

Jakby coś założyłem nowy klan w tremulousie www.bodclan.forumer.pl

Torog Velrock 01-09-2006 20:56

Siemasz gra ktoś teraz - bo ja begginer jestem i chciałbym się czegoś kolwiek kim kolwiek nauczyć
a tak wogule to jak się zarejstrować bo ja chyba lewy jestem (w co się nie dziwie)

grzelu8 02-09-2006 21:24

moj nick to: grzelu
lubie grac aliens tylko nie bardzo mi to wychodzi xD
@edit
no humanami sie fajnie gra na mapach co maja wysoko sufit :D (jet pack)

Ojczul1 05-09-2006 22:37

{DB} Rekrutuje potrzebujemy ludzi po rozpadlismy sie troche jest nas tylko 3 teraz
Ja
Silver
Dukem
mamy forum i ts'a forum:www.tremordb.fora.pl
ts:195.70.37.242:8767 hasło podam jak ktos dołaczy do klanu(tylko jemu)
My w 3 jestesmy pro ale przyjmiemy tez nowych graczy i nauczymy grac:)
Alien Rlz 4ever

Knight Patryk 06-09-2006 14:13

Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre:P(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem:P) ale odlaczylem

fedrow 07-09-2006 21:09

witam mam problem a dokladniej kiedy skonczy sie pojedynek i laduje sie next mapa wyskakuje mi blad i jak chce grac na innym servie ciaGle pokazuje blad jedyne co mozna zrobic to wylaczyc i wlaczyc gre a to troche dlugo trwa jak na moj komp

Devil MayCry 07-09-2006 21:32

Ściagne zobacze co to będzie
23 min sciagania

Avager 07-09-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 976002)
Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre:P(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem:P) ale odlaczylem

E ja Ciebie chyba widzialem... Lol, nie powiedzialbym zebys byl wymiataczem...no ale coz...

Gdybys widzial czasy gdy Elita Polska grala ...za poczatkow Tremulousa jako Stand-Alone'a ... To by Ci szczena opadla....tera skill to juz nie ten sam... a malo Elity gra...

Po za tym, jak bys spotkal Masterbite'a za tamtych czasow to bys *****cy dostawal... jak byl jako dretch, nigdy nie miales szans...chyba ze ktos przy Tobie byl... Ni go uniknac ni nic.... on ma ciagle FPSy na 99 , myszke baaaardzo dobra i celnosc tak samo..same headbite'y leca...

wiec nie chwal sie :) , bo on by Cie z latwoscia zownowal.

Oerta 07-09-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk
Ha mnie spotkacie jako Sage albo Silent Angel i tak wymiatam xD.Niechwalac sie to jestem najlepszym polakiem w to gre(tzn tak duzo ludzi mowi) i wg,mnie tez.Chyba widziecie jak na Pub pl rzeznie >)
Kiedys w klanie [PF](sam zalozylem) ale odlaczylem

Chwalisz sie i chwalisz ale ja ciebie także czasem jade-.-
Ten klan PF teraz jakiś samolubny jest,innych często olewają

A co Do BoD'u to upadł przez drugiego leadera więc nei dawajcie zgłoszen

Devil MayCry 08-09-2006 16:46

Walnelem se swoj server i gra moze sie ciekawie zapowiadac ale co do gry w sieci... to nie wyszukuje mi serverow wiecie moze jak temu zardzic ?

fedrow 08-09-2006 19:13

whcodzisz play i na gorze ustawiasz internet zamiast local i nacisnij jeszcze get a new list i masz Ja gram czesto na "Fucking KILLZONE" zebym tylko bana nie dostalem :P:P

Knight Patryk 09-09-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerta (Post 978102)
Chwalisz sie i chwalisz ale ja ciebie także czasem jade-.-
Ten klan PF teraz jakiś samolubny jest,innych często olewają

A co Do BoD'u to upadł przez drugiego leadera więc nei dawajcie zgłoszen

Czasem... ze mi goona z rifla dobijesz:P.Ja sie niechwale ale wiekszosc znajomych tak mowi>).No i pobilem rekord tremu. 96 fragow w 22 minuty na serverze 14 osob(z 7 bylo w humanach)=D

Adaras 09-09-2006 01:27

Ściągnąłem i muszę przyznac, że bardzo przyjemnie się gra. Oczywiście zależy na jakich serwerach.

Ludzie są ciekawi i nieco łatwiejsi, aczkolwiek alieni jak już do czegoś dojdą w dużej liczbie to są niepokonani. Jak na razie z reguły potyczki na "moich" serwerach kończyły się tak, że wpadała ekipa alienów, w tym kilku Tyrantów i nawet Battlesuit na nic się zdawał. Polubiłem Flamethrower'a w takich sytuacjach...Byleby tylko serwer miał wyłączony Friendly Fire :)

Avager 09-09-2006 13:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight Patryk (Post 979379)
Czasem... ze mi goona z rifla dobijesz:P.Ja sie niechwale ale wiekszosc znajomych tak mowi>).No i pobilem rekord tremu. 96 fragow w 22 minuty na serverze 14 osob(z 7 bylo w humanach)=D

o rly ?
Tez mi daj noobkow do ludzi ktorzy biegna solo z riflem i broni nowych kupic nie moga... to bede miec ponad 100 takze -.-

Jakby nie bylo FF na serwach na ktorych grywam, spokojnie kazda gra konczyla sie dla mnie wynikiem 70+ fragow (chyba ze dolaczam sie w polowie gry).

A to ze twoi koledzy mowia "łał mastah jestes w tom gre Tremusollluss" (jak grasz z nimi na LANie i wogole...).

Wez przestan, wcale nie jestes najlepszym polakiem, a to ze wchodzisz na serwer z noobkami to nie moja wina, ze potem sie wywyzszasz ... powiedz mi na jakim grasz, to zobaczymy (IP i port)... .

Knight Patryk 09-09-2006 14:30

Moze najlepszy niejestem ale od ciebie tak;).[ISR Games]Pub PL

Adaras 09-09-2006 15:07

@up
Boże, błogosław skromnych i pokornych...

@topic
Z każdą kolejną grą dochodzę do wniosku, że Tyranty są za mocne...Kolejny serwer, Znakomicie rozbudowana baza, wieżyczki masakrują wszystko w polu widzenia, mało kto biega bez BS+LC. Wpada kilku Tyrantów i zaczyna się masakra -_-"
Zna ktoś jakiś SKUTECZNY sposób na te bestie?

Knight Patryk 09-09-2006 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adaras (Post 980078)
@up
Boże, błogosław skromnych i pokornych...

@topic
Z każdą kolejną grą dochodzę do wniosku, że Tyranty są za mocne...Kolejny serwer, Znakomicie rozbudowana baza, wieżyczki masakrują wszystko w polu widzenia, mało kto biega bez BS+LC. Wpada kilku Tyrantów i zaczyna się masakra -_-"
Zna ktoś jakiś SKUTECZNY sposób na te bestie?

BS+chain albo lucek ale by zalatwic luckiem tyra trzeba miec skilla;P do chaina granata polecam

fedrow 09-09-2006 21:05

czy humansy maja lvl :P

Avager 09-09-2006 21:50

ich lvl to EQ...

Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).

Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.

No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans :). Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci :) wybacz.

Sposob na Tyranta... BS + Pila i dobry dodge skill, BS + Chaingun, LA + B.pack + Luc i spam z lucka (ale na Pub.pl spamu (prawdziwego) nie da sie robic... jedynie 2nd attackiem) no i mozna ewentualnie lucka u LA zamienic na MD (mass drivera, 10 strzalow celnych i tyrant lezy... dobrze dziala razem z Desp'em w teamie :P (Deps to taki jeden, co dobrze strzela z MD ;) ) 5 strzalow i tyrant wtedy lezy... :) .

Knight Patryk 09-09-2006 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avager (Post 980711)
ich lvl to EQ...

Co do tego czy jestes lepszy...moze i alienem tak...nie widzialem jak grasz czlowiekiem, wiec powiedziec nie moge czy lepszy jest (trzeba patrzec sie na caloksztalt).

Po pierwsze, zapamietaj, ty kosisz fragi, ja kosze budynki, jesli mam marudera i mam szasne dostac sie do bazy to ludzi mam gdzies, atakuje nody i armory... ewentualnie heada walne... ale nie lece by kogos zabijac . Ty robisz na odwrot... Wiec czy lepszym jestes ? nie wiem... moze do koszenia fragow, ja zawsze gralem w grach postaciami tajnymi, ukrywajacymi sie w mroku i sabotujacymi od tylu wrogow...taka moja taktyka.

No, ale i tak Master Bite'a nie pobijesz, nie masz szans :). Ja myslalem ze ty dretchem wymiatasz, ale ty glownie dragiem... wiec czy dobry jestes ? znowu mam watpliwosci :) wybacz.
.

Nie klocmy sie juz :-)dretchem umiem dosyc niezle grac ale wiesz jak to jest otwarty balkon no i mam zimne rece i trudno sie trzyma mi myszke.Co do budynkow.Staram sie kosic budynki ale jak widze ze sam mam goona to nic z tego nie wyjdzie wiec czekam do SD.Co do sabotarzu to bazylem dobrze umiem takze grac(taki assasin):P.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10.