![]() |
Fabuła nawet niezła.. wykonanie b. dobre.
Tylko ta ortografia! "Ktoś się zbliża!", "Obóz jest 5 mil stąd". Ogółem.. podoba mi się;) PS. Na komenty nie narzekaj.. niektórzy dostaną 5 komentarzy X dzieła - i są zadowoleni. Za duze ambicje?xP |
pół ocena
:] :p ;) B) :o X( :evul: ;( :baby: :D :( :) nono niezle się zapowiada rób dalej a ocenie całość szczegulnie fajne statsy:cup: :confused: 8o
|
Zajefajny fake z niecierpliwoscią czekam na dalsze części ocena 6-(powód:ortografia)Ale ogólnie fajnie rób szybko następne części!!:)
|
Bardzo fajny Fake daje mu 10/10 ;)
Poprostu wyśmienity i taka jakaś... przynajmniej dla mnie ciekawa akcja :D No no rób dalej tego fake niemoge sie doczekac następnej części :D No i ciekawi mnie... gdzie jest Avager i Dark Kriss xD |
Nieno gz ! zarombiste fake 10/10
|
to najlepszy fake jaki widzialem
kiedy 5 czesc????? |
BArdzo fajny fake story :P
|
Nie no... Z trudem to mówię, ale bardzo ładny fake ;) Oceny nie dam bo ze mnie specjalista nie jest, ale jeden z lepszych Fake'ów jakie tu widziałem.
Tak trzymaj Kriss... |
10/10
Świetny fake story!! naprawde bardzo mi się podoba, grafika, fabuła & wykonanie extra!! Czekam na następne częsci!
ocena: 10/10 |
heh co by tu powiedziec jest aż tak ,,nędzne,, ze dam ci te 10/10 :) GZ fejka
|
Elite Thieves
:):):):)
Nawet mi się podoba ten fak'e Czekam na next czesci. A tak serio to ty (dark kriss) robisz jedne z najlepszych fakow na tym forum ^^. Mam zastrzezenia tylko do slimaczego rozwoju akcji i paru bledow ortograficznych. Daje temu 9/10 Mozesz mnie wziasc do jakiegos next fak'e :D;) ;) |
- czyścimy.
|
Ty... Masz mnie odśmiercić w next części, że np. new hero Danuneko mnie znalazł i uleczył rany bo nie byłem do końca dead i wy wpadliście w jakąś pułapkę ziomali jakiś tam, a my z Danem wpadamy i robimy porządek. :D
PS. Co mi się dzieje?:D |
@up
Zgadzam się całkowicie :P Na razie to dno dopóki nie zrobisz nowej części będe tak sądził... |
- czyścimy.
|
Nice =D wiencej wiencej ;]
|
- czyścimy.
|
I hate this story!!!X(
U mnie jak ktoś ginie... To co robi? No, jak myślisz? NIE ŻYJE!!!!! No chyba że bogowie przywrócą go do życia... Albo jakieś tajemnicze złe moce go ożywią i przeciągną na drugą stronę... Po za tym, mało zróżnicowane outfity... Fabuła się ciągnie... Avagera i Krissa wcięło... Ale nie mam zbytnich zastrzeżeń... P.S. Czy mi się wydaje, czy ja im rozkazuje :> |
Hahahaha! Rządze!
Zajmij się wreszcie Avagerem i Krissem... |
- czyścimy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:40. |