![]() |
biale outfity powtarzajace sie teksty np. w prologu na jednym obrazku cytat:wdepnelam w gowno. na nestepnym to samo same teksty wez to streszcz itd.
ocena 5/10;( |
Fake jest super!!! Widać że chcę Ci się to robić ;)
@upupup: Na pierwszy rzut widać twoją inteligencje. Wystarczy spojrzeć na podpis... |
Najlepszy fake jaki widzialem :P
|
no fajny fake ;p podoba mi sie 8.5/10
czyzby super mega hiper duper bohater ? ;d |
Wow
Kurde Fajny fake!!!:cup:
|
@up
LOOOOOOOOOL on tak w każdym temacie nawet u mnie :P i tylko po, to żeby sie podlizac i żeby wziąć go do fake'a LOOOOOOL :lolo: :lolo: :lolo: |
Podoba mi sie takie rozumowanie :] Ale najlepszy nie jestem 8o
Co do tego podlizywania to zdążyłem zauważyć... Do swoich faek daje nicki tylko innych fake'owców... Zrobisz coś dobrego = może cie dam... |
Zajefajny fake... dla mnie 10\10*. oby tak dalej
P.S.*-nie oznacza że najleprzy nic nie pobije Kwasa |
Jeeeeeeee ktoś to odświeżył! Dzięki :) Widze że komuś to się jeszcze podoba :] Nie zamykajcie tematu plz szykuje next part powoli
|
gz
szczena mi tez opadla .......na tyle obrazków ale mam szbkiego neta to nic sie nie stalo:) :) :) :) :) :) :) :)
|
Zając... Mnie wziąłeś do Kompanii, a żadnego fake (na razie) nie zrobiłem. To jednak są wyjątki? :P
Fake super, choć błędy są. I znowu orkowie (choć jakoś nie mam nic przeciw), poza tym super hero zalatuje... Niezłe. Jak coś to mogę zrobić ci np. Rage Orc (Ork o kolorze skóry Fire Devila, czyt. czerwony), Dark Orc (widziałeś) itp. W pixelartach jestem dobry. @down A nad czym? Nad orkami? Teraz za bardzo nie mam jak, bo w jutro wyjeżdżam, a w podróży komputera nie mam. Więc poczekasz sobie chwilkę. :P |
Nie zrobiłeś, ale widać że się na tym znasz ;)
Tak przy okaji - weź ty się do roboty! :) |
Za Co ?
Za Co Miales Banaa
A Ocena 7/10 Moze Byc Ale Koncz Fejka Szybko |
SSuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppeeeeeeeeeerrrrrrrrrr r!!!!!!!!!!!!!!!!
SUper fake!!!!!!
Ja chce nastepna czeeeeesssssscccccc!!!!!!!!!!!!!!!!!;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Pomyśle nad tym. Niemniej jednak archeologom mówimy: NIE!!!
|
Cytuj:
|
@up
Zajac i slownik hum... mozliwe ale wedlug mnie nie ale takcy inaczej Archeologom No! |
:P
Dieki za odświeżke. może to dokończe... ale jakbym już miał robić next part to proawdopodobnie będzie to ostatnia. |
1. jak reszta: ARHEOLOGOM MÓWIMY NIE!!!
2. zalatuje super heroesem(dla nieznających angielskiego- super hirołem) 3.fake spox. ocena 8/10(za super heroesa nie 10/10) |
Ten fake również nie będzie kontynuowany. Nie chce mi się... 50 obrazków możecie sobie uznać za 3 części...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37. |