![]() |
Oxyś, coś Ty znów wymyślił :|
Moje zdanie w tej sprawie ? To wkręt najprawdopodobniej jest. Przerzucia Wujka Gallara sie nie mylą;p A nawet jeśli nie wkręt (yhy, jassne) to. Raz - nie mam szans sie dostac (pikny to ja nie jestem) Dwa - to mówi samo za siebie ^.- Cytuj:
|
lol
Wy uważacie, że tylko ludzie piękni potrafią o siebie zadbać i dlatego są ładni. Jak na moje to człowiek sie rodzi z urodą lub nie, wiec nie dośc że go matka natura obdarzyła urodą to jeszcze ma być za to wywyższany. Moim zdaniem jeśli juz ta grupa miała by wogóle powstać to powinna byc dla każdego kto ma jakies pojęcie o kosmetykach itp. itd. A w obecnym stanie jest przezemnie nie do przyjęcia.
|
Ludzie wyluzujcie. Drom zagłosował, że nie chce tej grupy to odrazu wielu przeciwników się znalazło. Cele grupy opisałem na jednej z poprzednich stron i wydają mi się sensowne (dla niektórych co nie czytają co było wcześniej):
Cytuj:
I proszę nie pisać jaki związek miałaby ta grupa z forum o Tibii, bo równie dobrze mogę zadać pytanie w jakim stopniu piłka nożna, czy techno są związane z Tibią. A teraz żegnam wszystkich, będę wieczorem. |
Z checia dolacze... ale obiawiam sie, ze jak pokaze swoje zdjecie grupie to faceci tam nie beda maly czego szukac - jestem tak piekny, ze wszystkie laski po klasycznym "czesc" mdleja.
|
hahah pare osób się dało wkręcić gratulacje:-)Royal frytex wyglądało poważniej niż to .nie nie mam nic przeciwko bo ta grupa nie powstanie a nawet jakby to co to komu przeszkadza?czy ludzie którzy dali opcje tak mam coś przeciwko dlaczego macie?przecież to nie przejdzie;)
aha Wesołych Świąt i jeszcze jedno:Żeby w grupie się wam powiodło jeśli powstanie;) |
Juz mnie to wku..rwia, uswiadomcie sobie, ze to nie jest wkret. Chcemy taka grupe i mamy nadzieje, ze powstanie, a jak macie cos przeciwko to za przeproszeniem oddalajcie sie szybko w nieokreslonym kierunku.
|
a myślałeś kiedyś jak ludzi wkręcałeś że obróci to się przeciwko tobie?nie to teraz wiesz
|
Xd
Mi sie pomysł zajebiście podoba chętnie dołącze do tej grupy jeśli będzie trzeba wrzuce swoje zdjęcie. Jak zobaczyłem ten temat o mało z krzesła nie spadłem <BIG LOL>
|
Heh. Pozwole sobie abstrahować od celów grupy. Tak naprawde nie ma to znaczenia. Podoba ci się pomysł? To dołącz i się ciesz! Uważasz że pomysł jest kijowy? To napisz to, ale nie utrudniaj. To że ty niechesz, to nie znaczy że inni nie mogą. Przecież nikt siłą do grupy nie zaciągnie.
|
Powstrzymam sie od głosowania, az nie pojawi sie opcja 'Powstrzymuje sie od głosu' xD Ogólnie pomysł rotflowaty, ale róbcie co chcecie ;) Chociaz czytajac caly temat niezle sie usmialem. Tak czy siak ja sam nie widze potrzeby dolaczania do takiej grupy, ale sa inni ktorzy a noz i widelec znajda w niej pomocna dlon. Powodzenia.
Ps. ROTFL! xD PS2. Tutaj moje zdjecie: http://i8.photobucket.com/albums/a5/DarkGrue/media1.jpg xD |
Hmmm, ciekawe. A jak jeszcze do tego dojdą diety to będzie bosko. A najlepiej by było gdyby jeszcze były toplisty balsamów, żelów i innych tym podobnych...
Ja mam bzika na punkcie swojego wyglądu i kosmetyków. Ja jestem brzydka!! Potrzebuję dobrze kryjącego korektora. Ogólnie pomysł spoko. Miłego Dnia i padam do nóżek. |
Cytuj:
Cytuj:
Takie jest moje zdanie i jest ono zapewne ostateczne. |
cos w typie "Bravo Boy" : )
|
Od początku myślałem, że jest to wkręt... ale jak czytam tak sobie ten temat, to myśle, że (o zgrozo!) Wy mówicie serio ;d A jeśli mówicie serio... to pora zmywać się z tego forum, bo poziom skretynienia dosięga szczytu.
!Edit: Dopiero teraz zwróciłem uwagę na ten tekst... Cytuj:
|
Jestem za. Uzywam Adidasa, Bonda, Axe zalezy od okazji. No i oczywiscie Nivea :)
|
Cytuj:
Proponuje poprowadzic konwersacje z Billem z TH. On napewno dużo wie na ten temat... Chodziarz mimo tych wszystkich bluzg nie zbyt wam wierze. Troche przesadziliście z coniektórymi postami... |
Cytuj:
|
Cytuj:
INFORMUJE ŻE MAM DOŚC TEJ GŁUPAWEJ KŁÓTNI. OD TEJ PORY WYPOWIADACIE SIĘ NA ZASADZIE TAK/NIE. JEŚLI KTOŚ BĘDZIE PRÓBOWAŁ PROWADZIĆ POLEMIKĘ BĘDZIE MIAŁ ZE MNĄ DOCZYNIENIA. |
Cytuj:
Cytuj:
(O, jaki stanę się siupel, zrobię jak chce modek. Jestem QL, patrzecie jaki lans.) MAM COŚ PRZECIWKO. Aby na pewno tak ma wyglądać wolność słowa na forum? Tak? Ok. |
Grupa jak kazda inna. Jestem na tak.
/me szepcze do hoomika: "Dobrze spelnilem swoje zadanie? :cup: To teraz przesylaj kase, tam gdzie zawsze.." |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |