![]() |
re.up
To był żart nie chcę udawać skromnego, ale wiem, że naprawde ciężko by mi było poprowadzić to lepiej od Was. Jest to dosyć duża odpowiedzialność i pomimo wszystkich spięć chwała Wam za to... A tak w ogóle Dr. Omader to mówisz, że nie wszystkim się podoba, ale jak popatrzeć na wszystkie komentarze to 90% osób jest zadowolonych i nie odbieraj tamten post jako mądrowanie się :] W sumie to był tylko joke - wiem, że prowadzenie takiego forum to baaardzo skomplikowana sprawa. Z niektórymi decyzjami się nie zgadzam ale "who cares". W sumie to Wy tu podejmujecie decyzje i musicie za nimi twardo stać. Pozdrowienia... Ps. Dosyć tego mądrowania z mojej strony :D |
@up:
nie chodzi mi o to ze sie wymadrzasz bo wcale nie odnioslem takiego wrazenia ;) chcialem tylko przypomniec ze wasze zdanie jest dla nas wazne.... no a 90% to nie 100% ;) ale jak wspomnialem wszystkim sie nie da dogodzic. |
A nieprawda!! Licznik jest na forum!!! trzeba go tylko znalezc!!!!!
ja sobie jeszcze pogrzebalem, przez to stracilem mozliwosc doliczania postow, ale mam bardziej l33t niz wy!! MUAHAHAHAHAHAHAHA!! :D :P Ph34r the DarkSide!!! |
http://www.members.lycos.co.uk/droma...orum/stfu5.jpg
Does your mamy says you are special? I tak kazdy wie ze najbardziej l33t to ja jestem... Wystarczy spojzec na range -.- |
Me ivul plx ;)
|
Brak licznika postów. Beznadzieja. Po co żeście to zmieniali. Lepri było zostawić. 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:15. |