![]() |
Zabic mnie chcial, to wiem.
A co do tego ownera, to calkiem mozliwe... |
plz no kill me, me is 1 owner, me rox pvp, mi is legend, mi sell char for rl cash WOW! shut up cuz mi is legend me dont like u ;( plzzz mi is pg.... look on my rox lvl and skillssssssss meeeeee ownssssssss why i dont fight? cuz too many low lvls on war fight and too many noobs and much owners!!!!!! and me pging and ownssss this server yeaaaaaaaaa!!!!111 me are the besT!!!!!111 WE OWNS!!!!!!!!! WE ARE PL!!!!!!!!!!
|
Zamknij sie, a jak nie masz nic do powiedzenia to poprostu spier*alaj
|
Hej kolegi nie wyzywajcie się tutaj!
Co do wojny---->długo jeszcze potrwa. Wszystko przed nami. Burn. |
Cytuj:
Co do wygranych - wiecej wrogow mam w S8, ale jakos nie wiem czemu mam nadzieje ze oni wygraja. |
Cytuj:
Wojna. Ich sprawa chcieli zaplacic teraz maja spokoj i moga expic ta wojna wiele nie zmieni wiec nic złego dla "ogółu" a raczej ideii Qu nie zrobili... |
Cytuj:
Jasne, Szarancz jest moim Bogiem i Idolem1!11oneono1! |
Szarancz is 1337 teh master
Zlapalem bana na 30 dni w swoim "Stylu" Fiolek wg ciebie ta wojna nic nie zmieni a wg mnie zmieni bo jesli padnie s8 to odleci cala ekipa asslickow larosa a jesli my padniemy to odejdzie ekipa rederiet i kumple (asslicki tez sie znajda:)) i wtedy niestety zatriumfuje lamerstwo zdrada i chory przerost ambicji jaki ma laros odkad zdradzil gathering |
Cytuj:
|
Mi sie nie uśmiecha granie na serwerzze rzadzonym przez Darkow i Slashow.
Wiem ze obydwie gildie beda robic pa po zwyciestwie, ale jednak lepiej bedzie mi sie gralo jesli rzadzic bedzie S8 |
sir Tifejo mowiles, ze sie kiedys kolegowalismy. Powiedz mi jaki masz nick na Selenie ;].
|
Cytuj:
|
|
@UP
Tam na samym dole ;p. Mastah Verticas (Dark Aven) - najwiekszy pizdus jakiegos swiat widzial xD. Zakompleksione dziecko... Po delete'cie avena myslalem, ze juz go nie zobacze... Mylilem sie |
Cytuj:
Moze i to prawda ale nie chodzi mi o wlazenie komus w dupe. Ostatnio ciagle tracilem mane na exivowanie garma i slashow podczas expa.Tak mam dalej grac? |
Cytuj:
|
OoO... Evil wracaj na Selene ;p. Ja tez gram od 2 dni. Szybko zrobisz lvl ;]. Ja 22 sorc, a jutro z ranca leci kaska na pacca do Droma.
btw. podaj gg (moje 8348570) |
a co ze mn± Misie ?? ;-(
|
Cytuj:
|
^^ Zgadnij ;p. Ja tez mam starego chara, palka na 18 lvlu z 58 dista xD.
GG przyjalem . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |