![]() |
hm, hf&gl :P
1,5h left |
Mnie się śniło dzisiaj, że miałem obliczyć rozpłynięcię się atomów cezu, w ogóle nie miałem pojęcia o co chodzi, a co chwile spadały mi punkty. Czasami aż się siebie boje.;)
|
Mi się śniło, że wszyscy napiszą przed czasem i zostane sam :( A tu prosze po 56 minutach zakonczyłem test jakos pierwszy xD Rozprawka była nie chwaląc się moja ulubiona forma wypowiedzi 8o
|
Cytuj:
Ja pisalem 100 min, pytania zamkniete byly banalne, otwarte tez, mysle ze w rozprawce moglem stracic ze 2 pkty, a w zamknietych moze z 1 gdzies :P, powinno cos kolo 45 byc. Temat rozprawki byl troche bananowy: potwierdz teze, ze smiech niekiedy uczy. Jak dla mnie to glupi temat, ale dalem 2 argumenty i jst gites :) |
Cytuj:
|
No i jak tam po egzaminie humanistycznym ?? moim zdaniem ogulnie nie nalezal do najciezejszych :P (obym sie niemylil :P ) Teraz juz tylko zostal test matematyczny :///
|
Za mną już test Human. zostalo mi 20 min. wolnego czasu. Wydaje mi sie ,ze za szybko oddalem aczkolwiek mialem wszystko. Rozprawka i przykłady były dziwne... troche myslalem. Jutro mat -przyr.
@Ryba: masz tutaj racje, przeciez ludzie za 56 minut to kurde rozprawke napisales na 10 linijek? -.-" sprawdziles sobie wszystko? a to ,ze jestes szybki to fest! ciekawe czy sie zastanowiles dobrze. :ban: Do nas do sql przyszla z zewnatrz babka, kurde maszyna! z 30 min. myslalem o jej ciele a nie o tescie :P OKE Jaworzno :lolo: Teraz trzymam kciuki zeby wyszło jakos dobrze!! Pozdro |
Cytuj:
Cytuj:
Dobrze, ze teraz matematyka, ja wole tą czesc, lubie matme i pewnie mi lepiej pojdzie niz z humana :) |
Ogólnie test prosty, rozprawka też nie była trudna, tylko temat dziwaczny...
Ale cóż... Teraz Mat... |
Cytuj:
Poza tym txt zajął mi całą strone -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
pieprzycie glupoty... probny pisalem 40 minut i 44 pkt a ten troszke ponad godzinke i myślę, że będzie podobnie.
|
łatwe ;pp
Dla mnie all bylo dziecinne proste a rozprawka fajna jak byscie pomysleli to byscie sie sakpneli ze argumenty to byly tekst 2 i 3 te o podroznikach i o zakonnikach ja jestem bardzo zadowolony prawie miejsca mi na rozprawke nie starczylo ;pp spodziewalem sie trudniejszych pytan ... terz tlyko napisac matematyczny :| i czekac na wyniki :D:D ok jaide sie cos pouczyc na jutro z matematycznego ;p bo cienko u mnie z wrzorami i jakies sciagi trzeba wydrukowac co nie ;pp
|
Cytuj:
Ryba może i się myle ,ale najmniej to chyba można mieć 3 argumenty. Przynajmniej tak mi się zdawało. |
tylko?
Ja wyrzuciłem 2 argumenty i ledwo się zmieściłem w linijkach;) |
Cytuj:
|
Na probnym byly 2 argumenty, tam tez napisalem 2 i mi miejsca nie starczylo, watpie zeby trzeba bylo 3 argumenty :confused:
|
Ahhh, świetny egzamin. Pytania zamknięte były banalne, straciłem tylko punkt przy pytaniu o przedział kiedy żył Leonardo (zaznaczyłem chyba XVI-XVII, a miało być XV-XVI albo odwrotnie, już nie pamiętam :P). Potem ta tabelka - jak zrobiliście to? Ja tam pisałem np. "od 1 do 5", bo w sumie niezbyt dokładnie określili jak mamy im to podać. Streszczenie wiersza - banał. Potem te proste krótkie zadanka, ogłoszenie (które mi super wyszło) i rozprawka. Przyznam, że na początku rozłożyłem ręce, oparłem się o krzesło i zacząłem rozpaczać - jaki to idiotyczny i bezsensowny temat. Myślałem tak z 5-10 min i w końcu jakoś tam napisałem wstęp. Reszta sama się ze mnie wylała - argumenty przytoczyłem chyba bardzo trafne. I wogóle językowo, gramatycznie i ortograficznie wyszło chyba b. dobrze. No, będzie z 40-49 punktów :) Chyba zmienie preferencje i wybiore najlepsze lo w mieście ;) Heheheheh... Ciekawe co bedzie jutro...
|
JAkby ktos chcial to na www.gazeta.pl jest juz zeskanowany test a takze jest podany klucz odpowiedzi :)
http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52308.html |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |