Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Testy Gimnazjalne (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73573)

Piotrek~ 26-04-2006 08:14

hm, hf&gl :P
1,5h left

Sokochłap 26-04-2006 08:23

Mnie się śniło dzisiaj, że miałem obliczyć rozpłynięcię się atomów cezu, w ogóle nie miałem pojęcia o co chodzi, a co chwile spadały mi punkty. Czasami aż się siebie boje.;)

Beeron 26-04-2006 11:33

Mi się śniło, że wszyscy napiszą przed czasem i zostane sam :( A tu prosze po 56 minutach zakonczyłem test jakos pierwszy xD Rozprawka była nie chwaląc się moja ulubiona forma wypowiedzi 8o

Rybzor 26-04-2006 11:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Beeron
Mi się śniło, że wszyscy napiszą przed czasem i zostane sam :( A tu prosze po 56 minutach zakonczyłem test jakos pierwszy xD Rozprawka była nie chwaląc się moja ulubiona forma wypowiedzi 8o

Jak skaczyles po 56 minutach to nie mysl ze bedziesz mial 40+:P

Ja pisalem 100 min, pytania zamkniete byly banalne, otwarte tez, mysle ze w rozprawce moglem stracic ze 2 pkty, a w zamknietych moze z 1 gdzies :P, powinno cos kolo 45 byc. Temat rozprawki byl troche bananowy: potwierdz teze, ze smiech niekiedy uczy. Jak dla mnie to glupi temat, ale dalem 2 argumenty i jst gites :)

Beeron 26-04-2006 12:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba

Co ma czas do ilości punktów ? poprostu szybki jestem i tyle xD

Palladyn Zawisza 26-04-2006 12:16

No i jak tam po egzaminie humanistycznym ?? moim zdaniem ogulnie nie nalezal do najciezejszych :P (obym sie niemylil :P ) Teraz juz tylko zostal test matematyczny :///

Luthi 26-04-2006 12:18

Za mną już test Human. zostalo mi 20 min. wolnego czasu. Wydaje mi sie ,ze za szybko oddalem aczkolwiek mialem wszystko. Rozprawka i przykłady były dziwne... troche myslalem. Jutro mat -przyr.

@Ryba: masz tutaj racje, przeciez ludzie za 56 minut to kurde rozprawke napisales na 10 linijek? -.-" sprawdziles sobie wszystko? a to ,ze jestes szybki to fest! ciekawe czy sie zastanowiles dobrze. :ban:

Do nas do sql przyszla z zewnatrz babka, kurde maszyna! z 30 min. myslalem o jej ciele a nie o tescie :P

OKE Jaworzno :lolo:

Teraz trzymam kciuki zeby wyszło jakos dobrze!!

Pozdro

Rybzor 26-04-2006 12:23

Cytuj:

Co ma czas do ilości punktów ? poprostu szybki jestem i tyle xD

Tak jasne, u mnie po 50 min to konczyli tacy co po 20 pktow z tego maja...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
Do nas do sql przyszla z zewnatrz babka, kurde maszyna! z 30 min. myslalem o jej ciele a nie o tescie :P

To mialews atrakcje, u mnie same stare baby ;/

Dobrze, ze teraz matematyka, ja wole tą czesc, lubie matme i pewnie mi lepiej pojdzie niz z humana :)

kaczi 26-04-2006 12:27

Ogólnie test prosty, rozprawka też nie była trudna, tylko temat dziwaczny...

Ale cóż... Teraz Mat...

Beeron 26-04-2006 12:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luthi
@Ryba: masz tutaj racje, przeciez ludzie za 56 minut to kurde rozprawke napisales na 10 linijek? -.-" sprawdziles sobie wszystko? a to ,ze jestes szybki to fest! ciekawe czy sie zastanowiles dobrze. :ban:

A od kiedy liczy sie liosc a nie jakosc ???:baby:

Poza tym txt zajął mi całą strone -.-

Rybzor 26-04-2006 12:38

Cytuj:

A od kiedy liczy sie liosc a nie jakosc ???:baby:

Ilosc pktow? od zawsze, a jesli chodzi o czas w jakim sie napisze to to ma najwazniejszy wplyw, lepiej wszystko dokladnie przemyslec, a nie napisac byle jak, ja jakbym mial w 50 min napisac caly test to bym ze 30 pktow wyciagnal bo nawet bym sie za rozprawke pewnie nie zdazyl zabrac

Beeron 26-04-2006 12:41

Cytuj:

Ilosc pktow?

Nie, ilość linijek rozprawki -.-

Piotrek~ 26-04-2006 12:43

pieprzycie glupoty... probny pisalem 40 minut i 44 pkt a ten troszke ponad godzinke i myślę, że będzie podobnie.

Guest 1900 26-04-2006 12:46

łatwe ;pp

Dla mnie all bylo dziecinne proste a rozprawka fajna jak byscie pomysleli to byscie sie sakpneli ze argumenty to byly tekst 2 i 3 te o podroznikach i o zakonnikach ja jestem bardzo zadowolony prawie miejsca mi na rozprawke nie starczylo ;pp spodziewalem sie trudniejszych pytan ... terz tlyko napisac matematyczny :| i czekac na wyniki :D:D ok jaide sie cos pouczyc na jutro z matematycznego ;p bo cienko u mnie z wrzorami i jakies sciagi trzeba wydrukowac co nie ;pp

Iron 26-04-2006 12:48

Cytuj:

Ja pisalem 100 min, pytania zamkniete byly banalne, otwarte tez, mysle ze w rozprawce moglem stracic ze 2 pkty, a w zamknietych moze z 1 gdzies :P, powinno cos kolo 45 byc. Temat rozprawki byl troche bananowy: potwierdz teze, ze smiech niekiedy uczy. Jak dla mnie to glupi temat, ale dalem 2 argumenty i jst gites :)

Ja pisałem także 100 minut zamknięte ok zobaczymy jak tam rozprawka.
Ryba może i się myle ,ale najmniej to chyba można mieć 3 argumenty.
Przynajmniej tak mi się zdawało.

Sokochłap 26-04-2006 12:49

tylko?
Ja wyrzuciłem 2 argumenty i ledwo się zmieściłem w linijkach;)

Beeron 26-04-2006 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek~
pieprzycie glupoty... probny pisalem 40 minut i 44 pkt a ten troszke ponad godzinke i myślę, że będzie podobnie.

Dobrze gada ! Dać mu wody ! i chleba ! xD

Rybzor 26-04-2006 12:54

Na probnym byly 2 argumenty, tam tez napisalem 2 i mi miejsca nie starczylo, watpie zeby trzeba bylo 3 argumenty :confused:

Thimburd 26-04-2006 13:02

Ahhh, świetny egzamin. Pytania zamknięte były banalne, straciłem tylko punkt przy pytaniu o przedział kiedy żył Leonardo (zaznaczyłem chyba XVI-XVII, a miało być XV-XVI albo odwrotnie, już nie pamiętam :P). Potem ta tabelka - jak zrobiliście to? Ja tam pisałem np. "od 1 do 5", bo w sumie niezbyt dokładnie określili jak mamy im to podać. Streszczenie wiersza - banał. Potem te proste krótkie zadanka, ogłoszenie (które mi super wyszło) i rozprawka. Przyznam, że na początku rozłożyłem ręce, oparłem się o krzesło i zacząłem rozpaczać - jaki to idiotyczny i bezsensowny temat. Myślałem tak z 5-10 min i w końcu jakoś tam napisałem wstęp. Reszta sama się ze mnie wylała - argumenty przytoczyłem chyba bardzo trafne. I wogóle językowo, gramatycznie i ortograficznie wyszło chyba b. dobrze. No, będzie z 40-49 punktów :) Chyba zmienie preferencje i wybiore najlepsze lo w mieście ;) Heheheheh... Ciekawe co bedzie jutro...

Sir Dzikusek 26-04-2006 14:00

JAkby ktos chcial to na www.gazeta.pl jest juz zeskanowany test a takze jest podany klucz odpowiedzi :)

http://serwisy.gazeta.pl/edukacja/0,52308.html

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04.