Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Randall Sullivan's Studio presents: Helmet of the Ancients Quest [Refugia] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73671)

Sebcio :) 30-07-2006 13:18

Ku**a nie wiem moze jestes niedorozwiniety i za wszelka cena chcesz mi udowodnic ze botuje, nie wiem o co cI chodzi i wogole po co glupio komentujesz moje filmy. Nie wiesz NIC o tibi mowiac ze jak DL wali za 250 to zjada mi 100 many i 150 hp!!!!!!!! GOWNO PRAWDA !!

Panie specjalisto obejrzyj byle jaki film z Anni jak knighci stoja na e-ringach i zobacz ze kiedy dostaja co ilestam sekund 2 punkty many odrazu redukuja one jaki kolwiek hit nawet wave!! Zapytaj sie tutora nie wiem kogo pozatym jesli jestes taki spec od faraonow to pochwal sie swoja postacia pokaz co osiagnales ? pewnie nic -.- Mah~ bije exori tylko tyle ze zadaje nim obrazenia od ognia przyjzyjcie sie dokladnie wlasnie wtedy dostalem combo na cala moja mane -.-

I PORAZ 100 POWTARZAM ZE NIE BOTUJE I NIE POZWOLE ZEBY JAKIS NIEDOROZWINIETY MALOLAT UBLIZAL MI TWIERDZAC ZE OSZUKUJE !

Pozatym ciesz sie gnoju od 1 sierpnia bedziesz mogl nazwac boterem kazdego... phi

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kajn
Tak miałbyś wieksze szanse na przeżycie bo zamist UHA dałeś manasa na ciemnym redzie + byłeś bez mana shielda więc nie wiem co chcesz powiedziec Brozynowi ale on ma racje i ja też mówiłem czemu nie UH

pozdro

Z! manashieldem Panie wszechwiedzacy Z!

To ze dostalem hity na mane oznaczalo tylko i wylacznie to ze skonczyla mi sie MANA !!!!!

ZOBACZ DALEJ ZE DOSTAJE HITY NA MANE I NIE ROB Z SIEBIE TOTALNEGO IDIOTY!

POzatym ja jestem magiem a wy nie i przezylem juz nie jedna kryzysowa sytuacje bo ta postac jest wybitnie na nie narazona i nie komentujcie jesli sie nie znacie a obejrzyjcie dokladnie film i zobaczycie ze mialem manashielde bo nie jestem idiota zeby wchodzic do faraona nie wrzucajac nowej przed tp -.-

zreszta nie mam do was sily banda 12 letnich kretynow...
nie wiecie nic o franiu sorcem o mana shieldzie i o faraonach,
a kazdy co ma za grosz skilla i troche wiecej od was rozumu jest ZYWYM BOTEM!

c ya

..::QRAS::.. 30-07-2006 16:28

Fim pozytywny , ocena 9/10

Gagagigo 30-07-2006 18:55

Sebcio, dawno niebyło nowego filmiku ;)
zarzucił by¶ co¶

Stemi Riph 31-07-2006 12:27

Randall bociarz???HAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!!!nie no dawno tak sie nie usmialem!!!jesli randall uzywa makro to ja jestem taifun!a ja taifunem nie jestem!wniosek?-.-X(

Kajn 31-07-2006 20:31

Randall ty jestes Retard lub noob jakis sam nie wiesz co mowisz
jakbys mial mana shield to bys nie mial ciemnego reda zreszta jak many nie miales to na gowno brales mana fluid ktory da ci 160 many zamiast uha ktory dalby ci full hp czyli z 600+

czy ja rozmawiam z idiota? 160 many miales jak wzioles mana shield i ostry red DL walnie za 160+ i lezysz

Banda debili a 12 lat to maja twoi koledzy moze nie ja :)

A jesli tak twierdzisz to udowodnij to ze tak sie dzieje ze nie padniesz jesli nie to ja smiem twierdzic ze twoje filmy sa fajne ale jestes Cheater

Sebcio :) 31-07-2006 22:37

Prosze nie mow ze nie mailem mana shielda bo go mialem przed wejsciem do rooma wlaczylem nowa utame -.-

Zwroc uwage na to ze po wypiciu manaska dostalem hit od ognia JUZ NA MANE!!! Czyli moj mana shield byl ciagle aktywny!!!!!!!!!!!

pozatym Niech se wali dl za 160 ale grajac sorcem ponad 2,5 roku umiem sie szybko wymanasowac -.- I zawsze ma sie team w ktorym bylo 2 real friendow na ktorych zawsze moge liczyc.

Proste 5 knightow i bloker 4 UHerow wszyscy z mojej gildi i 2 z RL, i moze mieli by mnie nie uhnac?

Ja sie naliczylem 2 UH na mnie w tym zaden nie byl odemnie :)

A manasa wzialem daltego ze zrozum faraon potrafi skombowac do 1000 nie wierzysz? Idz poblocz sobie go z 2 minuty na pewno padniesz, i nawet jakby mi mial walnac za ten 1000 to na mane przyjme to za jedyne 160 bo tyle zalozyles ze dal mi manasek.

I wez pod uwage to, ze jak zobaczylem ze mam takiego reda spodziewalem sie odrazku kolejnego hita i deda jak to zobaczylem odruchowo odsunalem sie od kompa bo myslalem ze juz przywitaja mnie w Temple, i dopiero po sekunidzie siegnalem po Uha ale zrezygnowalem i uzylem manaska. Uwazam ze byl to jednak lepszy wybor. Wez pod uwage to ze przezylem i gdybym sie cofnal w czasie nie postapil btym inaczej i w kzdej podobnej sytuacji najpierw bym pil manaska.

pozatym zapytaj sie byle jakiego sorca 50+ zcy jak masz 1 many i ma cie walnac Dl za 250 to czy cie awlnie za 1 many i za 249 hp ^^

To jest waslnie przydatnosc manashielda ze w ten spoosb on funkcjonuje :)

a teraz mowszze uzywam BOTa, jesli tak bylo to nie ustawialbym sobie uha pod hot keyem tylko na auto uha jak spadnie mi troche zycia ;)

I nie az do reda tylko zalozmy jakby mi spadlo o 100 hp zeby mnie wyleczylo :) Prawda? Takze nie mowcie ze botuje bo jestem chyba jedna z najczysciej grajacych osob na Refugi...

Nie wiem jakie jescze mozesz miec watpliwosci szczrze mowiac to leje na to ze myslisz ze uzywam bota bo wszyscy moi kumple wiedza ze gram czysto.

Astalavista

Zyzu¶ 04-08-2006 18:22

hihihi

no... ten filmik z Annihilatora taki wzruszaj±cy ;D;D;D
szkoda, że wam się nie udało ale widać było, że demony były dużo silniejsze...
powodzenia za drugim (czy tam którym¶) razem ^^

Raid 04-08-2006 19:52

Bardzo ciekawy filmik! gratuluje :} Oby tak dalej.

Harru 04-08-2006 21:20

fajny fimik , gratz questa :PP a do tych co gadaja ze on botuje to radze opuscic to forum bo sie nieznacie na grze a pierdoly gadacie

Czarnuch Devip 05-08-2006 02:23

tibiacams plZ...

cycu17 15-09-2006 20:07

Rehost PlX

gigoro 15-09-2006 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cycu17 (Post 988644)
Rehost PlX

Gratulujemy Szanownemu Panu archeologowi (aka Dziecko Neostrady) odgrzebania nieaktualnego tematu ^.^

rendevar 15-09-2006 22:52

moze jeszcze ktos powie "ejj ten ling nieciała" albo "kejloger niewchodzuić!!"
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

Sebcio :) 15-09-2006 23:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 988687)
Gratulujemy Szanownemu Panu archeologowi (aka Dziecko Neostrady) odgrzebania nieaktualnego tematu ^.^

Ja osobiscie uwazam ze temat z filmem jest zawsze swiezy -.- moze doszlo pare nowych osob i nie sciagli go i chca obejrzec ? Pamietaj o inych uzytkownikach...

Upierz 16-09-2006 10:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 989007)
Ja osobiscie uwazam ze temat z filmem jest zawsze swiezy -.- moze doszlo pare nowych osob i nie sciagli go i chca obejrzec ? Pamietaj o inych uzytkownikach...

...zwłaszcza że to imho jeden z lepszych filmów wmv tego forum...

Rafcio 16-09-2006 11:59

jakby kto¶ z was mogł to daj rehost na ta stronke (wyslijto.pl czy jakos tak ) =p

rendevar 16-09-2006 13:27

no wiadopmo ze git film ale jak ten film ma powiecmy 1000 komentow i nikt go nierusza a po miesiacu ktos pisze rehost plzz to smiac sie chce :PB) (moze i glupio napisalem ale niemam co robic):baby:

zboro_69 22-12-2006 12:15

Plx Daj Rehosta Do Tego Hota Filmu !!!
Podobno Jest Bardzo Fajny Tylko Ten Link Nie Dziala :(
Rehost Plx

MagField 22-12-2006 15:28

Znowu jaki¶ archeolog sie znalazł... ^.-'

Sebas__19 22-02-2007 13:01

Gratki Sebciu , brak słów do opisania filmu <pod wrażeniem> 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:14.