Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Czy tibia uzaleznia!? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74255)

cocolino997 06-05-2006 10:27

Zdobylam 96pkt :D coz...

Podraz. 12-05-2006 22:39

Parodia

A teraz pokaze bezsensownosc tego testu, na przykladzie innej gry (dam deluxe ski jump, trudno mowic tutaj o uzaleznieniu, a zobaczycie wyniki zakladajac cofniecie sie w czasie i ze aktualnie w to gramy)
1. zdarza sie bo 90% lekcji jest cholernie nudnych wiec nawet o dsj sie czasem mysli - 5
2. czesto, bo gdyby mi to radosci nie sprawialo to bym nie gral - 10
3. czesto, jesli chce w cos grac a nie moge to na pewno czuje duzy niedosyt, chociaz czas umiem rozplanowac - 15
4. tak, najpierw wlaczam dsj, a pozniej mysle na jakiich skoczniach bede bic rekordy - 25
5. no tu raczej nie, bo chyba logiczne ze jak sie na cos czeka to sie to pozniej oglada - 25
6. tutaj tez raczej nigdy - 25
7. co roku sie pogarszaja bo jest coraz wiecej do nauczenia ale nieznacznie - 28
8. nie - 28
9. affffff, spedzam duuuuzo duuuzo duuuzo wiecej czasu przed kompem niz 25 godzin tygodniowo, wiec skoro gram w dsj aktualnie no to pewno ze ponad 25 godzin na tydzien w to gram. Mniej wiecej przed kompem siedze 5 godzin dziennie w dni szkolne co daje 25 godzin. A w weekendy mniej wiecej 10 godzin dziennie, z czego bym w dsj gral z 7,5, bo wiecej mysza by nie wytrzymala, czyli 40 godzin. (oczywiscie jak gdzies wyjade to w ogole nie gram, albo jak jakas impreza, ale normalnie sie wielie nie dzieje wiec tyle podaje) Witaj nalogowcu juz 48 pkt.
10. dziennie zwykle pamietam, bo dosyc czesto patrze na zegarek zeby wiedziec ktora godzina - 53
11. nie, nie gram jednoczesnie w dsj i posilki bo bym nie mogl skoku oddac ponad 10 m na skonczni K-100 -.- 53 wciaz
12. zdarza sie ze mysle o swoim dzisiejszych skokach 58
13. czesto gram na kompie wiec czemu nie w sobote? 5 pkt of kors - 63
14. nigdy, bo chodze o 12 albo 1 w nocy - 63
15. do 25 - 67
16. o fuck to ja niestety mezczyzna jestem (iron) :-/ 69
17. gadanie o nalogu to glupota w przypadku kazdej gry wiec tu tez - 73
A teraz przeczytam swoja diagnoze:
72-78 – bardzo niedobrze, Deluxe Ski Jump rządzi Twoim życiem; właściwie to nie nasz już wogule życia. Cała Twoja egzystencja ogranicza się do tego, by coś zjeść, odbębnić szkołę/pracę i końcu nacisnąć magiczną ikonę pliku dsj exe. Tak naprawdę to jesteś niewolnikiem Deluxe Ski Jump. Jeśli masz powyżej 15 lat, nosisz okulary, nie masz dziewczyny, a Twoich przyjaciół bez problemu policzysz na palcach jednej ręki… Sam pomyśl – czy to nie żałosne? Przed czym uciekasz w świat skoków w Deluxe Ski Jump? I tak nie uciekniesz, a przebudzenie będzie z każdym rokiem boleśniejsze i gorsze niż w Matrixie. Póki czas łykaj czerwoną pigułkę i walcz z nałogiem!!!

Fuck jestem calkowicie uzalezniony od DSJ, musze odinstalowac 8o
Ide sie leczyc, cya

A jakbym nie gral na kompie to se podstawcie zamiast deluxe ski jumpa ogladanie telewizji, jazde na rowerze, bezsensowne i bezcelowe lazenie po miescie i kozaczenie z kumplami, bo bym nie mial co robic. We wszystkim wyszloby tyle samo punktow. O_o i jeszcze granie w tenisa stolowego ktory tez zawladnal calkowicie moim zyciem bo gralem 2h dziennie. rotfl A teraz sie zblizaja o zgrozo mistrzostwa swiata w pilce noznej wiec nie bede gral na kompie tylko caly czas mistrzostwa ogladal to tez pewnie nowe uzaleznienie zlapie. ;p

F_A_N 13-05-2006 12:03

32 punkty ale ten wiek to raczej nie jest dobry

Pirko 14-05-2006 11:59

ja przyznam, że symptomy uzależnienia są dobrze podane.punktacja jaka jes,taka jes,ale symptomy odpowiednie i rozpoznawalne... :D
z tą sobotą tylko pomieszałeś,ale skoro wyjaśniłeś o co chodzi to oks ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00.