![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
hahaha kolesie widzieli ze z kamerą w srud tibii i potworzyli w kafeji nowe postacie na rooku :P No Way What A NooB :P
|
Cytuj:
'downów' |
Hhahaaha niezły filmik i pojazd z tego debilnego reportażu w TVN ...
Szkoda że tylko my ( czyt. Ci co grają w tibie ) wiemy jak wielkie bzdury gadali w TVN. Pamiętajcie że niektórzy myslą ze to co pokazane jest w telewizorze jest największa prawdą i jest święte :( Jak mnie wnerwia jak ktoś gada o tibii a nie ma o niej podstawowego pojęcia tak samo jak w TVN -.- . Trzeba poznać wroga żeby go pokonać ;) |
Cytuj:
|
Ludzie wyje***y filmij koń by się uśmiał :D 8o :D 8o
Brawa dla tych co to nakrecili . Przydało by sie to podesłaś TVN i niech w tv puszczą ale by była zieja YeYeYe ~Pozdro |
Hahaha... Dawno się tak nie uśmiałem. Filmik 11/10 xD
|
Cytuj:
|
"Moj kolega jest yyy knajtem i yyy wali z a.. yyy axa, a yyy ja jestem yyy druidem i wale z ró... yyy rozdzki" Chlopak sie zamotal : D i jeszcze mowi knajtem zamiast najtem :)
|
Świetne!! Ubaw po pachy!! I jak najbardzie zasłużyło sie temu TVNowi!! A widzieliście, na orginalnym reportarzu jak gośc z TVNu "grał", i orc berserker wzial go na 2 hity :D Ci z TVNu to same nOOby :p
|
Syte a najlepsze jest kawałek " Ja jestem Maciek of Kyra" uahuahu:D
|
fajne:p ale ja akurat ie moglem zobaczycz naprawde jak to bylo w TVN :/
|
Naprawde niezle ale wyslal to ktos do TVNu mysle ze powini se to zobaczyc zwlaszcza ta pani psycholog co to mówi że tibia nieprzynosi zysków
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))) |
Cytuj:
http://video.google.com/videoplay?do...55416454478690 |
HAHAHAHAHAHAHAHA(cdn)...
A tak na serio to nieźle się uśmiałem :P text o aksie i ruzdzce (to nie są błedy :)) przejdzie do historii, najlepiej gdyby ten gościu zobaczył na forum jak się z niego brechtają :P Ta jakość była troche dziwna ale jak na komórkę to nawet niezła :) Najbardziej mnie rozwaliło "A CO TOOOO?!?!? KREW!!!!! A SZATAN!!!(czy jakoś tak :P)" A potem gościu udaje że bije z krzesła :P |
Cytuj:
Ta napewno tego delikwenta na długo zapamięamy !!!! |
Rewelacja
Hahahahahah 8o Jak zobaczyłem po raz pierwszy ten filmik myślałem ,że się zleje. Hahahahahaha Jest rewelacyjny. Kompromitacja udała wam się nieźle ;)
Hahahahahahahahhahahaha :D |
hej , mógłbyś wrzucić film na mega upload?? bo na rapidzie limity a na uploadzie jak daje dowanload to sie nic nie dzieje :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47. |