Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Studio Gacek - reportaż TVNu w krzywym zwierciadle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75155)

Mistrz Lomaxu 03-05-2006 11:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sheey
Niedam rady pobrac filmu niech ktos da jeszcze raz linka xD

www.tibia.org.pl

Racon 03-05-2006 13:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=-
Tutaj znów rehost teraz powinno na 100% działać:

http://www.upload2.net/download2/hda...OWIEC*****.html

Probowales?Nie dziala , mysle ze tewj stronce płaca (reklamy) za liczby odswiezeń.

Jojunifu 03-05-2006 13:47

...

hahaha kolesie widzieli ze z kamerą w srud tibii i potworzyli w kafeji nowe postacie na rooku :P No Way What A NooB :P

matkow21 03-05-2006 23:06

Cytuj:

hahaha kolesie widzieli ze z kamerą w srud tibii i potworzyli w kafeji nowe postacie na rooku No Way What A NooB
mi się wydaje że te kwestie i wogle były przemyślane albo zadawali im pytania i oni oddpowiadali i potem az wypowiedzi urywali i robili z nich ładnie mówiąc
'downów'

=Pekin= 04-05-2006 00:38

Hhahaaha niezły filmik i pojazd z tego debilnego reportażu w TVN ...

Szkoda że tylko my ( czyt. Ci co grają w tibie ) wiemy jak wielkie bzdury gadali w TVN. Pamiętajcie że niektórzy myslą ze to co pokazane jest w telewizorze jest największa prawdą i jest święte :(

Jak mnie wnerwia jak ktoś gada o tibii a nie ma o niej podstawowego pojęcia tak samo jak w TVN -.- .

Trzeba poznać wroga żeby go pokonać ;)

Draconis Dragontooth 04-05-2006 07:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez matkow21
mi się wydaje że te kwestie i wogle były przemyślane albo zadawali im pytania i oni oddpowiadali i potem az wypowiedzi urywali i robili z nich ładnie mówiąc
'downów'

Tvn robiło tez wywiad z kumplem mojego kolegi i wiecie co ? wogóle nie zamieścili go w reportażu , pewnie dlatego że zbyt mądrze mówil .. no nic ide "powalić" z axa , cya

Knajcik14 04-05-2006 08:19

Ludzie wyje***y filmij koń by się uśmiał :D 8o :D 8o
Brawa dla tych co to nakrecili .
Przydało by sie to podesłaś TVN i niech w tv puszczą ale by była zieja YeYeYe

~Pozdro

PartyBoy 04-05-2006 08:37

Hahaha... Dawno się tak nie uśmiałem. Filmik 11/10 xD

Małpeczka 04-05-2006 13:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knajcik14
Ludzie wyje***y filmij koń by się uśmiał :D 8o :D 8o
Brawa dla tych co to nakrecili .
Przydało by sie to podesłaś TVN i niech w tv puszczą ale by była zieja YeYeYe

~Pozdro

Rozwazalismy juz wyslanie to do TVN, ale zrezygnowalismy z tej koncepcji poniewaz mogliby to dac do jakiejs uwagi, pod napieciem czy co tam leci i by przylecieli tutaj do nas i pewnie gadali cos z naszymi rodzicami, czego nie chcemy

Matiz666 04-05-2006 13:54

"Moj kolega jest yyy knajtem i yyy wali z a.. yyy axa, a yyy ja jestem yyy druidem i wale z ró... yyy rozdzki" Chlopak sie zamotal : D i jeszcze mowi knajtem zamiast najtem :)

Junek 04-05-2006 17:50

Świetne!! Ubaw po pachy!! I jak najbardzie zasłużyło sie temu TVNowi!! A widzieliście, na orginalnym reportarzu jak gośc z TVNu "grał", i orc berserker wzial go na 2 hity :D Ci z TVNu to same nOOby :p

sierbador 04-05-2006 18:29

Syte a najlepsze jest kawałek " Ja jestem Maciek of Kyra" uahuahu:D

Santino1993 04-05-2006 19:38

fajne:p ale ja akurat ie moglem zobaczycz naprawde jak to bylo w TVN :/

Wampi 04-05-2006 19:49

Naprawde niezle ale wyslal to ktos do TVNu mysle ze powini se to zobaczyc zwlaszcza ta pani psycholog co to mówi że tibia nieprzynosi zysków
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))

Małpeczka 04-05-2006 20:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santino1993
fajne:p ale ja akurat ie moglem zobaczycz naprawde jak to bylo w TVN :/

Wiec podaje ci linka do oryginalnego reportazu TVNu w google video:
http://video.google.com/videoplay?do...55416454478690

Aureański newbie 04-05-2006 22:10

HAHAHAHAHAHAHAHA(cdn)...

A tak na serio to nieźle się uśmiałem :P text o aksie i ruzdzce (to nie są błedy :)) przejdzie do historii, najlepiej gdyby ten gościu zobaczył na forum jak się z niego brechtają :P Ta jakość była troche dziwna ale jak na komórkę to nawet niezła :) Najbardziej mnie rozwaliło "A CO TOOOO?!?!? KREW!!!!! A SZATAN!!!(czy jakoś tak :P)" A potem gościu udaje że bije z krzesła :P

matkow21 04-05-2006 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
HAHAHAHAHAHAHAHA(cdn)...

A tak na serio to nieźle się uśmiałem :P text o aksie i ruzdzce (to nie są błedy :)) przejdzie do historii, najlepiej gdyby ten gościu zobaczył na forum jak się z niego brechtają :P Ta jakoś była troche dziwna ale jak na komórkę to nawet niezła :) Najbardziej mnie rozwaliło "A CO TOOOO?!?!? KREW!!!!! A SZATAN!!!(czy jakoś tak :P)" A potem gości udaje że bije z krzesła :P

Ta napewno tego delikwenta na długo zapamięamy !!!!

Dr. Klotz 05-05-2006 10:16

Rewelacja

Hahahahahah 8o Jak zobaczyłem po raz pierwszy ten filmik myślałem ,że się zleje. Hahahahahaha Jest rewelacyjny. Kompromitacja udała wam się nieźle ;)
Hahahahahahahahhahahaha :D

Gradzik 05-05-2006 15:44

hej , mógłbyś wrzucić film na mega upload?? bo na rapidzie limity a na uploadzie jak daje dowanload to sie nic nie dzieje :(

Szalony Nurkowiec 05-05-2006 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demokles
Filmik suuuuper ;] Troche jakość słaba w pewnych momentach..
btw. Nurkowiec skąd Ty jesteś? Jakiś znajomy avek ;)

Sorry za refleks, ale nie wlazilem na forum od dawna. Avatarek przedstawia gwiazdę, Jurka Wołka, z mojego miasteczka Radzynia Podlsakiego. :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:47.