![]() |
Tak prubuja i mie odciagaja od kompa. I maja choler.. racje jak duzo czasu zstracilem przy tej grze i ile przyjemnosci opuscilem;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( .
|
Moi rodzice wiedzą, że gram i starają się mnie od tego odciągnąć :(
|
Wiedzą, że gram : p jeszcze mam sprzęt w ich pokoju : p czasami tylko staruszek jak widzi, że gram to mówi: Znowu ta tibia po*****
czasami dodaje że moglbym w cos innego pograc ; p bueh. |
szczerze moi staruszkowie to.... jak widza ze dlugo gram nic niepostrzatam to wtedy tylko widza, jak wszystko posprzatane to graj se ... byle zebys nieprzeszkadzal..... i jak jakas ocena zla wleci to ostam mowia ze komputera jutro niewlaczasz ze tera kilka dni przerwy ale co z tego jak jutro zapominaja ?? ^.^
|
Hie Hie
Codziennie tato pyta się mnie który mam lvl i jak mu mówie znowu 26 bo padłem to mówi "Bo ty Cieńki jesteś :)"
A mama Krzyczy na mnie gdy zabije kogoś niewinnego ;] |
wiedzą ale nie kapują o co chodzi dla nich to kolejny fajans...
Ale ja kocham tą (może tę?) grę :D ::D Po co to czytasz? szukaj |
lolz
uheuheuehuehe, nie mogłem wybrąć 2 odpowiedzi i nie moge wybrać jednej xD ponieważ: Jeśli gram już długo 8h+ to rodzicie starają sie mnei odciągnąć ( raczej ojciec -.- ) jeśli gram normalnie po 3,4h to nie mająnic przeciwko 8o
cYa in Tibia B) |
Moi rodzice wiedza ze gram w tibie... i staraja sie mnie od tego odciagnac ale nie dla tego ze gram akurat w ta gre tylko tu chodzi o samo przesiadywanie przed komputerem... to samo by sie dzialo jak bym gral w "Kubusia puchatka" czy w jakies inne pierdoly :P
|
Moi rodzice wiedzą, że gram, są na mnie bardzo źli i wyłączają mi komputer
oceny mam mniej wiecej te same ucze sie dosc dobrze 5.0 na koniec 2 klasy gim. moze bedzie ;D ale moi starzy mnie wku**iaja jak gram 2-3 h dziennie mówia ze jestem maniakiem n/c nie pozwalaja mi duzo grac a i tak nic przez ten czas nie robie tylko mnie to wkur**a |
Moim rodzicom nie przeszkadza jak gram, byleby nie za długo (czyli 3+ h).
|
To włoże swoje grosze xD
Na początku mogłem przynajmniej 20 minut;/ ale potem rosła ilość godzin gry. Aż tu nagle(gdzieś niedawno) moj bra powiedział że przez Tibię uczę się angielskiego, i teraz nie mają "nic przeciwko temu":) |
ja mam luz moge grac kiedy mi sie chce
moj rodzice wiedzą że gram i mają na to zlewkeB)
staram sie starego naciągnąć ale narazie nie chce:p |
Moi wiedza, ze gram i daja ze 1-2 h na dzien, ale nawet gdybym gral w cos innego, nie daliby mi wiecej.B)
|
Moi są spoko nie mają nic przeciwko tibi.A tak w ogóle słyszeliście ostatnio w wiadomościach mówili że chłopak pobił mame krzesłem za to że mu tibie wyłączyła.
|
A moi rodzice mówia że nawet dobrze że gram w Tibie, bo jak niegram to awsze coś zrobie źle ;]8o
|
Moi ? No wiedzą że siedze przy kompie dziennie 6+ h.
Chyba nawet wiedzą że swego czasu grałem w tibie. I co z tego? Odciągną mnie ? A z krzesła chcą? <lol> Ogólnie, nie - nie czepiają się. I dobrze, bo ja wychodze z założenia że jestem na tyle myślącym człowiekiem ze wiem co i w jakich dawkach może mi zaszkodzić.. |
Moi wiedzą(nawet mama mi zabije potworki, jak pojde sie napic, ale nie raz jak za długo siedze to sie wnerwia.. Ale to jak prawie wszystkie mamy xP)
:evul: |
mowilem im o TIBII ale co z tego skoro i tak nie wiedza co to jest:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lolo:
|
Heh...
Gdyby wiedzieli i tak by nic nie zrobili, jak nie wiedza to chociasz mam spokoj........
|
Moi rodzice wiedza ze gram i pretensje do tibi maja tylko wtedy jak siedze 4 h + przed kompem lub jak cos nademna wisi z lekcji a ja przed kompa :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06. |