![]() |
Omg Jak taiUfun wymiata prawie kazdego z SunBlade ubił ....
Laen Loys May 20 2006, 16:37:09 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry May 20 2006, 16:36:22 CET Killed at Level 106 by Taifun Devilry Gremar May 20 2006, 17:01:36 CET Killed at Level 112 by Taifun Devilry May 19 2006, 16:58:06 CET Killed at Level 113 by Taifun Devilry and by Czipsu Ich po 2 razy .... |
Cytuj:
Eksewo gran mas wis style plx? a potem jako dzielny lider ótani gran chór? |
Dzisiaj padło ~8 osób z Duskiness i ~10 z Sunblade... wynik chyba 21:14
|
Cytuj:
|
w kazdym badz razie wojna jest daleeeeeeeeeka od zakonczenia.. :o
|
:( Noooom watpie zeby ktoras ze stron sie poddala w najblizszych miesiacach...
Duss beda sobie troche albo w miare expic a Sunblade sie pomalu z run niestety posypie w koncu... Ehh gdyby nie hack Spoxstera wszystko potoczylo by sie (moze) inaczej ::( |
Nie podlizuje sie do Taifuna .. Bo po co?:evul:
|
Wreszcie znalazlem ten nowy temat ;d
Nom ostra wojna z tego co slyszalem, ludzie bez blessow wracaja walczyc,100ek robia se red skulle na full eqp.. hardcore :evul: Ja sie w te wojne nie mieszam dopuki nie zostane zaatakowny z ktorejs ze stron. Narazie to wogole nie mam czasu na te strate czasu zwana "tibia". aaa i btw. z tymi spiderami.. to n/c dla chello qrwa jego mac, pol godz pozniej dopiero wszedlem :( |
Duskiness vs Sunblade-(23:14).Najwięcej Fragów:Taifun Devilry(16)
Mówilem że Taifun wymiata :D:baby: |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Co do poddania sie duss to o tym wlasnie mowilem:)
|
Pay?
Według mnie szanse Suneblade wzrosły bo doszło do nich kilka osób huntowanych przez Duss: Draverik, Anaboll itd.
A co do samego serva to Duss są zdecydowanie mniej lubiani kilka przykładów dlaczego: Xazerus: Miał hunta od Armary za to że jego rl go zjechał do red'a (exori vis) a on mu oddał (Aktualnie Hacked) Takich przykładów jest sporo I mam pytanie do Ima za co hunta miał Yubov przed wojną: XX:XX Imargam: Dajesz Dsm i kase (bodajże 20k)? |
Narazie w tej wojnie trudno powiedzieć kto ma większe szanse na zwycięstwo... statystyki obu gildii są podobne, Duskiness ma Taifuna, ale załatwienie mu bana przy odpowiedniej taktyce nie jest ogromnym problemem. Już widać że Duskiness rekrutuje mięso armatnie więc fragów napewno będzie sporo :) Wygra ta strona która zastosuje lepszą taktykę... albo przekona inne gildie do dołączenia do wojny (IMHO Duskiness aktualnie stara się załatwić sobie jak najwięcej wrogów, cóż to tylko moja opinia, ale jeżeli gildie które aktualnie mają 100-300m total expa dołączyłyby do Sunblade to sytuacja mogła by być nieciekawa dla Duskiness...).
The time will show ;) |
No chlopcom z Sunblade juz brakuje kasy :)
GL&HF:baby: |
No blessy+Strata run/50 k za aola each dead to nie tak malo, a fundusze Duss sa dosc duze ;(
Gl ziomki,ziomelki especially Yeebak n'Qel:) |
Według mnie ban dla taifuna=duss over
Przy pierwszym starciu początkowy wynik to 4:1 dla Sune, a po przybyciu taifuna 10:7 dla Duss:/ A co do hack spoxter to słyszałem że ktoś wybulil kuzo kasy aby 2 owner go wydał. Jakie gildie według was liczyły by się w wojnie? Moje typy: Rangers of Justic Sixty Sens Soul Masters Swoją drogą ciekawe co z Raaful (95 rp który wkurzył się na Duss i odszedł z jakiegoś powodu> @down Taktyka nawet dobra niech wbiją bany na n00bach co dojdą do nas i będą myśleć że są dobrzy (jedyne co zyskają to strate ciężko wbitego lvl).:P |
Jeszcze Crusade mogloby dolaczyc, ale oni raczej pozostana neutralni, tak jak cala reszta, przynajmniej takie jest moje zdanie:)
A btw do Sunblade doszedl Nackers:), a duss uskutecznia rekrutacje miesa bitewnego:P |
moim zdaniem gdyby sunblade a zwlaszcza katrilla nie stosowali tyle PA to wtedy duzo wiecej osub by do nich dolaczylo zwlaszcza na 60+lvl a tak dzieki temu dla wielu osub sunblade sa nielepsi od duskow i dlatego tyle osub wacha sie z poparciem ich...(sam za nimi tez nie przepadam)
chodz...osoby ktore niechca osobiscie brac udzialu w wojnie ale maja na pienku z duskami i/lub ich(duskow) nieznosza moglyby wesprzec runkami i kaska sunblade zawsze to cos .....zreszta pytac sie o wszystko wiceliderow sunblade komu wysylac runki i kaske i gdzie..... |
Cytuj:
No zeczywiscie co dead idzie sporo kasy. Ale z tym ze dusk ma duzo wiecej siana bym sie nie zgodzil, u samego Gremara w domku lezy ponad 2kk. Reszta byc moze niema podobnej sumy, ale majatek jest porownywalny. Ogolnie majatek sun mozna oceniac na 40-50kk jak nie wiecej. Niezapominajmy ze Spoxster całego swojego majątku nie stracil, Do tego dochodza druidy itd... . Pomoc innych graczy tez jest bardzo cenna i pomocna. Sam dzis widzialem jak wiara pod dp zbierala kase i wyslala do jednego z czlonkow Sun, a nie bylo tego malo. Statystyki fragow nie są wiarygodne i pokazuja tylko deady w gildiach. Wiadomo ze jest to tez wojna psychologiczna i przewaga fragowa ma duze znaczenie. Ale roznica byla by o wiele mniejsza gdyby brac pod uwage osoby (kolega z klasy, brat, kuzyn itd) ktore pomagaja Dusk ( blokujac, przepychajac, donoszac runki/mf itd) i nie chodzi mi tu o noob chary 6-30lvl. Dzis np juz niepamietam dokladnego nicka chyba, Share'Gru (byl 51ms) wiadomo ze to ziom Fenix'Gru, czynnie pomagal w walce. Takich przykladow pewnie jest wiecej ale sie o nich nigdy nie dowiemy... . Miejmy nadzieje ze Harcesh nie bedzie sie staral shakowac kolejnych graczy tak jak to bylo ze Spoxsterem. A gadanie ze zrobil to jakis z owenow jest kompletna bzdurą. |
Nom zapowiada sie ladnie :)
tylko movie mi potrzeba jak wyjdzie new tibicam =DDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:23. |