![]() |
czy posiada ktos wszystkie pytania do testu na tutora?
|
|
Jak zgłaszać Namelocki jeżeli ktoś jest tutorem? Tak jak normalnie(błędy itp) ctrl + r czy inną kombinacją?
|
Cytuj:
Masz WSZYSTKO napisane. Poza tym, jesli jestes tutorem, to polecam lekture pewnych 4 artykulow na Tutor board. Mowia one o tym co jest legalne, a co nie - wraz z przykladami. |
Żeby zostać turtorem trzeba znać angielski.
Jak dla mnie to jest dobra pomoc dla tych co chcą zostać turtorami. |
jeśli już jesteś panem T to graj na serwerach No-PvP, ubaw po pachy na help chanel np. 47 lvl się pyta takie coś:
xxx:PL = Premier League?? Ja:No PL is PoLand or PoLish albo 89 lvl po helmet of the ancient quest jak się włącza światełko w hełmie, myślałem że padnę. Polecam grę na No-PvP. |
Cytuj:
Cytuj:
@topic Tłumaczenie dobre :) Ale jest kilka literówek: Cytuj:
Cytuj:
-- Ja zdałem na tutora miesiąc temu :p Już 7 namelocków :ss |
A ja przypadkowo wyłączyłem okno z testem i muszę czekać 2 miechy...
|
a cemu?......
|
.
LoL? Niby od kiedy trzeba miec pacca aby spersonalizowac konto? A czy slyszelisice o tym że TRZEBA MIEC SPERSONALIZOWANE KONTO ZEBY KUPIC PACC? Więc jeżeli ktos nie mial wcześniej pacca a chce go kupic to musi sobie spersonalizowac bez pacca nie?...
|
Cytuj:
|
-.-
nie prawda. Gram w tibie od 3 lat ... czy ile to już minęło od czasów 7.5
|
Cytuj:
@Topic Ładnie zrobiony poradnik :) |
Mały, ale poważny błąd. Tutor zostaje wywalony po 2 miesiącach nieaktywności, a nie po 6.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cip mnie nie lubi ; (. Moglam byc niemila i nie oddac im niczego, ale coz, juz jest za pozno... |
> You have not performed the minimum amount of tutor activity during the last two months.
Aktywność nie oznacza bycia online. Odpowiedz dlaczego tak szybko usuneli ci pozycję znajdziesz zapewne w "Activity logu" ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
W momencie otrzymania tego listu na zawsze pozegnalam sie z rl tibia. Coz, nie mam czego zalowac. @Rybus Mi powinni dac na zawsze tutora... A nie ; P. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |