Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   War on Pythera... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77206)

Dart_Ridaow 17-06-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damu Unix
...osoby z FH pz maja tez tylko w takich sytuacjach.

Tyle ze z Fh expia :> w przeciwienstwie do waszych.
A i damu cos ci sie pokikralo :> okolo 6 fragow jest niezaliczonych bo zrobili to ludzie nie z hrp :>

Damu Unix 19-06-2006 16:01

Kronos i Pankada sa z HRP...wiec te fragi sie liczą.

a.t 20-06-2006 04:39

Cytuj:

Kronos i Pankada sa z HRP...wiec te fragi sie liczą.

skoro tak to (Phoenix wg twoich zapewnien tez jest z hrp)

Phoenix'hunter Jun 19 2006, 00:13:07 CET Killed at Level 82 by Albert Torielus
Kronos Mic'tian Jun 20 2006, 02:48:01 CET Killed at Level 145 by Kim De'hell and by Tsquizzix
Coronel Madureira Jun 20 2006, 02:48:14 CET Killed at Level 153 by Shirseiz
Phoenix'hunter Jun 20 2006, 03:11:40 CET Killed at Level 79 by Albert Torielus

i inne wczesniejsze

Skrek mata'dor Jun 04 2006, 01:43:52 CET Killed at Level 36 by Shirseiz
Skrek mata'dor Jun 04 2006, 01:49:48 CET Killed at Level 35 by Albert Torielus

Skrek mata'dor - byl w hrp wtedy gdy padal, dolicz tez dead Hell Blind Mastera bo on tez jest z hrp
Hell Blind Master - Jun 17 2006, 02:15:14 CET Killed at Level 43 by Lonng Neck

to juz da 28:28, jak cos mi sie przypomni to dam znac :]

PS. po dzisiejszej akcji - z lekka nieudany mass log hrp lol:
03:27 Ellarien: 03:29 Kim De'hell: Kronos kicked Nego from the char
03:28 Ellarien: 03:29 Kim De'hell: and wanna pay

czekamy na dalsze mass logi :)

PS2. szczyt upodlenia - Millenniun Yoris tez wielki przyjaciel hrp? :D nisko upadliscie :)

biedroniasty 20-06-2006 12:54

O ile przypominam sobie,to Arkilys też byl jakis czas w hrp :D
Nie tylko "stary przyjaciel" Millenium im pomaga/pomagał.

Pheonix'Hunter to także przyjaciel hrp,prawda?Płacenie Demon Helmeta i Sca w zamian za wolnośc,to naprawde największy gest przyjaźni......

a.t 20-06-2006 13:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez biedroniasty
O ile przypominam sobie,to Arkilys też byl jakis czas w hrp :D
Nie tylko "stary przyjaciel" Millenium im pomaga/pomagał.

Pheonix'Hunter to także przyjaciel hrp,prawda?Płacenie Demon Helmeta i Sca w zamian za wolnośc,to naprawde największy gest przyjaźni......

taaa... jeszcze pare miesiecy temu bili Damu na OF z tego co pamietam... a teraz sa friendki z tej samej gildii :) hail black river

ale przynajmniej za jednym zamachem sie wymiecie na dobre wieksza ilosc persona non grata, a z facc spadaja naprawde pieknie (phoenix 2 dni, 6lvl)

Dart_Ridaow 20-06-2006 14:33

:d

To Hrp ma podkopane morale

n3sTo 20-06-2006 17:33

Kochani Polacy

Tak dalej :) bravo all :) Hrp widze sie sypie słyszalem ze bornegio od kad ma facca sie nie loguje.......9 nie jestem pewny =) ) a do tego jeszcze Kronos i Madu padli......... =)

GRATZZ ALL PL :)

a.t 20-06-2006 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez a.t
skoro tak to (Phoenix wg twoich zapewnien tez jest z hrp)

Phoenix'hunter Jun 19 2006, 00:13:07 CET Killed at Level 82 by Albert Torielus
Phoenix'hunter Jun 20 2006, 03:11:40 CET Killed at Level 79 by Albert Torielus

to zaliczyles:
Azermath - Jun 15 2006, 12:27:45 CET Killed at Level 50 by Kronos Mic'Tian

wiec czemu nie powyzsze? jakies watpliwosci czy jestem po stronie FH? :) czy moze w chwili smierci Phoenix'hunter tymczasowo nie byl z HRP? czy moze sie zreflektujesz i teraz usuniesz fraga Kronosa, bo zawsze to na plus dla HRP? cos twoje statystyki sa mocno wybiorcze :D

biedroniasty 21-06-2006 22:11

Coronel Bartolomeu
Coronel Neco
Skroll Madera
Arkilys Mic'tian
Trenshy Belle
Coronel Bob Esponja
Ludger
Qihw
Coronel Blood
Nightmare of'hell
Coronel Tio Bira

W hrp zostały tylko osoby,które nie mają możliwości płacenia, i Ty ;)

Szlachetny gest:D

a.t 22-06-2006 09:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez a.t
to zaliczyles:
Azermath - Jun 15 2006, 12:27:45 CET Killed at Level 50 by Kronos Mic'Tian

wiec czemu nie powyzsze? jakies watpliwosci czy jestem po stronie FH? :) czy moze w chwili smierci Phoenix'hunter tymczasowo nie byl z HRP? czy moze sie zreflektujesz i teraz usuniesz fraga Kronosa, bo zawsze to na plus dla HRP? cos twoje statystyki sa mocno wybiorcze :D

update: dodaj wszystkie deady Phoenix'huntera ;)

ten pan juz na was czeka... kto nastepny?

Damu Unix 22-06-2006 17:04

...

Chyba cos ci sie pomylilo...
On nigdy nie był w HRP,a pozatym mial hacka...

biedroniasty 22-06-2006 17:42

Omagad

Właśnie zaprezentowałeś cały ogrom swojego debilizmu i stronniczości :D

A od kiedy to Kronos,Bud oraz Pankada sa w Hrp ?

Wybacz,ale czy ktoś NORMALNY może być taki jak ty?Może ty chorujesz na porażenie mózgowe (nic nie mam do chorujących ).Przyznaj się,że jesteś ograniczony,to ludzie inaczej spojrzą na ciebie ;)

a.t 22-06-2006 18:02

Cytuj:

Taaaaak?
http://rapidshare.de/files/23793548/dtr.jpg.html

Bud Nail tez mial hacka jak zabil Angel, to samo Kronos - gra na nim gosc ktory hacknal Buda, to pewnie tez hack...

Chary takie jak phoenix nie maja hackow, to ktorys z ownerow... Madu z tego co pisal ktos z FH, o ile dobrze pamietam - jak padl to mial letter z passami na phoenixa - wiec jak najbardziej licze to do fragow ;)

poza tym - nie dodales jeszcze (tak tak zapomniales) tych 2 fragow moich na nim... chyba ze juz wtedy mial hacka to by wiele tlumaczylo :D

Dart_Ridaow 22-06-2006 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez biedroniasty
Właśnie zaprezentowałeś cały ogrom swojego debilizmu i stronniczości :D

A od kiedy to Kronos,Bud oraz Pankada sa w Hrp ?

Wybacz,ale czy ktoś NORMALNY może być taki jak ty?Może ty chorujesz na porażenie mózgowe (nic nie mam do chorujących ).Przyznaj się,że jesteś ograniczony,to ludzie inaczej spojrzą na ciebie ;)

LOL :D niezly tekst Damu powinienesz zaliczyc albowi te 2 fragi na phoenixie albo skasowac fraga zrobionego przez kronosa

RVB 27-06-2006 09:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gravestone Fighter
Nie staram się go bronić. Poprostu razi mnie głupota postów jakie tu widze. Ty zapewne jesteś kolejnym wielkim patriotą, który oddałby "życie" w walce za Polske. Naprawde szlachetne. Po raz kolejny powtarzam, że tibia to tylko gra, a ja nie toleruje ludzi którzy biorą tą gre aż tak poważnie.

PS: Strasznie dużo tych buziek. Lubisz się wspierać obrazkami, zamiast wyłożyć "na stół" sensowną riposte. :baby: X( :( B) :] :p ;( :cup: :confused::evul: 8o :] B) ;) :( X( ;( :p ;) :] :( :confused: 8o 8o

Bez buziek .

Gdybym chcil wyłozyc "na stoł" pozadna riposte to musiałbym uzyc nieparlamentarnych słow wobec Ciebie. Tak sie składa ze jestem całkowicie neutralny w obliczu tej wojny i "zwisa" mi kto ja wygra byleby nikt mnie nie huntowal aczkolwiek obie strony maja duzo powodow by siebie nawzajem wyniszczac. Zgadzam sie z jednym ze Tibia to tylko gra i nic wiecej jak kolejna rozrywka w rozkladzie mojego dnia.:D

PS: Gra czy nie gra ale gdy ginie twoja postac na takim 40lvl++ to watpie zeby znalazla sie osoba ktorej przysparzalo to by wiele radosci, raczej troszke nerwow... -(niewliczam w to hakow/huntow/i konca gry)

Golempol 29-06-2006 02:41

Se tak czytam i widze ze HRP ma więcej fragow mysle se zajebiscie a potem sie skaplem ze ta druga gildia to polacy :P

a.t 29-06-2006 11:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Golempol
Se tak czytam i widze ze HRP ma więcej fragow mysle se zauwielbiam jeść bananyiscie a potem sie skaplem ze ta druga gildia to polacy :P

- to jest 'statystyka' by Damu - czlonek HRP, ujmuje tylko te fragi ktore sa mu na reke
- ta druga gildia to nie Polacy, chociaz jest ich tam sporo

Link do fragow by FH:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1220825

Link do innego spojrzenia na wyniki wojny (bo o fragi wszyscy sie kloca, Damu ujmuje te ktore chce - bez zadnych zasad - co pokazalem powyzej, FH ujmuje tylko zdobyte przez ludzi z gildii FH/HRP):
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1270703

a.t 30-06-2006 16:45

Cytuj:

no to napisales na tibia.com:

Skrek mata'dor is in HRP? No...but he was.

Senhor Ramos is in FH? No...but he was.

When Skrek died he wasn't in HRP...

Skreka nie policzyles, Senhora policzyles... wiec powtorzmy :) - dodaj co najmniej 2 deady Skreka, 2 Phoenixa... albo pousuwaj odpowiednie 'fragi' albo przynajmniej opowiedz wszystkim jakimi zasadami kierujesz sie, zeby byla jakas logika

a.t 04-07-2006 01:55

no to kolejny niezbyt udany mass log HRP, zaczelo sie od ataku na mnie i Ktulu przez Celle (ktorej oczywiscie Damu nie zaliczy do fragow, bo 'nie jest z HRP') - na nieszczescie dla hrp, bylismy przygotowani... po zrobieniu pz locka oczywiscie lognelo sie HRP, Celle padla w miare szybko - pozniej ucieczka na blue dijns fortress nooo i tam sie dzialo...

oto filmik by Kim de'hell:
http://rapidshare.de/files/24855423/pytherawar.rec.html

Kronos Mic'Tian - Jul 03 2006, 21:22:43 CET Killed at Level 144 by Bubba Shrimp'Master and by Kim De'hell

Coronel madureira - Jul 03 2006, 21:23:14 CET Killed at Level 152 by Albert Torielus and by Kim De'hell

Coronel Bornegio - Jul 03 2006, 21:27:36 CET Killed at Level 148 by Bubba Shrimp'Master and by Xanthrax

Coronel Green - Jul 03 2006, 21:32:49 CET Killed at Level 160 by Ktulu Evildoer
and by Kim De'hell

Dark'insonia - Jul 03 2006, 21:34:21 CET Killed at Level 138 by Shirseiz
and by Wursil

Major Green - Jul 03 2006, 21:38:44 CET Killed at Level 104 by Shirseiz
and by Wursil

Coronel Bornegio - Jul 03 2006, 21:40:58 CET Killed at Level 147 by Agrias and by Rayzen Evildoer

Coronel Kuringa - Jul 03 2006, 21:41:37 CET Killed at Level 88 by Kim De'hell
and by Ellarien

Magnos Brujah - Jul 03 2006, 21:42:14 CET Killed at Level 88 by Pythomunoz and by Albert Torielus

strat wlasnych nie odnotowano, nalezy pogratulowac hmmm... odwagi? glupoty? HRP wrocilo bez blessow, porobilo pz locki przy statku... efekt - Bornegio stracil 4lvl... Green uciekl niestety :/ ciagle brakuje zgrania, ale jakos to wychodzi ;)

n3sTo 04-07-2006 16:31

Grtazzzzzz Fh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Po pierwsze to gratzzz wszytskim z FH ( robicie dobra robote ).
Po drugie widze ze HRP to inteligenci po tym co wczoraj zrobili ( PZ bez blessów)
a Po trzecie DAMU nie uznawaj fragów ktore tobie sie podobaja tylko rob tak jak ma byc......... (dopisz brakujace fragi X( X( )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:16.