![]() |
Cytuj:
|
Taaaaa ? :D Serio SD ? A moze podasz ilość? :D
|
Cytuj:
|
A ilu was tam będzie ? 20-30 ? ;)
Btw. Invite me too plx !!!!!11!!!oneone!! |
Cytuj:
|
@satyr ja tez nie mam odczucia żeby Excail traktował polaków jak mięso na wojne.Wręcz przeciwnie,jedna z lepszych osob jakie poznalem w tibi.Teraz miał mojego SOVa i Demon helmet a trudna sytuacja jesliby tak traktowal nas lub mnie to by mi niw oddal tylko wziol.Ale ma honor x)
A reszta wali mnie to jak was traktowal lol. x) |
althunusie od jakiego lvl bys przyjal noob chary bym sie zastanowil czy nie poexpic troche noob charem , druidkiem
|
Cytuj:
Jedyna rzecz jakiej wymagam to ventrilo. Lvl chara mnie nie interesuje bo mieso armatnie w postaci 8 knighta tez sie przyda np. podczas ucieczki. |
???
Cytuj:
A może powiesz mi Rafaman(arcania) = ???(Berylia) chciałbym wiedzieć zbyt wiele "mnie łączyło" z nim na Arcanii :[ ... żeby tu o nim zapomnieć ... |
Cytuj:
|
Zaczolem grac na beryli ale niewiem czy sie oplaca angazowac jezli jest wojna :P
wiec ma pytanie jest jeszcze wojna i czemu na servie jest po 300 osob nawet podwieczor w sobote ?? :) |
Cytuj:
No to menda zaszedł daleko, dalej niż bym pomyślał ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Name: Messiah Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 102 i 75 mlvl World: Nova Residence: Thais Last login: Nov 26 2003, 21:57:37 CET Zwroc uwage na last login ,w to czy gral nim sam czy nie nie wnikam ;p |
@Exodus
Messiah grał sam... z tego co wiem zanim go zdeletowali Knighthood rządził na novej :) bez blackd ;D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:39. |