Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Knight VS Rotworm - rl battle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=77982)

Antyhak 26-06-2006 10:00

Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Ale nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie napisałeś, iż
"Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie."
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco
Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda.
Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum.

Pozdrawiam

Dark Sven 26-06-2006 10:04

Cytuj:

w takim razie do zobaczenia na guardii
Łoł, groźny jesteś...w tibii.
Cytuj:

ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi... piszcie sobie teraz co chcecie ja juz tu nie wchodze wiecej...

PS. jest takie przyslowie: NIGDY NIE KŁUĆ SIĘ Z GŁUPSZYM OD SIEBIE BO LUDZIE MOGĄ NIE ZAUWAŻYĆ RÓŻNICY POMIĘDZY TOBĄ A NIM... wiec bye
Ofcourse "kłuć się"
Btw Garino Ardielowan
to przesłanie dla Ciebie byś się z nim nie kłÓcił. -.^

Btw2.Ludzie czujecie się lepiej gdy kogoś zgnoicie???Wyglada na to, że tak.
Może nie zauważyliście ale on ma was total zlewe.
I nie chodzi mi o komentarze typu " Nie podoba mi się" czy "nie śmieszne" bo kazdy ma swoje zdanie ale o typu
Cytuj:

ty jestes pusty i malo inteligentny bucu jeden... idz lepiej poexp bo co patrze na ten temat to masz zawsze taki sam lvl... taki wyszczekany a gowno co robi
PZDR

Matekneo 26-06-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czuk85
"Dno"
To tylko na złość temu Panu nade mną.

Wow, rozzlosciles mnie na maxa :>. Nastepnym razem wymysl cos lepszego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Antyhak
Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami.
Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco
Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda.
Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum.

Pozdrawiam

Do niektórych ludzi naprawde nie dociera, ze to nie jest film dla drętwych, poważnych, pustaków (ludzi). Ci ludzie także nie rozumieją, że zostało to powiedziane juz ze 100 razy... To najbardziej mnie denerwuje na tym forum, jedna osoba cos powie, po niej nadchodzi 10 tych samych wiadomosci a ponich jeszcze 100.... i jaki to ma sens?

Cytuj:

film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą...
o.O Ale ty juz jestes dorosly wow... Tak dla Twojej infromacji - młodzieńcze lata to najlepsze lata, a nie te pozniej, powaznej doroslosci a nawet starosci... Ale ty zapewne wolisz nude i powage... no coz, istnieja takie wyjatki.

Cytuj:

No widać, że tego nie rozumiesz, bo ludzi którzy sie z siebie smieją, maja dobry humor i nie obrażają się jak zrobią coś glupiego i ktos ich wysmieje tylko sie przylaczaja wcale nie nazywa sie idiotami. Ty zapewne tego nie rozumiesz, bo chyba wogole sie nie smiejesz? Na idiote to narazie wychodzisz ty, panie drętwy.

Co do kolesia up: Popieram w 100% ;)

Pozdrawiam ~*~Mat~*~

PS. Ciekawe jakie wyzwiska mnie teraz dojda....

DDoS 26-06-2006 13:39

Takie commenty o jakich mówicie powstają na skutek tego, że ludzie są leniwi i gdy widzą, że temat ma już kilka stron to patrzą post osoby, która założyła ów topic a potem odrazu lecą na ostatnio stronę lub też nawet tego nie robią tylko piszą odrazu co myślą.

Tak jak napisał Pan wyżej umiejętność śmiania się z samego siebie kiedy zrobi się coś głupiego, śmiesznego to jest zaleta, której chyba większości brakuje.

Gorsze od filmiku są tylko komentarze niektórych osób, nie żebym coś miał do samego filmu.

Motto na dziś:
Be who you wonna be.

Rosi 26-06-2006 13:52

Zgadzam się z Lithesem -.-" wy tu chyba macie muzg podziurawiony wyzywska i wogóle mama was nienauczyła ładniej mówić ? Wiekszość z was to nOObki które nie wbiły nawet 30 lvl a wymądrzają się na forum.....

DDoS 26-06-2006 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rosi
Zgadzam się z Lithesem -.-" wy tu chyba macie muzg podziurawiony wyzywska i wogóle mama was nienauczyła ładniej mówić ? Wiekszość z was to nOObki które nie wbiły nawet 30 lvl a wymądrzają się na forum.....

Ech nie musiałeś odrazu obrażać innych.
Inne:
muzg - mózg
" wy tu chyba macie muzg podziurawiony" - rodzina syjamska, mają jeden mózg
wyzywiska - wyzwiska
nienuczyła - nie nauczyła
To, że ktoś nie wbił dużego levela nie świadczy o jego inteligencji, gra dla przyjemności, a nie żeby wbić jak największy level.

Nie oceniaj książki po okładce

@Down:Rozumiem, że możesz być dyslektykiem, ale zawsze można skorzystać z programów typu Microsoft Word (brak czasu lub chęci pewnie ;p). A co do tego czy oni mogą innych obrażać - poprostu lepiej takiego olać i nie kłócić, obrażać się z nim, niż być takim jak on.

Rosi 26-06-2006 14:34

WOw może jestem dyzlektykiem koleś ; ) no tak fakt ale wiekszość to nic nie rozumiące małpy -.-"

@Edit Rozumiem już nie bedę ale oni innych mogą obrażać ?

Garino Ardielowan 27-06-2006 10:00

Cytuj:

"Dno"

To tylko na złość temu Panu nade mną.

Co do filmu przypomina mi on typowy angielski humor, śmieszny dla Anglików nie zrozumiały dla większości europejczyków :P.

A propos - kocham Anglię od małego. :)

Czekam na dalsze komentarze w stylu "dno" i dziękuję, a nie pomyśleliście, że dałem ten film na forum tylko dla chamskich komentarzy pełnych błędów ortograficznych, żeby później mieć co wnukom pokazać? Nie no, j/k, ale to miła perspektywa. :)

Matekneo 02-07-2006 18:21

@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj.
@czuk85:
Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;)

Matekneo 02-07-2006 18:21

@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj.
@czuk85:
Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;)

Palladyn of nile 02-07-2006 22:04

buahahahahah

Ale mailem z ciebie polewe... Film zalosny ale big + ze zes sie odwarzyl go dac na forum.

Ps. fajna miotla:D

Tfoa 03-07-2006 12:09

Super film :D . Wreszcie coś oryginalnego. Czekam z niecierpliwością na palladyn vs. monk ;] . Szkoda że sztywniaki siedzące 24h/7 wpadają tutaj i pokazują swój kompletny brak szacunku dla drugiej osoby. No ale rób dalej filmy bo chce się pośmiać ;]

Cytuj:

Takie commenty o jakich mówicie powstają na skutek tego, że ludzie są leniwi i gdy widzą, że temat ma już kilka stron to patrzą post osoby, która założyła ów topic a potem odrazu lecą na ostatnio stronę lub też nawet tego nie robią tylko piszą odrazu co myślą.

Przeczytałem cały temat :p

Matekneo 03-07-2006 16:09

@Tfoa:
No, ja takze czekam na pall vs monk... ale autor cos sie nie odzywa... o.O :D A sztywniaki i tak niedlugo tu wpadna i pokaza swoje "madrosci" ;)
Btw. uwielbiam odswierzac tematy xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35.