![]() |
Autor tego filmu jest zfazowany, a tejże "fazy" nikt nie rozumie.
Ale nie rozumiem jednej rzeczy, a mianowicie napisałeś, iż "Kluczem jest umiejętność śmiania się z samego siebie." Siebie należy zaakceptować a nie się śmiać. Bo ludzi ktorych smieją się z byle powodu, albo z samego siebie nazywa się idiotami. Wyraziłem tylko swój pogląd na ten temat, a film niczym nie zachwycił, widać, że jeszcze sporo lat przed Tobą... Ktośtam napisał że ten film jest tak beznadziejny, że aż smieszny,a ja podsumuje to następująco Ten film jest tak beznadziejny,że ciężko się go ogląda. Jednak jest tego +, że ośmieliłeś się wstawić do na forum. Pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
Btw Garino Ardielowan to przesłanie dla Ciebie byś się z nim nie kłÓcił. -.^ Btw2.Ludzie czujecie się lepiej gdy kogoś zgnoicie???Wyglada na to, że tak. Może nie zauważyliście ale on ma was total zlewe. I nie chodzi mi o komentarze typu " Nie podoba mi się" czy "nie śmieszne" bo kazdy ma swoje zdanie ale o typu Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do kolesia up: Popieram w 100% ;) Pozdrawiam ~*~Mat~*~ PS. Ciekawe jakie wyzwiska mnie teraz dojda.... |
Takie commenty o jakich mówicie powstają na skutek tego, że ludzie są leniwi i gdy widzą, że temat ma już kilka stron to patrzą post osoby, która założyła ów topic a potem odrazu lecą na ostatnio stronę lub też nawet tego nie robią tylko piszą odrazu co myślą.
Tak jak napisał Pan wyżej umiejętność śmiania się z samego siebie kiedy zrobi się coś głupiego, śmiesznego to jest zaleta, której chyba większości brakuje. Gorsze od filmiku są tylko komentarze niektórych osób, nie żebym coś miał do samego filmu. Motto na dziś: Be who you wonna be. |
Zgadzam się z Lithesem -.-" wy tu chyba macie muzg podziurawiony wyzywska i wogóle mama was nienauczyła ładniej mówić ? Wiekszość z was to nOObki które nie wbiły nawet 30 lvl a wymądrzają się na forum.....
|
Cytuj:
Inne: muzg - mózg " wy tu chyba macie muzg podziurawiony" - rodzina syjamska, mają jeden mózg wyzywiska - wyzwiska nienuczyła - nie nauczyła To, że ktoś nie wbił dużego levela nie świadczy o jego inteligencji, gra dla przyjemności, a nie żeby wbić jak największy level. Nie oceniaj książki po okładce @Down:Rozumiem, że możesz być dyslektykiem, ale zawsze można skorzystać z programów typu Microsoft Word (brak czasu lub chęci pewnie ;p). A co do tego czy oni mogą innych obrażać - poprostu lepiej takiego olać i nie kłócić, obrażać się z nim, niż być takim jak on. |
WOw może jestem dyzlektykiem koleś ; ) no tak fakt ale wiekszość to nic nie rozumiące małpy -.-"
@Edit Rozumiem już nie bedę ale oni innych mogą obrażać ? |
Cytuj:
Czekam na dalsze komentarze w stylu "dno" i dziękuję, a nie pomyśleliście, że dałem ten film na forum tylko dla chamskich komentarzy pełnych błędów ortograficznych, żeby później mieć co wnukom pokazać? Nie no, j/k, ale to miła perspektywa. :) |
@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj. @czuk85: Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;) |
@up:
Hehs, no wiesz, tez mi sie anglia podoba od dawna wiec... wlasnie teraz tutaj jestem.. ;) Gosciu obraza ten kraj, poniewaz go nie zna i zazdrosci ze nie mieszka tutaj. @czuk85: Zgadzam sie z toba, nareszcie jakas madra osoba... ;) |
buahahahahah
Ale mailem z ciebie polewe... Film zalosny ale big + ze zes sie odwarzyl go dac na forum.
Ps. fajna miotla:D |
Super film :D . Wreszcie coś oryginalnego. Czekam z niecierpliwością na palladyn vs. monk ;] . Szkoda że sztywniaki siedzące 24h/7 wpadają tutaj i pokazują swój kompletny brak szacunku dla drugiej osoby. No ale rób dalej filmy bo chce się pośmiać ;]
Cytuj:
|
@Tfoa:
No, ja takze czekam na pall vs monk... ale autor cos sie nie odzywa... o.O :D A sztywniaki i tak niedlugo tu wpadna i pokaza swoje "madrosci" ;) Btw. uwielbiam odswierzac tematy xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |