![]() |
Polski - 3
Matma - 2 Biologia - 3 Geografia - 3 Fiza - 3 Chemia - 4 WF - 4 Infa - 6 WOS - 4 Angielski - 4 Historia - 4 Sztuka - 3 Technika - 3 -- Religia - 2 *Komentarz od autora.. Ogólnie, jest dużo lepiej niż miało być. Wieku nie podam. Potam jest rzucanie sie ze jestem zgred, albo że szczeniak sie wypowiada na powazne tematy. Ot, kto ma z tego forum wiedziec - wie ^^ |
VI Klasa
Niemiec- 4/5 ( W tamtym półroczu 3 ;p.) Religia- 5 Majca- 5 Polak- 4 WF- 4/5 Na 70% będzie 6. Infa- 6 Technika- 4/5 Przyroda- 4/5 Muzyka- 6 (lol) Plastyka- 5/6 Historia- 4/5 Test kompetencji- 39 pkt. ;p Zachowanie- Bdb/Wz Średnia- 4,6/5,1 |
2 LO
Chemia: 5 Angielski: 5 Matematyka: 2 Polski: 3 W-F: 5 Geografia: 3 Biologia: 5 Fizyka: 2 Sztuka: 4 PO: 5 Historia: 2 Technika inf: 2 |
J. polski: 4
Wos: 4/5 Chemia: 4 Geografia: 4 Biologia: 4 Matematyka: 2 Fizyka: 2 J. niemiecki: 3 Wf: 4 Historia: 4/5 Technika: 3/4 (ale raczej 3 -.-') Muzyka: 3 Plastyka: 4 1 klasa gim. |
6 klasa
Matma: 4 Polski: 4 Religia:5 J.Angielski: 5 Informatyka: 5 Przyroda: 4 W-f: 4 HiS: 4 Plastyka: 5 Muzyka:4 zachowanie: Dobre (ale jeszcze przed biwakiem :evul: ) Aha z testu to miałem 32 pkt. |
1 Gim
szMatma-2/3 Chemia-3/4 Informatyka-5 Historia-5 Polski-4/5 Biologia-4/5 Angielski-4/5 Niemiecki-4/5 Wf-5 Technika-? Geografia-3 Dużo ocen pośrednich, szykuje się do odpowiedzi przy tablicy :P Ogólnie coś czuję że będzie to najniższa średnia w mojej karierze, no ale cóż, są na świecie przyjemności większe od nauki jakiś nierówności czy czegośtam innego :D |
polski - 5 (jak tylko poprawię pięciostronicową klasówkę z epok 0_o)
matematyka- 3 z dość realną szansą na 4 fizyka - 3 chemia - 2, ale się postaram na 4 :) biologia- 3, ale i tak będzie 5 wos - 5/6 (tylko muszę oddać pracę, której nie zrobiłam od trzech miesięcy) angielski - 5 (chociaż pani Hitler straszy mnie 4) geografia - 4/5 (pani Kasia będzie pytać z całego roku :fool:) informatyka - 6 historia - 4/5 (głupia klasówka z II wojny światowej, głupia bitwa nad Bzurą, głupi Hans Frank) plastyka - 5 muzyka - 5/6 wf - z nadzieją na 4 francuski - 5 (chyba, nie wiem, od trzech tygodni nie byłam na żadnym :P) religia - nie chodzę teoretycznie, ale w praktyce jestem na wszystkich lekcjach (kocham moją klasę ;)) zachowanie - dobre, może mi litościwie postawią bardzo dobre No, a klasa III gim. |
hmmm miałem nie pisać ale co mi tam
Nie zdałem z 2 przedmiotów więc reszte olałem, stąd tyle szmat Chemia: 1 Angielski: 1 Matematyka: 2 Polski: 1 W-F: 2(ćwiczyłem w tym semestrze 2 razy w poprzednim miałem 4) Geografia: 1 Biologia: 1 Fizyka: 2 PO: 3/4(chyba) Historia: 2 Informatyka: 4 Niemiecki: 1/2(czyli 1) Religia: 1(hmmm kiedy ja ostatio tam byłem?) Konstrukcje Mechaniczne: 1 Mechatronika: 1 Zachowanie: Poprawne(miałem mieć nieodpowiednie ale powiedziałem że sie powiesze i mam poprawne hehe) Tylko nie pisać "ale debil" "idź sie uczyć" bo ja specjalnie nie zdałem(tak dziwne nie?) ale chciałem iść do innej szkoły bo ta mi sie nie podoba(ta decyzja została podjęta w chwili kiedy nie opłacało mi sie przenosić no i chodzi głównie o to że kierunek mechatronik mi nie opowiada) Aha i NIGDY nie uciekłem z lekcji żeby grać w tibie ;) żeby nie było |
3 gim
Polski: 3
Historia: 4 WOS: 5 Muzyka: 4 Plastyka: jeszcze niewiem ;p Angielski: 5 Matma: 4 Fizyka: 4 Chemia: 3 Biologia: 3/4 Geografia: jeszcze niewiem ;p Informatyka: 5 Technika: 6 WF: licze na 4 (ćwicze juz cały maj ;d) Zachowanie: jeszcze niewiem ;p |
Dopisze i siebie, nic nadzwyczajnego:
Polski - 4 Matma - 4 Biologia - 5 Gegra - 4 Fiza - 4 Chemia - 4 WF - 6 Infa - 5 WOS - 6 Angielski - 5 Religia - 4/5 Historia - 3/4 Plastyka - 5 Technika - 6 Muzyka - 5 Niemiecki - 5 |
1kl. Gim.
mat:5 pol:3(dyslekcja jest wrodzona?) chem:4 hist:4 tech:4 wf:4 fiz:5 ang:2 wos:4 geo:4 itd itd srednia 3.9 zachowanie jak zwykle :wzoroweXD @EDIT Chyba wylacze komputer i wezme sie od teraz do roboty(w sumie to nie takie trudne jak to sie wydaje). |
Przegladam temat i tak patrzee ze moje oceny to az wstyd
2 Gim Chemia: 4 Angielski: 3 Matematyka: 3 Polski: 2 W-F: 5 Geografia: 4 Biologia: 4 Fizyka: 2 Plastyka: 6 WoS: 4 Historia: 3 Informatyka: 4 Religia: 1? nie wiem jaka srednia ale az zal liczyc |
ja tez jak przeglądalem to tez jak patrze na moje oceny to az wstyd :( a ja taki mlody :(
5 klasa podstawowa :| Pol - 2 (nienawidze tej dziwki xD) Ang - 5 (ahhh moj ulubiony przedmiot xD) WF - no proste ze 6 ;] Przyroda - 2/3 ( raczej mi 3 postawi bo mnie lubi xD) Informatyka - no proste ze 5 ;] Matematyka - 2 (ahh te ulamki :() Historia - 3/4 (gupe dostalem 1 ze spr i z 4 spadlo na 3+ :( ale jeszcze uda sie poprawic xD) Plastyka - 4 (nie wiem jak to sie stalo xD) Religia - 4 (lol.. a na polrocze bylo 3 :D ) Zachowanie: dobre :cup: Az wstyd mi za takie oceny :( Ale nie wstyd mi za pkt z probnego testu kompetencji: 35 xDDD Srednia chyba 4,0 lub troszke wiecej :D |
no to moje:
2 gimnazjum polski 4/5 matma 5/6 geografia 4/5 chemia 5 biologia 5 plastyka 6 WF 5 informatyka 5/6 historia 4/5 fizyka 5 technika 5 angielski 4/5 WOS 5 srednia ? niewiadomo |
Boże, jestem zdziwiony waszym poziomem ;/
Ja już 2 lata siedze w jednej klasie.., teraz będzie pewnie to samo <: |
afff obliczylem ze bede mial srednia 4,07
o ile dostane 4 z biologi i j. polskiego zreszta jeszcze mam niepewne oceny ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Geografia 4
Angielski 4/5 Matematyka 3 Polski 4 Biologia 4 Chemia 4/5 Fizyka 4 WF 4 Sztuka 4 Religia 4/5 WOS 4 Historia 4 Informatyka 6 ---- 1 klasa gimnazjum Profil biologiczno-chemiczny W zasadzie to dumny jestem tylko z informatyki. No i fizyki :D |
Skasujcie tego posta, to przez lagi na forum!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:20. |