Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowa grafika do Tibii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=796)

Dark Hulatinz 16-10-2003 20:13

Nowa grafika jest fajna dla mnie, rzeczy bardziej "pasują" do siebie. Powinni sprobowac zmienic wode, jak sie na nia dlugo patrzy to oczy bola troche :) ogolnie jest spox :]

Nubi 16-10-2003 22:49

bah pierwsza wersja grafik byla fajna z malymi pomylkami a druga wersja no tak poprawiono grafiki niektore a niektore no jak to powiedziec no porownajcie sovie skullstaff'a starego i nowego albo bras shield co to ma byc?

Weezee 18-10-2003 19:14

Żeby ocenić musiałem sprawdzić... i wrażenia są nawet pozytywne. Grafika zmienia wygląd niektórych przedmiotów, a także wygląd postaci.

Mesysz 18-10-2003 22:13

ok !!!

koledzy gracze nie weim gzdie to napisac wiec wale tu!!!NIECH GM COS ZROBIA Z PK JA JUSH NIE MOGE Z NIMII WYTRZYMAC !!! NIE ZOERBIA COS TAKIEGO JAK NA ROOKU PZRECIWEZ NIE MUSI BYC TU ZABIJANIE!!!A JAK CHA KOGOS UKARAC ZA COS TO POWINI TO ZGLOSIC I WTEDY JAKIEGOS GOSTKA SIE WYWALA WOGOLE Z TIBII!!!JAKBY MNIE NIE ZABILI TYLE RAZY CO JUSH MNIE KILNELI BEZ POWODU MIAL BYM, JSUH OKOLO 26 LVL A MAM 22 !!!WIEC BEZ KOMENTARZA!!!CZY DALO BY SIE COS Z TYM ZORBIC!!!A I NIECH KTOS ZWIEKSZY SERWER ZEBY SIE MIESCILO WIECEJ LUDZI :P AAA DENERWUJE MNIE TO ZE PLATNE KONTA MOGA ZAWSZE WCHODZIC A LUDZI TYCH CO NIE MAJA PLATNYCH KONT WYWALA Z GRY TO TEZR NIE JEST SPARWIEDLIWE:POKKKK....

Mesysz 18-10-2003 22:17

AAA

PLZZZ ZROBICE TAK ZEBY SKILLE TROCHE SZYBICEJ SKAKALY !!!TERAZ POWIEM WAM ZE SIE OPLACA NAJBARDZIEJ GRAC PALAMI !!!ONI NA 8 LVL JUSH SOBIE MYKAJA NA DS A KNIGHT MUSI MIEC NA NIE BARDZO WYSOKIE LVL I W SKILACH IW OGOLE A Z M LVL TO JA JSUH NIE WSPOMNIE POWINNY TROCHE SZYBCIEJ SKAKAC !!!CHOCIAZ O POLOWE SZYBCIEJ A NIEEEE... X( :p

Mesysz 18-10-2003 22:18

a jak ktos cche mi odpisac niech mi pisze na prywatne wiadomosci!!!

a jak ktos cche mi odpisac niech mi pisze na prywatne wiadomosci!!!

Bambuko 18-10-2003 22:29

ale ten nowa grafika (ta jeszcze nowsza) jest do niczego jak teraz wyglada knight? jak jakis glupi monk!! ide patrze straznik w bramie wyglada jak monk, jakis krasnolud na srodku miast bije monka, gdzie indziej 3 monkow bije sie nawzajem i jeden prawdziwy monk soti przed depo a inne monki proboja wygladac dokladnie tak samo ale sie nie da:P a dragon hammer wyglada jak duzy mlotek do wbijania gwozdzi, ma nawet z drugiej strony takie do wyjmowanie gwozdzi, a battlehammer to mlotek z epoki kamienia łupanego. brass shield wygląda jak lusterko umazane w trupie ślima... normalnie pierwsza grafika byla fajna ale to...

Gonzo von Krenzel 18-10-2003 22:38

hehe, bardzo fajnie się nabija posty Mesysz prawda? poczytaj sobie instrukcje używania forum z uwagą na edycje postów.

p.l 19-10-2003 12:29

pierwszy up-date mi się podoba

ale kilka rzeczy mi nie pasowało. No i w drugim up-dacie je poprawili, chodzi mi o np. draggera (wcześniej wyglądał jaby nie potrafili prostej lini zrobić), czy brass legsów (wyglądały jak podarte spodnie wyciągnięte z bagna). Ale za to zostawili dwarfa który mi się nie podoba, a zabierając hero (który jako jedyny pasował mi do knighta) dali jakiegoś ślepego, niedorobionego monka ... już mogli go zamiast dwarfa dać

Michał 19-10-2003 13:21

...ale leb

gonzo sam se nabija posty takim gadaniem a co cie to obchozdi zazdrosny jestes czy jak??? X(

Lord Jack 19-10-2003 13:44

Moim zdaniem ta grafika jest znacznie lepsza od poprzedniej.

Nie wiem dlaczego ale na tej grafice mam mniejsze lagi :))
I w ogóle jest lepsza.
Polecam ją wszystkim.

Joki21 19-10-2003 23:30

Też to zauważyłem ze mam mniej lagów. Nie wiem czy to zb ieg okolicznosci ale jest mniej. A co do przedmiotów to ja nic nie mam.
Nie ma rzeczy doskanałych są leprze i gorsze przeróbki ale moja opinia jest tak ze wiecej poprawili niz zepsuli :)

Szumek 20-10-2003 10:44

Dziwna stprawa z tymi lagami raz sa raz ich niema.
Grafika jest w pyte zajebista i normalnie brak mi slow zeby okreslic jej zalety.
Ciekawe co bedzie dalej czym nas tworcy Tibi zaszokuja.

Blood-Rain 20-10-2003 11:18

fajna grafa

Lord piccolo 20-10-2003 19:59

nowa grafika jest sssuuupppeeerrr

frioniel 21-10-2003 16:07

W newsie:
Cytuj:

Miłośnicy Tibii nie mogąc się doczekać update'u postanowili wziąć sprawy w swoje ręce i sami zrobili mały update.
Czy to znaczy że możemy oczekiwać nowej wersji Tibii?

Bobercjusz 21-10-2003 20:00

no dobra grafika jest dobra ale....
ja bym chcial zrobic se swoja
czy ktos wie jak to mozna zrobic
domyslam sie ze Matkus wie bo on o tym duzo wie i sam przeciez cos tam zrobil z tibia
plz odpiszcie
pozdrawiam

n3m3s!s 22-10-2003 17:54

A wlasnie. Czy ktos zna program ktorym mozna otworzyc plik tibia.spr i przejrzec jego zawartosc? Oczywiscie co za tym idzie pozmieniac cos ,sprobowac zrobic wlasna grafe...

Duriel 24-10-2003 22:03

Taa nowa grafa cool....ale ta po upadacie...już mi sie mniej podoba.....na cholere zrobili tego monka!!! gdzie sie podział hero....teraz zamiast ladnych herosków widze pełno gości w piżamkach i czopkach na glowie.... 8)

First of Palladins 26-10-2003 15:53

YOL YOL

hmm... dawno mnie tu nieblo na forum :P
Co moge poiedzec o grafice (jest wyjebista!!!!)
PO zainstalowaniu grafiki nie moglem uwiezyc swoim oczom.
Prawie wszystkie przedmioty sa zmienione.
TO MI SIE PODOBA!!!!!!!!!!

CIPteam spisaliscie sie na medal :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27.