![]() |
Nowa grafika jest fajna dla mnie, rzeczy bardziej "pasują" do siebie. Powinni sprobowac zmienic wode, jak sie na nia dlugo patrzy to oczy bola troche :) ogolnie jest spox :]
|
bah pierwsza wersja grafik byla fajna z malymi pomylkami a druga wersja no tak poprawiono grafiki niektore a niektore no jak to powiedziec no porownajcie sovie skullstaff'a starego i nowego albo bras shield co to ma byc?
|
Żeby ocenić musiałem sprawdzić... i wrażenia są nawet pozytywne. Grafika zmienia wygląd niektórych przedmiotów, a także wygląd postaci.
|
ok !!!
koledzy gracze nie weim gzdie to napisac wiec wale tu!!!NIECH GM COS ZROBIA Z PK JA JUSH NIE MOGE Z NIMII WYTRZYMAC !!! NIE ZOERBIA COS TAKIEGO JAK NA ROOKU PZRECIWEZ NIE MUSI BYC TU ZABIJANIE!!!A JAK CHA KOGOS UKARAC ZA COS TO POWINI TO ZGLOSIC I WTEDY JAKIEGOS GOSTKA SIE WYWALA WOGOLE Z TIBII!!!JAKBY MNIE NIE ZABILI TYLE RAZY CO JUSH MNIE KILNELI BEZ POWODU MIAL BYM, JSUH OKOLO 26 LVL A MAM 22 !!!WIEC BEZ KOMENTARZA!!!CZY DALO BY SIE COS Z TYM ZORBIC!!!A I NIECH KTOS ZWIEKSZY SERWER ZEBY SIE MIESCILO WIECEJ LUDZI :P AAA DENERWUJE MNIE TO ZE PLATNE KONTA MOGA ZAWSZE WCHODZIC A LUDZI TYCH CO NIE MAJA PLATNYCH KONT WYWALA Z GRY TO TEZR NIE JEST SPARWIEDLIWE:POKKKK....
|
AAA
PLZZZ ZROBICE TAK ZEBY SKILLE TROCHE SZYBICEJ SKAKALY !!!TERAZ POWIEM WAM ZE SIE OPLACA NAJBARDZIEJ GRAC PALAMI !!!ONI NA 8 LVL JUSH SOBIE MYKAJA NA DS A KNIGHT MUSI MIEC NA NIE BARDZO WYSOKIE LVL I W SKILACH IW OGOLE A Z M LVL TO JA JSUH NIE WSPOMNIE POWINNY TROCHE SZYBCIEJ SKAKAC !!!CHOCIAZ O POLOWE SZYBCIEJ A NIEEEE... X( :p
|
a jak ktos cche mi odpisac niech mi pisze na prywatne wiadomosci!!!
a jak ktos cche mi odpisac niech mi pisze na prywatne wiadomosci!!!
|
ale ten nowa grafika (ta jeszcze nowsza) jest do niczego jak teraz wyglada knight? jak jakis glupi monk!! ide patrze straznik w bramie wyglada jak monk, jakis krasnolud na srodku miast bije monka, gdzie indziej 3 monkow bije sie nawzajem i jeden prawdziwy monk soti przed depo a inne monki proboja wygladac dokladnie tak samo ale sie nie da:P a dragon hammer wyglada jak duzy mlotek do wbijania gwozdzi, ma nawet z drugiej strony takie do wyjmowanie gwozdzi, a battlehammer to mlotek z epoki kamienia łupanego. brass shield wygląda jak lusterko umazane w trupie ślima... normalnie pierwsza grafika byla fajna ale to...
|
hehe, bardzo fajnie się nabija posty Mesysz prawda? poczytaj sobie instrukcje używania forum z uwagą na edycje postów.
|
pierwszy up-date mi się podoba
ale kilka rzeczy mi nie pasowało. No i w drugim up-dacie je poprawili, chodzi mi o np. draggera (wcześniej wyglądał jaby nie potrafili prostej lini zrobić), czy brass legsów (wyglądały jak podarte spodnie wyciągnięte z bagna). Ale za to zostawili dwarfa który mi się nie podoba, a zabierając hero (który jako jedyny pasował mi do knighta) dali jakiegoś ślepego, niedorobionego monka ... już mogli go zamiast dwarfa dać
|
...ale leb
gonzo sam se nabija posty takim gadaniem a co cie to obchozdi zazdrosny jestes czy jak??? X(
|
Moim zdaniem ta grafika jest znacznie lepsza od poprzedniej.
Nie wiem dlaczego ale na tej grafice mam mniejsze lagi :)) I w ogóle jest lepsza. Polecam ją wszystkim. |
Też to zauważyłem ze mam mniej lagów. Nie wiem czy to zb ieg okolicznosci ale jest mniej. A co do przedmiotów to ja nic nie mam.
Nie ma rzeczy doskanałych są leprze i gorsze przeróbki ale moja opinia jest tak ze wiecej poprawili niz zepsuli :) |
Dziwna stprawa z tymi lagami raz sa raz ich niema.
Grafika jest w pyte zajebista i normalnie brak mi slow zeby okreslic jej zalety. Ciekawe co bedzie dalej czym nas tworcy Tibi zaszokuja. |
fajna grafa
|
nowa grafika jest sssuuupppeeerrr
|
W newsie:
Cytuj:
|
no dobra grafika jest dobra ale....
ja bym chcial zrobic se swoja czy ktos wie jak to mozna zrobic domyslam sie ze Matkus wie bo on o tym duzo wie i sam przeciez cos tam zrobil z tibia plz odpiszcie pozdrawiam |
A wlasnie. Czy ktos zna program ktorym mozna otworzyc plik tibia.spr i przejrzec jego zawartosc? Oczywiscie co za tym idzie pozmieniac cos ,sprobowac zrobic wlasna grafe...
|
Taa nowa grafa cool....ale ta po upadacie...już mi sie mniej podoba.....na cholere zrobili tego monka!!! gdzie sie podział hero....teraz zamiast ladnych herosków widze pełno gości w piżamkach i czopkach na glowie.... 8)
|
YOL YOL
hmm... dawno mnie tu nieblo na forum :P
Co moge poiedzec o grafice (jest wyjebista!!!!) PO zainstalowaniu grafiki nie moglem uwiezyc swoim oczom. Prawie wszystkie przedmioty sa zmienione. TO MI SIE PODOBA!!!!!!!!!! CIPteam spisaliscie sie na medal :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |