![]() |
Tylko z 6 klasy napisze, bo w gimnazjum jeszcze nie mielismy biegania itp.
Bieg 60m- 12,~ ( buahahaha xD ) Bieg 1000m- 4, 07 Rzut Piłką palantową- 42+ Skok w dal - 3,6~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. W 5 podstawówki taki chuderlak jak ja na 1000 m miałem 3:40 :D. Teraz niektórzy schodzą do 3:10 Cytuj:
|
Ja nie bede pisal ile to ja nie skoczylem albo pobieglem... Bo po co? I tak jak ktos juz tu wczesniej wspomnial wiekszosc osob klamie. Wiec nie ma sie przed kim chwalic ^^
;( Niestety! Teraz mam pokzywke<?> i mam PRZERABANE (cos takiego hmmm.. uczulenie na wlasny pot!!) I mialem juz zamiar sie pochlastac bo bez wuefu zyc nie moge ); ... |
Żałosnym jest jak dzieciaki z podstawówki i początku gimnazjum chrzanią o ok. 60m rzutu piłeczką palantową. W rzeczywistości nawet nie potrafiłyby określić jaka to jest odległość. Z tego co pamiętam to nawet w liceum u nas w klasie średnia rzutu wynosiła mniejwięcej 45m.
|
Korektor ma rację, to niemożliwe. Ja w pierwszej gimnazjum rzucę ze 25m a najlepsi może z trudnością troszkę ponad 35m
@Damler Knight Jak można tak biegać na 60m w podstawówce, a mieć tak cienki wynik na 1000m? @up Dla takich jak Oxyś ;P @down Niepełnosprawni piszę się razem. Po za tym pisałem już, do dla takich jak Oxyś. |
Cytuj:
|
60-8.3sec
reszta nie wiem bo my dziwnie biegamy... rzut...41(ale tenisowa bo nasza szkola to syf:D a nie wiem jak jest palantowa) sporty...najlepiej to pk:Dkocham to:Da pozatym to jeszcze mi idze w noge ale jako bramkarz:P |
800m - 2:13
1500m - 4:39 36 brzuszków w 30 sec - brakowalo 1 do wyrownania rekordu szkoly ;p Noo może jeszcze sie pochwale, rekord 19x na drazku wysokim :) (2lic). Pamietam, ze w 1 gim robilem 4x i to ledwo :D |
Cytuj:
Ja np. palantową piłeczką miałem między 55 a 60 m. Dokładnie nie pamietam. Ale trenuje od 8 lat. |
Ja trenowalem only pilke i palantowa rzucalem 50m w 6 klasie.
Teraz na 60m mam 8.1s na 1000m juz troche gorzej bo 3:36 :/ Moze to dlatego ze mamy normalnego w-fiste i nie mowi ,,Macie pilke, grajcie'' tylko robi nam normalne zajecia. |
Kurde, łżecie wszyscy jak psy.
|
No cóż:
60m-10.5:) (4) 1000m- nie wiem.:) (3) Rzut piłeczką palantową-ok 40m:) (4+) Skok w dal- nie skaczemy. Wyniki są prawdziwe nie zmyślone. Może nie jestem najlepszy ale wyników nie fałszuję. :) |
Cytuj:
60 - 3 1000 - ? R. P. P. - 6 (od 30 dostaje się celującego. Za za 24 miałem 4) |
fajny temat do napinki a piszą w nim praktycznie mistrzowie tylko olimpijscy ;)
ja tam sam sobie sprawności nie mierze, ale wf z nauczycielem"macie" piłkę i grajcie mi odpowiada ;) z tego co pamiętam to zawsze średnio 3,4,5 takie oceny zbierałem;)(ale wyniki to o0??kiedy to było) |
60m-9.38
1000m- 4.30 (n/c) Rzut piłeczką palantową- 34m Skok w dal- 3,30m 6 klasa :P a tak btw : wzrost : 145 waga: 33 :P maly wiec szybki :) |
Wyniki podam z 6 klasy podstawówki bo do gimnazjum chodziłem prywatnego (wtedy zacząłem grac w Tibie) i nie było za bardzo warunków do uprawiania sportu.
60m - 7,57 sek. 1000m - około 3,57 min. (niewydolność płuc, więc to zrozumiałe) skok w dal - 4,5m+ skok w wzwyż - 170cm (trenowałem) rzut piłką palantową - 70 metrów+ A teraz wyniki: 3 miejsce w skoku wzwyż w mieście 3 miejsce w skoku wzwyż w powiecie 3-4 miejsce w skoku wzwyż w województwie ('czwartki lekkoatletyczne' i z jednym kolesiem skakaliśmy na równi) 3 miejsce w IV Wejherowskim wyścigu rowerów górskich (pierwszy z mojego rocznika z mojego miasta) 3 miejsce w zawodach miejskich w koszykówkę 2 miejsce w zawodach miejskich w siatkówkę 2x (5 i 6 klasa) 1 miejsce w pięcioboju lekkoatletycznym (drużynowym) w mieście 1 miejsce w pięcioboju lekkoatletycznym (drużynowym) w powiecie 2 miejsce w pięcioboju lekkoatletycznym (drużynowym) w województwie 2 miejsce w zawodach miejskich w uni-hokeja |
Cytuj:
@up To po co piszesz? @Korektor Powiedziałbym, że na 1/400. U nas silniejsze osoby rzucały ponad 30, to był niezły wynik. Za to dostałbyś celujący. Wśród 100 osób z całej szkoły nie znalazł się nikt, kto rzucił ponad 40 (a byli niektórzy byli nieźli). @top Ten temat nie wqrwia jak niewiem. Po co kłamiecie ludzie? No ale moje wyniki: 1000 m (6 podstawówki) - około 3:40, ocena bodajże 4 60 m (1 gimnazjum) - 9,70 s, ocena 5+ 60 m (podstawówka) - 8,90 s, ocena 6 (w podstawówce mieliśmy lepsze warunki, i prawdopodobnie trasy były niedokładnie mierzone - 60m to nie to samo co 59,5m) Rzut piłką palantową - 25m, ocena 4 Wzrost: 173 cm Waga: 48 kg Duży, więc szybki ;p |
@slawekmag
Za twoje wyniki byś dostawał u nas max 3 :p a z palantówki 1 xD No, chyba, że byś startował w kategorii 3 klasa dziewczęta... xD @topic Jestem obecnie w VI klasie. Z racji tego, że to jest szkoła sportowa, to mamy bardzo dobre wyniki :p Ja jestem 6 z klasy z lekkoatletyki. 60m: niski - 9.28, wysoki - 8.84 1000m (z tego to jestem mniej więcej 4 od końca :P): 4:38 Rzut palantem: 46m Skok wzwyż: 1m 15cm (od 2 lat niepoprawiony ;() Skok w dal: (dzisiaj były sprawdziany do lepszej i gorszej grupy, pobiłem życiówe :]) 4m 23cm Pchnięcie kulą (chyba 3kg): 8m 80cm Na klatę wycisnąłem 40kg :P Z tym, że 5kg co serie nam dokładali... może 42 bym wycisnął... :P Co do tych best wyników... -.- (Z tym, że pamiętajcie, że my jesteśmy szkołą sportową) W mojej klasie jest gościu, co zdeczka w sporcie wymiata 8o Na WSZYSTKIE zawody jeździ i w lepszej grupie, on ma na 60m 7.78, na 1000m 3:16, palantówką 51m, w dal 5m 18cm, na klatę wycisnął 45kg, wzwyż 1m 30cm, Pchnięcie kulą 9m 60cm 8o 8o 8o Extra, co? ;) |
palantowa-41 m 4 klasa
brzuszki-38 na pół minuty 5 klasa pompki-29 na pół minuty 5 klasa tylko tyle pamiętam.xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |