![]() |
Mass log on wl's i o to efekt.
Anubis Woman Jun 25 2006, 14:41:50 CET Killed at Level 142 by Vu'Xiu Po kilku minutach... Penthelisea Jun 25 2006, 15:07:06 CET Killed at Level 108 by Royal Suchy Alorous Jun 25 2006, 15:15:31 CET Killed at Level 116 by Eli Stormstriker and by Royal Suchy @Vu'Xiu Jibav died. You will pay for that. |
film dodany tak pozno bo mi net padl :S
@eleik Nie? trzeba bylo myslec zanim zabiliscie trishe. a te 2 dedy to nie efekt deda anubis :) po nim minelo 15 minut i w tym czasie nic sie nie stalo, skulle poznikaly. wiec next bitwa byla nowa. a tlumaczyc czemu jej wynik byl taki nie ma po co. |
Cytuj:
pisz po polsku, polowa uzytkownikow tibia.pl z pewnoscia nie rozumie o co ci chodzi |
Cytuj:
btw. boryna wielki ktory robi straszne pg (1lvl na 1-2 tygodnie) to bylo strasznie realne zagrozenie dla animy. Thats right. |
Cytuj:
|
@hupe
bo szlismy walczyc, tylko "ktos" spingowal masaka i ci co nie mieli pz lock mieli wrocic do pz |
Cytuj:
|
Anubis wcale mi nie szkoda bo to glownie przez nia i Qufa Phenix spadl o kilka lvli... Co do Jibava to n/c jak sie dowiedzialem o jego dedzie to sie lekko wk... zdenerwowalem ;S
|
ta wojna jest jak oko za oko zab za zab xD
anyway gl |
vu'xiu nagrywaj dluzsze filmy a nie ktos pada i wylaczasz i tak nejpeikniejszy byl jak padles :)
Hail EM |
haha ta anubis to uhow nie miala albo e vity? n/c wiadomo ze szans nie miala ale zeby ku*wa sie exura gran leczyc ja sie dostaje sd po 300~ .poddal sie bez walki albo jest noobem ;)
|
Ghost, policz ile Sorc ma hp na jego lvlu i ile może leczyć Exurą Gran.
|
-.- double srry
|
tak zgadzam sie anubis musi sie ladnie leczyc exura gran ale ku*wa nie jak ja bija z sdkow po 300, exura gran to sie na dragach moze leczyc. nie wiem czy zauwazyles dostawala takie hity ze exura gran nienadazala leczyc bo nie leczyla na full :baby: i wkoncu ue po zabawie :evul:
UE ROX ;p |
War
Anubis padla, ale niedlugo potem:
Penthelisea - Jun 25 2006, 15:07:06 CET Killed at Level 108 by Royal Suchy Alorous - Jun 25 2006, 15:15:31 CET Killed at Level 116 by Eli Stormstriker and by Royal Suchy I we fragach juz 10:10 ;) btw: Czlonkowie em expia i to jest ich przewaga nad anima(czas dziala na ich korzysc), np anubis odrobila ten lvl kilkanascie godzin po dedzie :) |
Looool
loooooooool albo cos sie dzieje zle z ta moja tibiaCam albo to jakis blad. Wlanczam filmik jak Vu'Xiu ida zabic maly wizar no i wszystko dziala tylko ze nieiwdze Vu'Xiu eq mlvla i skilli pokazyje mi wszedzie 0 X(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A masz film jak Vu'xiu padl? jak masz to zapodaj blz;> |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |