Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Than
Mimo, iż tak się starasz to nie zmienia faktu, że jesteś g..niarz. Bo jak inaczej można Cię określić, skoro w jednych postach pochwalasz pkowanie (np 5 na 1 :( ), a na świecie non pvp, gdzie istnieją inne formy walki ze złodziejami i oszustami, już to ganisz. Typowo rozchwiany umysł i chęć zabłyśnięcia na forum swoją elokwencją (patrz w/w cytat). Wystarczy jednak rzucić okiem Twoje wcześniejsze posty, by poznać jak przewrotne jest to co napisałeś. Może wzorem z Tibii, masz tu dwóch ownerów na koncie?
Co do tego kończenia. Próbujesz skończyć już od kilku postów. Nawet Modka wzywasz na pomoc. Skoro potrafisz nawarzyć piwa, to naucz się najpierw je pić, a nie usiłujesz komuś zamknąć usta. Zaatakowany ma prawo do obrony, więc zapomnij, że Twoje bezmyślne uwagi pozostaną bez echa.
Na zakończenie jedno pytanie. Czemu tu się wykazujesz taką aktywnością, a na swoim serwie, gdzie blacklista liczy 38 stron :o wcale Cię nie widać? Gdzie się podział obrońca "uciśnionych". Czyżby obawa przed skutkami???
|
Bo jak zauważyłeś w niektorych postach wystarczy napisać kilka głupich zdań i użytkownicy ucichną i nie będą więcej pisać, a w takich jak ten należy wysilić się i rozmawiać w sposób kulturalny, wyrafinowany, aby nie zostać zgnojonym i uznanym za jakiegoś noobka. Może i poparłem te pkowanie 5:1, ale tylko dlatego, że można było zobaczyć np. zgranie pkujących, albo to że na 8-10 lvl ubili 20 lvl tylko, że było ich nieco więcej, ale i tak dali rade. A tu, że ganiam taki sposób walki ze złodziejami na światach non-pvp to się mylisz. Obejrzyj dobrze jeszcze raz ten film i zobacz jak to wygląda dla przeciętnego użytkownika(załóżmy szweda, albo niemca)oglądającego ten film 1-raz:
Siedzi sobie grupka niemców na hydrach lvl 50-70 i nagle wpada banda noobów polaków(zauważ jaką opinie mają polscy gracze, sami złodzieje, pkerzy i tym podobne)którzy za nic lurują hydry słabszym od siebie graczom. I co taki szwedek ma sobie pomyśleć? Ze Browek dobrze zrobił lurując je, czy zwyzywać go bo zlurował je za nic. Oglądając ten film nie wiadomo, za co Browek zlurował im te hydry. Jeszcze jego pierwszy tekst, że sobie poczeka żeby och zgnoić. To już wogóle stawia ich w najgorszym świetle. Stąd wzięła się ta kłotnia o to czy postąpił źle czy dobrze i czy jest lurerem. A co do Refugi i Black Listy to nie udzielam się tam z dwóch powodów. Po pierwsze nie gram już od bardzo dawna, a po drugie sam jestem albo byłem na tej liście B)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Browek
Ten niemiec dreczy mnie juz od paru dobrych tygodni kazde spotkanie z nim konczy sie tak samo wyzwiskami lurowaniem itd. chcial bym zauwazyc ze w ten dzien byl mecz wiec tez sobie dalem "gazu" z okazji mistrzostw i zaliczonego egzaminu (stad moja super poprawna pisownia)
Hydry byly nasze kolejna ekipa widziala ze zwalniamy je wraz z rozpoczeciem sie meczu.
|
No dobra to już o tym Szwabie wiem co nie co, ale powiedz mi skąd wy wzięliście się tam wewnątrz respu Hydr. Nagle wybiegliście sobie jak gdyby nigdy nic.
|