![]() |
Angus~~!
No to piepnie mamy na obsidi najlepszego polaka w mlvlu :):)
••••••••••CONGRATULATIONS•••••••••• moze ci sie uda w lvlu przegonic najlepszego sorcera na obsidi :> |
xd
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mysle ze Mannow juz wyrosl z huntowania ludzi za to ze maja lepsze skile czy level od niego.
|
Podobno dzisiaj Dorpaz soluje DHQ (??) bo Meraz musi mi cos oddac...
|
xd
Cytuj:
|
Wie ktos czy meraz tu gra bo mnie ku*wa suki**yn oje***ł na demon shielda
|
xd
Cytuj:
|
Cytuj:
|
a ja Wam powiem tak, wczoraj z awolverem sie zabawilismy w maly skull hunt i co ? od razu jakis Sir Gwan pisze hunted :) a jak Azared sie bawil w skull huntera to co najwyzej w rl sie do niego wybieralo KaTG :? <naprawde, chcieli isc do niego w rl :D> ale on odpisal im..'if you touch me irl all your frends hunted' 8o
pozdrowienia dla Meraza ktory jest zasranym PA :) zobaczycie, zdejme go x) |
@up
Jak ciebie nie znałem to żyłem w spokoju ;d |
Cytuj:
Jak ja powiem,że jesteś też wezmiesz to do siebie??:D po prostu może tak tylko dla jaj powiedział. |
Cytuj:
|
sir gwan >.<
Ta sir gwan to jakis przydupas azareda bo jak robilem banshee z nim ostatnio to padl i ktos zabral jego lota i cos nagadal azaredowi i azared do mnie:
"i heard that you are thief" no do ku**y nedzy bez jaj. Wiec tak na przyszlosc jak was w***** sir gwan to badzcie pewnie ze jak cos mu zrobicie to sie poskarzy azaredowi -.- |
ttaa Anga przez niego nie ejstes w NG ( Sir Gwan ) bo ci dupe zrabal przydupas ....
Meraz : ja go tez nie lubie , nie toleruje , nie pisze do niego i ignoruje ale staram sie dyplomatyczne stodsunki z nim miec . Dlaczego ?? bo to normalny w swiecie PA i zalazl mi raze za skore. a co do szarego , wierze ci ze mogl to zrobic to w jego stylu :/ ale ja nic ci na to nie poradze :/ Awo spoko nikt cie nie ruzy jak sie logne all zalatwie :P King Kiroy:cup: |
Co do mojego ewentualnego wstapienia do ng to juz zauwazylem ze z tego nic nie bedzie jakis czas temu. :)
|
Heh no nOOb padł na queście i jeszcze ma wąty...Awo gogo 100 lvl B)
P.S 17:06 You lose 103 mana blocking an attack by Angatevon. -.- :P |
Lonebliss napisala na forum ze pogada o tym ze mna
btw wielkie thx kiroy za tlumaczenie :) edit meraz napisal mi ze przegapil demon helma -,- i dlatego nie oddal mi ale ja niewierze zeby 106 ek nie mial demon shielda albo chocby 60k -.- szkoda ze to nie sorc bo bym zrobil mass sd noobcharami ^^ |
Awo wiem ze mnie obronisz :( Sir Gwan ish ewul asslicker :(
|
1. Że kiroy mnie obroni to ja wiem :)
2. @Konzbi narazie mi sie troszke grac nie chce.... suv'a cos nie ma zebym mgol sobie na ghuol'u potrenic :[ 3. Ja mam nadzieje , że Anga~ dołączy do NG, ale nie bedzie to Next Generation :) 4. @suv po co w ogole bylo opowiadac na forum o naszej sprawie? czy warto sie tym gównem , znaczy gwanem przejmowac ? :P (ptosie o żula od ss'a :> ) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:36. |