Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

szwagiereczek 23-06-2006 13:29

Koniec wojny.

Impalex 23-06-2006 14:28

@Creator of Nightmare
hmm.sluchaj.byloby.wiecej.ale.wiesz.ze.przez.dlugi .czas.nie.bylo.tibiCam.a.wtedy.byly.jedne.z.najcie kawszych.akcji :p

@Arte
kogo.masz.na.mysli??o.kim.zapomnielismy?

Seele 23-06-2006 15:22

stawiaj spacje zamiast kropki impalex !

co z DS ? podobno już ich niema ale gildia dalej stoi...

szwagiereczek 23-06-2006 16:31

@Up
Jak by mógł to by stawiał.

Maciasty 23-06-2006 18:00

heheh fajnie że na dole screna w aukcji na allegro nie widac jego nicku . rotfl :D

Impalex 23-06-2006 18:23

@Seele
sry.ale.nie.moge:P

a.co.do.Dancing.Shadows..to.jak.juz.wczesniej.napi salem.wszystko.wyjasnione.jest.w.poscie.Acardego(r ufusa).."It's end of Dancing Shadows"~
Przestalismy.PKowac.na.Kyrze...a.gdzie.teraz.gramy .i.czy.wogole.gramy.nie.jest.wazne :)

@Maciasty
zawsze.jak.wystawia.sie.chara.na.sell.to.nie.pokaz uje.sie.nicku..(sprzedaz.jest.nielegalna).

moze.mi.ktos.powiedziec.kto.z.high.lvli.z.Kyry.ma. zamiar.isc.na.new?posiada.ktos.takie.info?bo.najwi doczniej.troche.osob.pojdzie...Kyra.jest.zniszczon a....

Creator of Nightmare 23-06-2006 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Impalex
@Maciasty
zawsze.jak.wystawia.sie.chara.na.sell.to.nie.pokaz uje.sie.nicku..(sprzedaz.jest.nielegalna).

to byla ironia :p bo tam widac jak tetro pisze ";p"

Łolek 24-06-2006 09:54

Ja moze h-levelem nie jestem, ale wybieram sie na nowy z duza ekipa ludzi z roznych servow (xerena, titania, arcania, aldora, kyra...) ponoc duzo ma nas byc zobaczymy jeszcze jak to sie potoczy :>.

Slyszalem ze idzie Tetro, Anvisado i inni ale to chyba tylko plotki...

Sifu M.S. 24-06-2006 10:26

Z tym odchodzeniem to chyba pozytywny motyw, wszyscy sobie pujda, beda marudzic ze new serwer tez do bani, a na Kyrze sie wszystko powoli odbudje ;)

A co do sprzedarzy Tetra...

OMFG!! Ja rozumiem za na robieniu postaci w Tibii mozna sobie zarobic, ale zeby placic ponad dwa kola za postc w GRZE!? Upadlem i nie moge wstac... Masakra. Niech ktos kto kupi ta postac bedzie noobem, to przeciez straci ja po miesiacu :D W sumie to moze sam zalicytuje, podbije stawke, i bede sie smial z ludzi ktorzy sa gotowi zaplacic wiecej niz moja fantazja przewiduje :D

Łolek 24-06-2006 12:30

Niewydaje mi sie zeby ktos byl taki p0jeb4ny zeby kupowac za 2,000czy ile on tam chce postac do gry ;>, ale moglby ktos mi odpowiedziec dlaczego Tetro sprzedaje tego chara?

2,5 tys. jest stawka ale jakies nuby licytuja ;p

szwagiereczek 24-06-2006 13:28

Cytuj:

moze.mi.ktos.powiedziec.kto.z.high.lvli.z.Kyry.ma. zamiar.isc.na.new?posiada.ktos.takie.info?bo.najwi doczniej.troche.osob.pojdzie...Kyra.jest.zniszczon a....

Azeris, Gib'on, Syranus, Vistian, Tetro, Anvisado

adrianeczeqq 24-06-2006 15:08

No to tera wszyscy sprzedani moothonost zapewne zaniedługo przejmie 1 pozycje na kyrze wczoraj 1mln exp wbil

Impalex 24-06-2006 16:24

@szwagiereczek
dzieki;p ale.to.jest.pewne.ze.oni.ida?

@Sifu M.S.
watpie.zeby.ten.server.sie.odbudowal.gdy.np.w.nocy .jest.50.osob.online ;p

P.S.dzisiaj.postaram.sie.wrzucic*****.na.forum.tibi a.pl/filmy

Sifu M.S. 24-06-2006 16:29

@Impalex

Jest tyle osob bo ludzie ktorzy tworza nowe postacie nie moga sie wybic bo stara ekipa, czyli Tetro, Eon, i inni Familijni ;) im na to nie pozwalaja. A jak cala czlowoka odejdzie, to taki swoisty restart serwera :D Znowu bedzie mozna cos osiagnac, wiec i ludzie powoli powroca, nie mowie ze to sie stanie w tydzien, ale zawsze jest jakas szansa, a jak nie... to Kyra bedzie monumentem ludzkiej glupoty ^.^

Arte 24-06-2006 20:56

Cytuj:

@Seele
sry.ale.nie.moge:P

a.co.do.Dancing.Shadows..to.jak.juz.wczesniej.napi salem.wszystko.wyjasnione.jest.w.poscie.Acardego(r ufusa).."It's end of Dancing Shadows"~
Przestalismy.PKowac.na.Kyrze...a.gdzie.teraz.gramy .i.czy.wogole.gramy.nie.jest.wazne :)

@Maciasty

nie tylko id± ludzie z Kyry...
do zobaczenia

Sifu M.S. 24-06-2006 23:22

@Up

eee... jasne chyba pomylka tematu, skasuj ten post.

Morximal 25-06-2006 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiren
OMG powiesil sie !? :(:(:(:( jeszcze nie dawno z nim gadalem :( omg :( czy to ten z Elblaga , Piotrek ?

Pozdro Elblag , i ziomkow z kYry , Pablofom itp :*

loool, ja ciagle zyje tylko ze nie mialem kompa przed zakonczeniem roku, apropo Steriego to samobojstwo to jest przejaw tchorzostwa ale nie mi oceniac czy on dobrze zrobil czy nie. Odczepcie sie od Xezbetha bo to nie jest noob x)

paior 25-06-2006 09:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szwagiereczek
Azeris, Gib'on, Syranus, Vistian, Tetro, Anvisado

szwagiereczek pokazales co wiesz o kyrze hehe z tego co wiem to tetro i anvisado nie ida.
Jedyna pewna osoba to Syranus .

Seele 25-06-2006 12:14

tetro na pewno nie idzie ?
jego aukcja dalej jest wystawiona...chyba że będzie grał od nowa..

szwagiereczek 25-06-2006 15:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paior
szwagiereczek pokazales co wiesz o kyrze hehe z tego co wiem to tetro i anvisado nie ida.
Jedyna pewna osoba to Syranus .

Pewne osoby to Syranus, Gib'on i Vistian. Tamci na 80%. I uwierz mi mi¶ku ale o kyrze wiem więcej niż Ty z całym szacunkiem dla Twojej wiedzy :*

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08.