![]() |
Koniec wojny.
|
@Creator of Nightmare
hmm.sluchaj.byloby.wiecej.ale.wiesz.ze.przez.dlugi .czas.nie.bylo.tibiCam.a.wtedy.byly.jedne.z.najcie kawszych.akcji :p @Arte kogo.masz.na.mysli??o.kim.zapomnielismy? |
stawiaj spacje zamiast kropki impalex !
co z DS ? podobno już ich niema ale gildia dalej stoi... |
@Up
Jak by mógł to by stawiał. |
heheh fajnie że na dole screna w aukcji na allegro nie widac jego nicku . rotfl :D
|
@Seele
sry.ale.nie.moge:P a.co.do.Dancing.Shadows..to.jak.juz.wczesniej.napi salem.wszystko.wyjasnione.jest.w.poscie.Acardego(r ufusa).."It's end of Dancing Shadows"~ Przestalismy.PKowac.na.Kyrze...a.gdzie.teraz.gramy .i.czy.wogole.gramy.nie.jest.wazne :) @Maciasty zawsze.jak.wystawia.sie.chara.na.sell.to.nie.pokaz uje.sie.nicku..(sprzedaz.jest.nielegalna). moze.mi.ktos.powiedziec.kto.z.high.lvli.z.Kyry.ma. zamiar.isc.na.new?posiada.ktos.takie.info?bo.najwi doczniej.troche.osob.pojdzie...Kyra.jest.zniszczon a.... |
Cytuj:
|
Ja moze h-levelem nie jestem, ale wybieram sie na nowy z duza ekipa ludzi z roznych servow (xerena, titania, arcania, aldora, kyra...) ponoc duzo ma nas byc zobaczymy jeszcze jak to sie potoczy :>.
Slyszalem ze idzie Tetro, Anvisado i inni ale to chyba tylko plotki... |
Z tym odchodzeniem to chyba pozytywny motyw, wszyscy sobie pujda, beda marudzic ze new serwer tez do bani, a na Kyrze sie wszystko powoli odbudje ;)
A co do sprzedarzy Tetra... OMFG!! Ja rozumiem za na robieniu postaci w Tibii mozna sobie zarobic, ale zeby placic ponad dwa kola za postc w GRZE!? Upadlem i nie moge wstac... Masakra. Niech ktos kto kupi ta postac bedzie noobem, to przeciez straci ja po miesiacu :D W sumie to moze sam zalicytuje, podbije stawke, i bede sie smial z ludzi ktorzy sa gotowi zaplacic wiecej niz moja fantazja przewiduje :D |
Niewydaje mi sie zeby ktos byl taki p0jeb4ny zeby kupowac za 2,000czy ile on tam chce postac do gry ;>, ale moglby ktos mi odpowiedziec dlaczego Tetro sprzedaje tego chara?
2,5 tys. jest stawka ale jakies nuby licytuja ;p |
Cytuj:
|
No to tera wszyscy sprzedani moothonost zapewne zaniedługo przejmie 1 pozycje na kyrze wczoraj 1mln exp wbil
|
@szwagiereczek
dzieki;p ale.to.jest.pewne.ze.oni.ida? @Sifu M.S. watpie.zeby.ten.server.sie.odbudowal.gdy.np.w.nocy .jest.50.osob.online ;p P.S.dzisiaj.postaram.sie.wrzucic*****.na.forum.tibi a.pl/filmy |
@Impalex
Jest tyle osob bo ludzie ktorzy tworza nowe postacie nie moga sie wybic bo stara ekipa, czyli Tetro, Eon, i inni Familijni ;) im na to nie pozwalaja. A jak cala czlowoka odejdzie, to taki swoisty restart serwera :D Znowu bedzie mozna cos osiagnac, wiec i ludzie powoli powroca, nie mowie ze to sie stanie w tydzien, ale zawsze jest jakas szansa, a jak nie... to Kyra bedzie monumentem ludzkiej glupoty ^.^ |
Cytuj:
nie tylko id± ludzie z Kyry... do zobaczenia |
@Up
eee... jasne chyba pomylka tematu, skasuj ten post. |
Cytuj:
|
Cytuj:
szwagiereczek pokazales co wiesz o kyrze hehe z tego co wiem to tetro i anvisado nie ida. Jedyna pewna osoba to Syranus . |
tetro na pewno nie idzie ?
jego aukcja dalej jest wystawiona...chyba że będzie grał od nowa.. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |