Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teren Łowów (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82712)

Upierz 29-06-2006 00:37

Hyhy, te kuzynki rotów są podobne do takich fajnych robaków z King Konga... kto oglądał dokładnie wie o czym ja mówie.

Noo, trza poziomice ponabijać kupować PACCa i jazda ^^

Walekifa 29-06-2006 00:41

Noo,te rotwormy naprawde ładne.Szkoda tylko,że cip soft robiąc upgrade myśli o pieniądzach,nie o graczach. Karaiby-następny powód by kupić pacc. Skupili by się na polebszenu tego co jest,zamiast dorabiać coraz to więcej utrudnień(nie stanowiących problemów dla pacc,np. Soul points) I nowych terenów dla pacc.

Sowa 29-06-2006 01:22

Dobrze, że nowe outfity będą tylko dla Female : ).

Niezle te nowe grafiki potworów :>

Pozdrawiam
Sowa.

Nazgul of Shadow 29-06-2006 01:28

Skąd wiesz ze dla female ?? Ja ogladalem king konga to wiem o jakie ci chodzi!

tadel 29-06-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa
Noo,te rotwormy naprawde ładne.Szkoda tylko,że cip soft robiąc upgrade myśli o pieniądzach,nie o graczach. Karaiby-następny powód by kupić pacc. Skupili by się na polebszenu tego co jest,zamiast dorabiać coraz to więcej utrudnień(nie stanowiących problemów dla pacc,np. Soul points) I nowych terenów dla pacc.

chłopcze, wyobraź sobie, że cipsoft myśląc o pieniądzach, jednocześnie myśli o graczach, bo jakby nie mieli kasy, to by mieli ch***** serwery i byś laggi miał, a na te dobre serwery potrzebna jest gruba kasa, a więc nie pi***ol tutaj głupot, że cipsoft nie myśli o graczach.

nepton 29-06-2006 02:13

nowy wygląd DSa...

Analizując dalej, opublikowane dziś SSy można dojść do kolejnych wniosków: na www.tibiamx.com.mx jest SS pokazujący nowy wygląd (prawdopodobnie) Demon Skeletona... jak na moje to stary DS był dużo lepszy :( To po co zmienili mu wygląd? hmm... nasuwa mi się podejżenie, że po to żeby wykożystywać jego wygląd nie tylko dla samego DSa. -> Teraz DS jest bardziej podobny z postury i ułożenia ciała do gracza i humanoidalnych potworków -> jakimi na pewno będą piraci.

Może więc któryś z piratów będzie zmieniał nas czarem w szkieleta (jak jak Voodoomasterzy zamieniają outfit gracza w kurczaka a dżiny w mysz)...
A może CipSoft poszedł na dużą komerchę, zerżnął z "Piratów z karaibów" i teraz piraci (np. podczas walki, albo w nocy... ale w to drógie raczej wątpię) będą się zmieniać w szkielety, a np lepsi piraci w d-szkielety?

prawdopodobne... przecież takie potworki jak Kurczak, czy Nietoperz powstały nie dla samych siebie, ale główną ich rolą jest "pożyczanie outfitów" dla Wampira i Voodoomastera :P

Alien Wight 29-06-2006 03:27

krtykujecie cipsoft ze czemu pacc a nie dla facc ale musicie zrozumiec ze utrzymanie serwerów kosztuje.
Mainland się rozwija moze nieznacznie ale się rozwija. jesli was faccowców to interesuje to pacc dla mnie nie jest niczym nadzwyczajnym i szczególnym,poprosu jes ciekawiej i ławiej.

chodzi tu głównie o expowiska-zawsze znajdzie sie cos wolnego .
złodzieje- na paccu są sporadyczne przypadni thefów noobków którzy okradają innych bo nikt kto ma pacca i mysli o powaznym graniu ,wbiciu dobrego levelu i cieszeniu się grą nie chce mieć potem etykietki złodzieja i nooba.

a jezeli chodzi o całą tibie to wg mnie questy sa zbyt banalne ,jak narazie zainteresował mnie tylko postman i explorer society quest -mają postam rpg -idź tam ,zapytaj o to, zanies to ,zdobąc to a powiem ci to i tak dalej.
większosc questów w tibii to tylko takie wejdź ,zabij i wyciagnij ze skrzynki - i to dla mnie jest nudne ,do kitu.
oczywiscie wykonuje te questy "idź i weź" ale interesują mnie źródła tego qustu.
nie ma zleceniodawców.Gdy podchodzisz do jakiegos npc to bycmoze ukrywa on jakis quest ale nie wiesz co mu powiedzieć aby dał ci wskazówki wiec to jest dla mnie nieco bez sensu. rozmowa powinna wygladac tak : "hi" "npc:hiho ,will you do something for me? or maybe you want to trade?" i wtedy wiedziałbym ze ten npc jest zleceniodawca questu.

tibia ma wielkie mozliwosci ,łowienie ryb,scinanie zboza, expienie, zabijanie ludzi itd....ale tak naprawde nie widac w tym wiekszego celu ,kazdy z was powie :gram aby wbic fajny lv ,lootować codziennie bohy, sprzedawac za fajną kasę tylko ze zeby to osiagnąc trzeba wielu wyrzeczeń.

AkaRous 29-06-2006 07:56

To nie nowe roty

jak tam napisali to nie będą rotwormy z nową grafiką tylko kuzyny rotwormów i o wiele lepsze :P no bo np na rooku byś czegoś takiego nie spotkał tylko na wyspie łowców :P:cup: :king:

Nephar 29-06-2006 08:45

@Up
A nie zauważyłeś czasem że na tym SSie są 2 rodzaje potworów? Takie z kłami i takie bez.

.::Zycio::. 29-06-2006 09:45

Super

Zapowiada sie dobrze ale jeszcze niewiadomo jak bedzie ;]. Moze dobrze moze zle grafika jezeli sie poprawi to bardzo dobrze oby :]

Fikoł 29-06-2006 10:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa

Oj już nie przesadzajcie z tymi paccami... nie mowie ze popieram ta droge kupowania pacca... ale jest pare osob na kazdym serwie co sprzedaje pacc.. Pozatym nawet kase można sprzedawać na allegro zawsze :| Uwierzcie mi że daaaa się zarobić na pacc ;) A do czasu kiedy zarobicie nauczycie się grać.. Taka prawda :D

lord bugins 29-06-2006 10:21

hehe

Hehe niemoge się już doczekać bendzie fajnie ale wygląd rotów mnie niezachwycił :( :( szkoda ale jerzeli słycze ze będzie jeszce wiele nowych potworów to jestem bardzo zadowolony :p "żyla expa" 8o

zdzichxxx 29-06-2006 11:29

Cytuj:

Jak powstaną nowe światy non-pvp to ludzi zwali się tam cała kupa, ale mogło by być troche jeszcze nowych światów pvp Czym wiecej nowych serwów tym mniej będzie ludzi na innych Więc go go na New Serwer's (o ile wogule będą)
będą napewno bo kiedy wychodzą to masa ludzi kupuje pacc
a cipsoft tylko na to czeka newby xD

jackuss 29-06-2006 11:35

Zna ktoś jakiegoś linka gdzie są zdjęcia nowych potworków??:p

Dwimenor 29-06-2006 11:38

Poza zdjęciami na supported fan site nie opublikowano żadnych nowych zdjęć.
Czyli nowy wygląd rotów oraz skieletonów/dsów.

koloda 29-06-2006 12:42

hehe

Tym razem mogli by udupic knighta bo chyba nigdy tego nie zrobili.
I nawet wiem jak to zrobic. Wystarczy ze miecz i tarcza beda posiadac ilosc jednostek np 10 000 co bedzie odpowiadac 10 tys udezen i gdy nastapi te 10 tys uderzenie miecz pęka i juz nie da sie go naprawic. Uniemozliwilo by to trening afk knightom i tibia by miała wiecej realizmu bo w prawie każdej grze bron sie psuje.. Akurat duza ilosc npc kowali przydali by sie wreszcie do czegos i naprawiali by zepsuta bron.... taka co ma np 341 jednostek bo taka z 0 juz sie by niedało naprawic.
Ilosc punktów zalezaly by od rodzaju broni wiadomo ze zwykły sword by nie miał mało punktuw bo słuzy do treningu wtedy czesto trzeba było by go zmieniac jak sie popsuje ( oczywiscie na wszystko jest sposub jakis bot :D ) a np bs mial by duzo bo sluzy do expienia a do trenienia jest raczej cienki bo mozna szybko ubic tego slima , monka , ghoula czy cos innego

Ale jestem glupi nie :D

Pozatym upadet fajny i rotwormy tez... :D

grondalek 29-06-2006 12:45

Ja za taką głupią gre nawet płacić nie zamierzam. Niedość, że grafika słaba i brak dzwięki to jeszcze kase za to chcą (całe 90 zł za co można sobie już kupić fajną gre, a tak to 3 miesiące małych zmian). Gdyby Pacc był na zawsze, to bym zapłacił.

(HURA JUŻ 3 LATA BEZ TIBI!:cup: )

Unrealds 29-06-2006 13:07

Niema to tamto

Fajnie to wygląda a nowe tereny są potrzebne bo mi się już zaczyna kurczy ten aktualny świat:) i oby tak dalej

Zaphi 29-06-2006 13:09

nom tibia to juz nie to co kiedys.. tylko nowi gracze moga poczuc smak tibi jak i nowych updatow (apdejtuf xd)

a moze nowe profesje ;>> ?... <- lol [ ;

Ashlon 29-06-2006 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zaphi
a moze nowe profesje ;>> ?... <- lol [ ;

Co ty, od 6-7 upkow nie moga wprowadzic zadnego nowego czaru, to chcesz nowa klase? Nowe spelle wprowadza za 5 upkow, nowa profke pewnie za 10.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.