![]() |
:d
Możecie uważać, że jestem debilem ale na Titani chodziłem do 30 lvl z kataną:D Serio tylko po amazonkach i troche valkirieteraz obecnie tamta postac wykasowalem i mam palka na 10 lvl
PAMIĘTAJCIE MOŻĘ MAŁY PLUSIK DO REpUTACji (TO nIE BOLI) :] |
kusza 4ever !!! 8o czemu w ankiecie niema uwzglednionych runow?? uwielbiam bic z sdkow :D:D:D
|
Najlepsze bonie to miecze i ja ich używam.
|
Ja preferuje walke swordami
czemu?? bo mają za***isty wygląd i mi się bardzo podobają w danej chwili mam knighta z fireswordem i giant swordem jest poprostu GITES |
Najlepsze chyba swordy ale sa cholernie drogie :]
|
Sword jest najlepszy ale drogi... :(
|
Moim zdaniem...
Mysle ze SWORDY sa najlepsze dla knightow... jakos mam 28lvl knight ktory bawi sie bright swordem i jakos nie narzekam... swordow jest najwiecej ale sa najdrozsze :(
|
Swordy bo:1)maja czesto duza obrone 2) sa w miare lekkie
|
Umarlismy jestesmy na dnie
|
MÓj Knight
My knight walczy CLUBEM, a dokuadniej morning star :P Mam mały lvl i... :(
|
Cluby
A ja lubie cluby szczegolnie dragon hamera bo sam nim walcze :p
|
Dlamnie cluby są bardyo dobre bo są tanie i dobre np. skull staf waży 17.
i ma nieylz atak |
Swordy Rulez!!
swordy rzadza
(nie chce mi sie wszystkiego czytac wiec pewnie sie powtarzam) bylem knightem i nim bede choc lubie tez distanse ale oddaje glos na swordy |
Jestem knightem i walcze swordem. Aktualnie mam fire sworda :)
|
Swordy Rulez :P
Lubie swordy choc drogie ale jest w czym wybierac :D |
Ja uwielbiam Swordy ponieważ są dość lekkie i nie mają najgorszej obrony i ataku. Może nie są najtańsze to jednak są moją ulubioną bronią
|
Cluby rządzą i swordy(tuhamidem walcze swordem)a nowym charem clubem(assaran) cluby sa najtansze a w zupelnosci skull staff wystarcza:P:P
|
Cytuj:
Każdy co walczy clubem by chciał(ja też) :P :D |
Ja mam Knight'a i wlacze swordem ale wole Axe no coz ale GS tez ma swoje zalety jak powiedzial jeden z uzytkowinikow: " Swordy sa bardziej dostepne" i mial racje gsyz kupno takiego Fire axe wynosu ok. 20k a juz fire sworda gdzies 11k. wiec o czym my tu mowimy. Axe sa rzadsze i drozsze. Dziekuje
Gilthas:miecz: |
A ja mam se sorca i se ciacham swordem... Ostatnio mi sie nudzi i se zrobilem knighta jakies 5 dni go mam i lvl 20 i skils 56/54 :] I walcze axe, swordami za duzo ludu juz wali i chcialem spróbowac czegos innego a cluby som do d*** niema zadnych dobrych broni :P Jak zrobisz takiego Anihilatora to co wezmiesz jest przecie Sov i axe =]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:55. |