![]() |
siemka
Chciałbym jescze coś dodać a mianowicie w tej liście powinien być jescze jeden bład: zamiast GDZIE? mówią DZIE?. -.- bez komentarza...........
|
[quote=
Level : llv QUOTE] to llv to przewaznie jest zle nacisnięcie klawiszy ja sam gram 2 lata i mi sie to nieraz zdaza |
Hmmm a co znaczy: "jajaja" ??
|
brak wyrażenia
wiem że poradnik jest już dość stary ale ostatnio przeglądałem poradniki i zauważyłem, że brakuje pewnego wyrażenia. mianowicie jest to wyrażenie:
"no kill my plx" (don't kill me, please) tłumaczone jako "proszę, nie zabijaj mnie" :D |
Intensy
Ostatnio słyszałem bardzo ciekawe nazwy przedmiotów (wydaje mi się, że są one jescze nie odkryte przez graczy ani przez CIPow ale nooby już je mają >> jakie one zdolne) Są to :
- Two Hunted Sword - Platin legs and armur - Nobal armor - Brejt Sword - Szowel - Skala Armor (to już jakiś mega noob pisał w dp) Jak coś jeszcze ujrzę to napisze. :D |
Zapomniałeś i rookstayerze którego nazwano błędnie rookslayerem.A i o haunted.
Jeśly było to srry ale nie chciało mi się czytać wszystkich "pozdóf'' jak to nooby mówią |
Buhaha
No poprostu to jest conajmniej za.....biste 8o czytalem juz kiedys ale dopiero dzis daje MEGA DOBRY KOMENT ;) .... a jednak wlasnie przeczytalem smieszniejszy poradnik, tylko co do kamikadze jak to poczytacie to ja na 2 lv solo bear room robie :P
|
"GIW MI JOR ITANZ OR CHUNTET ON MEJN!!!!!!!!!!!!!!!111111111111!!!!!!!!"
Poradnik trochę niepełny, gdyż brakuje wyrażeń używanych przez polskich noobów np. "hoc do dp" "masz deda na mejnie" itp. |
Cytuj:
Świetne to tłumaczenie ;) może dopisz coś jeszcze ;) |
Cyt. "Pokasz Mnie Tego Mieca , Chce zobaczyc za ile z niego walne."
15:58 Drai Shia of druidka [22]:Buying : Gigantic Soword i Szukam Polaków Na Dezert Qwesta. (Nebula) 16:01 Hemvena [28]: szmata uktral mi sba ... (o co w tym chodzi?) 16:00 Shual de'Drone [35]: szukam niemcow do gildi. odwiedzccie te strona www.foki.pl albo www.sexplaneta.pl A na deser Klasyczne Wypowiedzi Noobów ... B) -Pokasz Mie Tego Spszenta (Reakcja po pokazaniu Giant Sworda) -Leafe or Huntad (jak Skillowalem Sobie na Trollach) -Padniesz Jutro , Moj kolega ma 212 Master Sorka ... (na Nebuli Nie ma jeszcze graczy 160 + a co mowic o 200 ... ) -Pomusz bijom mnie (Niestety ale bili go poniewaz dal komus party :/ ) To narazie Tyle ... Z czasem postaram sie zamiescic wiecej ;p |
to koles na trade pisal jeden sell kina legs 20 k itd i inny buy kina leg[CHAR][/CHAR]s!!!!!
|
2x up@ =>;)
Nooblish 2 1)Twoja stara- tradycyjne Noob`owskie pozdrowienie 2)Fri items- najczęściej używany zwrot Nooba( w przekładzie na język poski = jeszcze nie odkryto) 3)pl? - coś w stylu hi 4)Mam kumpla lvl....... - większość twierdzi ze to tradycyjny komplement 5)Moje kolega to gn - najbardziej skomplikowane zdanie które usłyszycie od nooba, poza 1) P.S. "e" dodano specjalnie w celu osmieszenia:kat: <- nigdy więcej noob`ków |
W Tibii powinien być NPC Noobek dla dzieci znoobionych i gadało by się do nich własnie tak :
Plax fri itanz - Buy Tfieh - Sell GaneMaster - Protector Nub, nubi - Job ? :D Fack Ju - Bye Pg - GP --- Plax fri itanz Katana 10 Pg --- :D |
Cytuj:
A jak nie...To na dole sobie suwaczkiem przesuniesz i wtedy tam jest przycisk Nowy Temat. @donaj o dzieki,podniosłeś mnie na duchu...Ale masz powód żeby tak mówić.Moja klasa RoX.Wyjdzie po tygodniu z rooka,i pierwsze słowo do mnie "Andrzej daj jakieś fri itamz" xD @Szymucha Własnie zostałeś przykładem tego co napisałem powyżej.Wiem że chciałeś sie pokazać na forum.xP btw:Ciężko z noobami na non-pvp.Nudno by bylo bez tego zgiełku w carlin "Who can gave mi som fri items?" .A poradnik niebanalny. Son of peach.xD |
hauahuuahuahuahauha poradnik boski :D:D a przypomnialo mi ise jak pewnego pieknego dnia postanowilam zmienic server i na rooku zpostkalam jednego noob :D jego "inglisz" mnie rozwalil
22:24 Vall Tabyst [7]: hi 22:24 Obi: Please stand in line Vall Tabyst. I'll be with you in a moment. 22:24 Obi: Hello, hello, Vall Tabyst! Please come in, look, and buy! 22:24 Vall Tabyst [7]: student legs zaraz za nim przyszedl rookstayer (!!) i to samo powtarzal nie wiem czy trche niedojebany czy poprostu z niego smial |
Buhahahahahahaa
Cytuj:
|
fajne! fajne! :]
pamietam mialem taka sytuacje ze 12 lvl podszedl do mnie kiedy stałem przed depozytem i zaczal pisac zupełnie szczeże ''paj paj or daj" :D |
Fajne zwroty...
Ale tak trochę nie na temat, jak z kumplem się tarzaliśmy ze śmiechu widząc to.. xx:xx Bystry Patison [10]: exura "" DINOGRZMOT - Z NAMI MOC!!1 xx:xx Bystry Patison [9] utevo lux "" Kapusta z grzybami |
;D good ;d
|
Teraz będę wiedział co n00bki mówią x):p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |