![]() |
Cytuj:
|
Założę się, że Tyszeq wysłał tyle SMSów, że głowa by was rozbolała ;'). Teraz się wstydzi i siedzi cicho.
@Topic Co jak co, ale admini tibia.pl miewają świetne pomysły na zarabianie i przy okazji uszczęśliwianie użytkowników :'). |
@up
załoze sie ze masz racje i moge sie tez zalozyc ze jego ilosc wyslanych sms przekroczyla kwote kupna normalnego pacca na allegro np. te 95 zl :D |
Ja tam zamiast kupować pacc przez allegro, wolę kupić przez tibia.pl, bo mniejsza juz z tymi 5zł roznicy, te 5zł jest warte mojej pewności xD
|
ano
ja mam ek 80lvl i też wysłałem jednego esa, i mam zamior wysyłać jednego co edycje, może i sie szczęście uśmiechnie i będzie Pacc na zapas xD... kasa na komorce i tak leży odłogiem, a z drógiej strony tibia.pl to fajny server i czemu by nie wspomóc :-)
|
Nie wysłałem SMSa nie miałem kasy na koncie ;)
Ale coz gratulacje zwycięscom i powodzenia w nastepnym losowaniu :P |
moze nastepnym razem sie uda
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
o czym ty mowisz, przeciez to bylo losowanie my nie wybieramy, ani nie wpomagamy tych czy tych, to sie samo losuje... |
oni wierza ze system dziala ze wybiera malych lvl albo adminow :p a system wybiera szczesciarzy takich jak ja i inni :cup: :cup: :cup: :cup: ps, bosal chyba zkomentowales zla wypowiedz:P
|
boshe, a te jeszcze tu sie kłucą :] Tylko sie nie pobijcie :p Teraz czekam tylko na koniec II Edycji konkursu SMS no i oczywiscie na Frankenstein Competition ..... B) Moze jutro ?
|
Samo się?
Cytuj:
|
@amazinG
co do frankenstein to raczej nie :) @Harry Xin zwykły skrypt, z tego co pisał bosal, więc obyło się bez kul, fusów i wnętrzności ptaków |
ja chce jush sowjego pacc'a :( :P :baby:
|
Cytuj:
PS. Naprawde nas zżera ciekawosc :-P |
lol
O lol jak ktos wyslal 18 sms'ow i nie wygral to ten tyszeq musial wyslac spokojnie 30+ ;] a Co do tej zasady ze trzeba byc pelnoletnim to bardzo dobrze bo pewnie nie jeden rodzic sprawdzil komorke synusowi a tam z 200 zl na koncie brak pieniedzy ;] i pewnie odrazu napisal maila w tej sprawie do organizatorow .GW
|
moze za nastepnym razem sie uda
|
Cytuj:
Przeczytałbyś pierw treść newsa z którego dokładnie wynika, że zwycięzców losuje skrypt napisany przez Pregusia. |
lol
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |