Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nowe światy non-PvP (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84849)

witekr77 13-07-2006 20:57

a ja dzisiaj w nocy dostalem pacc no to jazda :)

Nietypowy 13-07-2006 20:57

@up up
Z tydzień.. Coś około 7 dni :) Mniej ... Więcej... :D Nie wiem

@Topic
Wypas nowe światy :) Właśnie stoje w kolejce :P Jestem 4 :D
Powodzenia życzę wszystkim... Polacy Wymiatajcie !!! ^ ^

witekr77 13-07-2006 20:58

a ja jestem 43

wogole narazie best lvl to 7 XD

druidek12 13-07-2006 21:00

Ja właśnie NA TO czekałem :D :D :D
Już próbuje sie zalogować :S

Harry Xin 13-07-2006 21:02

Co nie gość

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez witekr77
a ja jestem 43

wogole narazie best lvl to 7 XD

Nie no stary... Wymiatasz. Z takim doswiadczeniem pakujesz się na nowy świat? Cóż... Odradzałbym ale życzę powodzenia. :p

Vohihidilix 13-07-2006 21:03

Nierozumie ludzi co piszą że źle się stało że non-pvp wychodzą...
Servery non-pvp są obecnie najbardziej zatłoczonymi servami w tibi i uwieżcie mi to dobry pomysł ze strony cipsoftu...
A jak pacze na niektóre pvp w soboty o 18.00 to nieraz gra po 200-300 graczy to dla porównania na non-pvp jest tak (mniej więcej):
-Harmonia 900
-Secura 850
-Calmera 700
-Pacera 700
-Refugia 800
-Celesta 900
-Astera 680
-Honera 600*
-Luminera 600*
*Nawet na tych światach expowiska takie jak Katedra, Kopalnie Dwarfów czy "Rotowiska" są przepełnioe.
Ps. Dzisiaj założyłem postać na świecie Luminera, jednak jak zobaczyłem że są nowe światy bez wachania zmieniam, pomimo tego że mam pacca.

playerka 13-07-2006 21:03

Prośba do grona tibia.pl

Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta.
Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania.
Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy!
Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie.
Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :)
Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ<.

Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz.

Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;*
I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;*
Pozdrawiam.

Seru :] 13-07-2006 21:04

Spokojnie 0,5 roku temu był taki sam przypadek ale zaraz potem wystartowały 2 servy z PvP

;]

playerka 13-07-2006 21:05

Smiechowe PrzedsiĘwziĘcie, Super Zabawa!

Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta.
Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania.
Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy!
Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie.
Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :)
Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ<.

Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz.

Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;*
I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;*

witekr77 13-07-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin
Nie no stary... Wymiatasz. Z takim doswiadczeniem pakujesz się na nowy świat? Cóż... Odradzałbym ale życzę powodzenia. :p

ten 7 lvl to nie moj ale na tym serwie najlepsza postac ma 7lvl -.-
przeczytaj 2 razy zanim cos powiesz

deadlybeat 13-07-2006 21:08

Yeah!

NOWE światy ! a tym samym powrót do tibi juz stoje w kolejce :D gram na menerze i mam nick: Seto Menera , Pisac na tibi plx bo nie mam jeszcze znajomych na tym swiecie :D:D

Gelo 13-07-2006 21:10

@up

LOL? Chyba zły temat. A co do takiej zabawy to stare i h*jowe.

@Topic

W najbliższej przyszłości powinny powstać 2 normal pvp :P

witekr77 13-07-2006 21:11

trudno zebys kogos znal(a) jak widzisz to sa nowe servy ^^

Harry Xin 13-07-2006 21:24

Sorry witekr77

Faktycznie. Nie wczytałem się... Ale Mortesiu już zdążył paść na Candi (na 5 lvl po godzinie grania). :p

Zuvuxon 13-07-2006 21:24

Jak nowe swiaty pvp powstana to nie wczesniej niz pod konie wakacji :P Ja juz stoje w kolejce na swiecie Candia :P Powodzenia wszystkim ktorzy zaczynaja tam gre ;>

Justysia_=* 13-07-2006 21:26

Ehh ja tam se wole poczekac na swiaty pvp, chyba ze wyjda pozniej to moze troszq pogram na tym na c... albo na m... :P

naab 13-07-2006 21:27

moim zdaniem super światy
oby polacy opanowali obydwa :cup:
non-pvp rox :D
and życze powodzenia wszystkim :D
pzdr

-=DanieL=- 13-07-2006 21:37

Jeeezuuuu, no to przesranie. Czekałem na pvp. Napewno na non-pvp nie ide i nie
będe się uzerał z noobami którzy kradną wszystko co się upuści na ziemie bez skrupułów. Narks.

Harry Xin 13-07-2006 21:39

Candia się rozwija

Na tym serwie istnieją w tej chwili już 3 aktywne gildie. :)

Justysia_=* 13-07-2006 21:42

Ehhh i tak na serwie beda gracze innej narodowosci.. znajdzie sie i tak przyglupawy br, polak czy swe.. tak jest i bedzie ;P ostatnio nawet klijentke z Israela spotkalam ;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28.