![]() |
a ja dzisiaj w nocy dostalem pacc no to jazda :)
|
@up up
Z tydzień.. Coś około 7 dni :) Mniej ... Więcej... :D Nie wiem @Topic Wypas nowe światy :) Właśnie stoje w kolejce :P Jestem 4 :D Powodzenia życzę wszystkim... Polacy Wymiatajcie !!! ^ ^ |
a ja jestem 43
wogole narazie best lvl to 7 XD |
Ja właśnie NA TO czekałem :D :D :D
Już próbuje sie zalogować :S |
Co nie gość
Cytuj:
|
Nierozumie ludzi co piszą że źle się stało że non-pvp wychodzą...
Servery non-pvp są obecnie najbardziej zatłoczonymi servami w tibi i uwieżcie mi to dobry pomysł ze strony cipsoftu... A jak pacze na niektóre pvp w soboty o 18.00 to nieraz gra po 200-300 graczy to dla porównania na non-pvp jest tak (mniej więcej): -Harmonia 900 -Secura 850 -Calmera 700 -Pacera 700 -Refugia 800 -Celesta 900 -Astera 680 -Honera 600* -Luminera 600* *Nawet na tych światach expowiska takie jak Katedra, Kopalnie Dwarfów czy "Rotowiska" są przepełnioe. Ps. Dzisiaj założyłem postać na świecie Luminera, jednak jak zobaczyłem że są nowe światy bez wachania zmieniam, pomimo tego że mam pacca. |
Prośba do grona tibia.pl
Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta. Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania. Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy! Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie. Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :) Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ<. Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz. Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;* I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;* Pozdrawiam. |
Spokojnie 0,5 roku temu był taki sam przypadek ale zaraz potem wystartowały 2 servy z PvP
;] |
Smiechowe PrzedsiĘwziĘcie, Super Zabawa!
Drodzy Redaktorzy Tibia.pl,
dziś, gdy zobaczyłam jedną z grających we wcieleniu Crown Armor, wpadłam na pewien pomysł. Idea została zaakceptowana przez tę że grającą, a nawet rozwinięta. Po poszukaniu odpowiedniej ilości osób chętnych do wzięcia udziału w tej "zabawie" (bo nie wiem, czy można to nazwać w ten sposób), zaopatrzeniu się w odpowiednie przedmioty, wymianach, rozpierzchaniu się - wreszcie całą grupą przystąpiliśmy do działania. Przeszliśmy tłoczną główną ulicą i zaszylismy się koło fontanny, przy domkach pacc-ów. W końcu, po okropnych chwilach oczekiwania, zaczęliśmy! Szybko popędziliśmy do Swiątyni, aby na tle teleportera strzelić sobie kazdy po screenie. Nie jest to oczywiście żaden wyczyn, zebranie grupy 5 ludzi i odpowiednich przedmiotów, ale uważam, że ta fota zasługuje na miano jeżeli nie oryginalnej to chociaż pamiątkowej :) Chciałam się podzielić wrażeniami z innymi forumowiczami. Moze kiedys znajdzie się miejsce na tę fotę? ;> A jeżeli nie, to Ci forumowicze, którzy są ciekawi naszego przedsięwziecia, niech zajrzą >TUTAJ<. Oczywiście mam nadzieję, ze ktokolwiek przeczyta ten komentarz. Pozdrowienia dla całej ekipy Tibia.pl ;* I wszystkich Tibijczyków (Kisses 4 all Tibians) ;* |
Cytuj:
przeczytaj 2 razy zanim cos powiesz |
Yeah!
NOWE światy ! a tym samym powrót do tibi juz stoje w kolejce :D gram na menerze i mam nick: Seto Menera , Pisac na tibi plx bo nie mam jeszcze znajomych na tym swiecie :D:D
|
@up
LOL? Chyba zły temat. A co do takiej zabawy to stare i h*jowe. @Topic W najbliższej przyszłości powinny powstać 2 normal pvp :P |
trudno zebys kogos znal(a) jak widzisz to sa nowe servy ^^
|
Sorry witekr77
Faktycznie. Nie wczytałem się... Ale Mortesiu już zdążył paść na Candi (na 5 lvl po godzinie grania). :p
|
Jak nowe swiaty pvp powstana to nie wczesniej niz pod konie wakacji :P Ja juz stoje w kolejce na swiecie Candia :P Powodzenia wszystkim ktorzy zaczynaja tam gre ;>
|
Ehh ja tam se wole poczekac na swiaty pvp, chyba ze wyjda pozniej to moze troszq pogram na tym na c... albo na m... :P
|
moim zdaniem super światy
oby polacy opanowali obydwa :cup: non-pvp rox :D and życze powodzenia wszystkim :D pzdr |
Jeeezuuuu, no to przesranie. Czekałem na pvp. Napewno na non-pvp nie ide i nie
będe się uzerał z noobami którzy kradną wszystko co się upuści na ziemie bez skrupułów. Narks. |
Candia się rozwija
Na tym serwie istnieją w tej chwili już 3 aktywne gildie. :)
|
Ehhh i tak na serwie beda gracze innej narodowosci.. znajdzie sie i tak przyglupawy br, polak czy swe.. tak jest i bedzie ;P ostatnio nawet klijentke z Israela spotkalam ;P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:28. |