![]() |
NAREŚCIE!!!!!!!!!! Już niemoglem się doczekać. Miał być na początku czerwca, potem lipca, ale w końcu jest!!!!!!!!!!!! Jak powiedział mój kolega "trza sie bedzie szybko wlogowywać, żeby nam całęgo serwera nie zapchali :D" <edit> Cytuj:
|
Mam tylko nadzieję, że update nie przedłuży się i że nie będziemy musieli czekać do godziny 22:00 :] :p
|
Cytuj:
patrz opis |
Mobik to dark dufy? huahuahauahua siema to ja gondimil ;)
unas już każdy w gildii przygotowany i uzbrojony w sdki, hmmy i uhy żeby zrobić wypad na new city :) zresztą cała elita harmonii będzie szła :) jak znam pancrasa to będzie szukał jakiegoś anormalnie wyje***ego respa (czyt. bardzo trudnego do przejścia) o właśnie kto wie z jakiego miasta będzie można popłynąć do arank~ coś tam ?? |
Cytuj:
|
sorry jest ich tak dużo że mi sie niechce :P pozatym przez w czasie jak pisałem ten post to 3 albo 4 osoby dały odpowiedzi :P jak tu nadążyć? xD
|
Jeeeehhhaaaw !
No to........do zobaczenia o dwudziestej :]
|
Co po update?
Male pytanko czy posiadacze free acount skorzystaja z updata? Czy cos sie zmnieni w tych miastach ktore juz sa?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=7835 @Dwimenor: Typowy spam raczej nie jest forma wyrazania swoich emocji co do update. Jest przejawem debilizmu... |
Tak i nie.
Alez oczywiscie.
Facc bedzie mialo do dyspozycji pare nowych tekstor i eq z potworkow, ktore znajduja sie w nowym miescie. A po za tym raz na zawsze skaczy sie problem ze spamowaniem. Byc moze CiPSoft dodal cos nowego dla facc w oficjalnym update... |
Raaaaaaany nareszcie.
Nowe itemy potworki i labirynty :)
Do ataku panowie:) |
Nie bedzie potworów dla FACC. Ja chce nowe itemki dla PACC :D
|
nonono nareszcie , myślałem że już nigdy go nie będzie , jea!!!
|
Film !!
No nareszcie...szkoda że narazie mam FACC... :( Ale ten, komu się uda wbić i dojść do tego nowego miasta niech nakręci film i wyśle do działu filmy !!!
|
Cytuj:
|
Wypasiowo :P
jusz niemoge sie doczekac a to tylko kila godzin.. ------ ***-druid-24 lev-32mlev-20/23 :P ***-pally-12 lev-5mlev-42/34 |
Cytuj:
Taki txt to nie spam, ale jak koles napisze mi w kadzzym dziale ze nie moze sie doczekac na update to go spotkaja konsekwencje. A wiem jacy sa ludzie co niektorzy zdolni to przestrzegam przed tym. |
ja tam sadze ze to update z ktorego skorzystaja tylko pacc ;/
my facc bedziemy mieli tylko ze lootbagi szybko sprzedamy i nie beda nooby spamowac a powodzenia w kupywaniu nowych itemow...se zarzyczy cene z 50k za dretwa tarcze... no obym sie mylil :p |
Fajnie by było jakby moderator pokasował te powtarzające się pytania w tym temacie i informacje od użytkowników typu "super że jest już nowy Update" cyt. Dwimenor
Zaśmiecają tylko temat i jest za dużo do pisania. Wiecie ile musiałem się naczytać, żeby to wszystko przeczytać!!! :( Tę wiadomość też możecie skasować :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:22. |