Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Deklaracja WOJNY przez Luki Tharion'a (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=84965)

notop 24-07-2006 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
w takim ukladzie musialbys byc po 30stce
Zlosliwy jestes
Przyjmowac nie przyjeles bo ty nie jestes od tego w 7k
dziwne ze net nagle ci sie spierniczyl jak zaczela sie wojna
tak staliscie na przegranej pozycji od samego poczatku
nie grasz i raczej juz na tym serwie nie pograsz

oj popytaj sie ludzi nawet w turtlach ze net stracilem jakies 7-8 tyg przed wojna a od 5 tyg mam lacze na ktorym sie grac nieda ,co raczej kazdy potwierdzi

a co do przegranej pozycji,moze i,rozsmiesza mnie tylko ze po raz 2 stajecie przeciwko duzej czesci ludzi ktorzy wam zawsze pomagali,chodzi mi tu o esp ludzi
a tak dla ciekawosci ci powiem ze jak juz neta odzyskam zaczne grac moim 2-gim charem na arcani,podobnie jak duza czesc ex ez ktora tu gra a wy nawet neiwiecie o tym ze macie coniektorych w turtlach,to mnie najbardziej rozsmiesza:D

Thomasi 24-07-2006 11:40

no wrocilem z wakacji i sie chociaz nudzic nie bede^^

a co do tegojak ktos napisal o rexsim itp

od poczatku jak powstalo LH wiadomo bylo ze w momencie wojny dojda oni do dpft i ci co byli kiedys hunted przez dpft stana sie miesem armatnim;]a po wojnie sadze ze i tak 90% z nich dostanie hunta od zolwi i nie bedzie ze pomagali im w wojnie....

Lindlay 24-07-2006 12:30

Boli was to ze dolaczyli ? A jak Fos poszedl to wasi membersi placza (retarded pino), wiesz shut up guys, bo Ljuba to SK chcialo kill za nic, pozatym EZ tez dolaczylo do ludzi ktorzy ich chcieli wypier... z servera a jakos nie placzecie nad tym ? Pozatym stare czasy...

Thomasi 24-07-2006 12:53

mnie nic nie boli^^tylko mowie ze i tak pozniej zrozumieja ze to byl zly pomysl^^

Aro aka papa 24-07-2006 13:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop
a co do przegranej pozycji,moze i,rozsmiesza mnie tylko ze po raz 2 stajecie przeciwko duzej czesci ludzi ktorzy wam zawsze pomagali,chodzi mi tu o esp ludzi
a tak dla ciekawosci ci powiem ze jak juz neta odzyskam zaczne grac moim 2-gim charem na arcani,podobnie jak duza czesc ex ez ktora tu gra a wy nawet neiwiecie o tym ze macie coniektorych w turtlach,to mnie najbardziej rozsmiesza:D

Widac ze nie duzo ci trzeba aby cie rozsmieszyc (patrz swoje posty o poziomie inteligencji). A co do ludzi co nam pomagali w przeszlosci...nikt nie kazal im sie stawiac, dobrze wiedzieli czego chcielismy od nich ale widac stwierdzili ze moga sobie z niami pogrywac inaczej.

notop 25-07-2006 11:57

Cytuj:

Widac ze nie duzo ci trzeba aby cie rozsmieszyc (patrz swoje posty o poziomie inteligencji). A co do ludzi co nam pomagali w przeszlosci...nikt nie kazal im sie stawiac, dobrze wiedzieli czego chcielismy od nich ale widac stwierdzili ze moga sobie z niami pogrywac inaczej.

taki piekny post ktos dal na tibia com forum,pamietaj ze teraz jestes z turtlami mzoe juz z 2 lata ale zawsze mzoe przyjsc czas ze staniesz po 2 stronie,do tego wiele nietrzeba...bardzo neiwiele(popatrz na mnie)

Thomasi 25-07-2006 12:04

w tibi wszystko sie potrafi bardzo szybko zmienic;]

p.s sua kiedy necik odzyskasz?

PiXik 25-07-2006 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malyszek
Totalny pogrom w dzisiejszej bitwie
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1304247
Link do statystyk

jakiś filmik do tej bitwy?bo w statystykach wygląda pięknie
btw.to że Turtle wygrają było wiadome od początku:-)

notop 25-07-2006 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomasi
w tibi wszystko sie potrafi bardzo szybko zmienic;]

p.s sua kiedy necik odzyskasz?

narazie mam z komurki neta ale neinadaje sie do grania a na normalny narazie niemam licze ze kolo wrzesnia/pazdziernika cos skoluje narazie sie zastanawiam czy garc na arcani czy isc na nowy ale pomysle;]

Thomasi 25-07-2006 19:50

eh...i tyle powiem:D

Laf 25-07-2006 21:40

lol

wie ktoś kiedy sie wojna skończy, bo nie ma blockerow na hunty :DD

notop 25-07-2006 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Laf
wie ktoś kiedy sie wojna skończy, bo nie ma blockerow na hunty :DD

hmm kiedy niektore dzieci uswiadomia sobie ze kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj

Khazar 25-07-2006 22:02

Cytuj:

hmm kiedy niektore dzieci uswiadomia sobie ze kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj

czytajac Twoja wypowiedz naprawde trzeba sie naglowic, zeby zrozumiec o co Ci biegalo. Kiedy juz odszyfrowalem co tam napisales miedzy tymi literowkami i brakami spacji wyczytalem, ze wg Ciebie ludzie sa w Tibii nikim, a bogami w rl. To sie czasem odwrotnie nie mowi?... Chyba, ze wg Ciebie ktos moze byc bogiem na rl...

notop 25-07-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazar
czytajac Twoja wypowiedz naprawde trzeba sie naglowic, zeby zrozumiec o co Ci biegalo. Kiedy juz odszyfrowalem co tam napisales miedzy tymi literowkami i brakami spacji wyczytalem, ze wg Ciebie ludzie sa w Tibii nikim, a bogami w rl. To sie czasem odwrotnie nie mowi?... Chyba, ze wg Ciebie ktos moze byc bogiem na rl...

nah mowilem ze w tibi udaja boga,jakby mieli wladze,jakby byli kims....... bedac w rl nikim,zwyklymi dziecmi,...zwyklymi smieciami ktorych kazdy ma gdzies

dobrze odszyfrowales ale odwrotnie:)

Khazar 25-07-2006 23:08

- "kozaczenie na tibi to nietosam,o ze rl,i ze bedac moze bogiem tam,sa nikim tutaj"

przerobione zostaje na :

- "kozaczenie na tibii to nie to samo co rl, i ze bedac moze bogiem tam sa nikim tutaj"

Mowiac "tam" na forum internetowym w dodatku o Tibii kazdy zrozumialby RL, wiec ciut namieszales ;]

Aro aka papa 26-07-2006 00:24

Cytuj:

nah mowilem ze w tibi udaja boga,jakby mieli wladze,jakby byli kims....... bedac w rl nikim,zwyklymi dziecmi,...zwyklymi smieciami ktorych kazdy ma gdzies

dobrze odszyfrowales ale odwrotnie:)

Zal mi ciebie czlowieku...jesli to prawda ze masz 26 lat to jeszcze bardziej mi jest ciebie szkoda bo gdybys mial 16 to jeszcze bym zrozumial ale 26 i takie rozumowanie to juz zakrawa na uposledzenie umyslowe. Bluzgasz ludzi od smieci bo dostales hunta na char w grze online...wez ty sie ogarnij troche. Kompleksy masz jakies?Lubisz poniezac innych zeby poczuc sie lepiej bo w rl ci nie wychodzi tak jakbys chcial?Bo w grze ci nie wyszlo...bo hunta dostales?...poprostu zenada

Thomasi 26-07-2006 13:06

to tylko gra spuscie troche powietrza^^

Mordor 26-07-2006 18:42

dla niektórych to nie jest tylko gra, to jest ich całe zycie :P

Retukss 27-07-2006 13:03

z tego co widze to kolejne fragi dla DPFT :P aktualnie 51:7
oby SK jeszcze sie podnioslo ;)
jedno mnie dziwi.... ze fosfik jeszcze nie padl xD

notop 27-07-2006 13:04

Cytuj:

Zal mi ciebie czlowieku...jesli to prawda ze masz 26 lat to jeszcze bardziej mi jest ciebie szkoda bo gdybys mial 16 to jeszcze bym zrozumial ale 26 i takie rozumowanie to juz zakrawa na uposledzenie umyslowe. Bluzgasz ludzi od smieci bo dostales hunta na char w grze online...wez ty sie ogarnij troche. Kompleksy masz jakies?Lubisz poniezac innych zeby poczuc sie lepiej bo w rl ci nie wychodzi tak jakbys chcial?Bo w grze ci nie wyszlo...bo hunta dostales?...poprostu zenada

ten post byl bardziej dydykowany do tych ktorzy maja 20 lvl i pro by jakis haj lvlv oraz udaja ze sa kims na tibi,zal mi jest tych wlasnie,a poczesci zal mi jest tych ktorzy daja takim blaznom pro. za kase,niestety sprzedajni sa wszyscy
a pozatym niewidze zebym kogos obrazal(name niepodalem ) a i tak wiadomo o kogo chodzi
pozatym odrazu zazznaczam ze nie o cale dptf bo niektorzy z LH a teraz dptf pomimo ze maja mnie w tej chwili gdzies sa naprawde spoko,a nawet powiem wiecej ze osoby ktorych nienawidzilem okazaly sie kumplami,czas jednak zmienia wszystko,jednak takze tych ktorzy byli kumplami przed wojna a teraz pisza tylko"pier@#@#$ sie"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:56.