![]() |
Cytuj:
4+2=6 6*3,66= ok. 22 zł zapomnialas o VAT. Naprawde myślisz ze nie wyslalem maila ?? oczywiscie ze wyslalem |
Cytuj:
i teraz wysle jednego.. to jest jakies 12 zlOty... a teraz mm mp3 to wyzle moze nawet 2 =P |
Cytuj:
@down juz bosal o tym pisał. nie musisz podawac maila na tibia.com, ale podaj taki z ktorego korzystasz np. po to jesli wygrasz mp3 to im przez maila przeslesz swoje dane (adres zamieszakania itd). W razie kosultacjoi tez potrzebujesz maila |
Odpowie ktos??
A jak napisze bledny mail w konkursie o paca to co sie stanie?? podalem w razie czego numer komy ale nie wiem czy cos to da ?? .............. Prosze o rade... THx
|
O kurde X( Pisało wcześniej e-mail ma sluzyc tylko jako coś do kontaktu tak jak numer komy X(
|
ciekawe czy te repliki maja mocne uderzenie bo bym sobie kupil do zabijania wróbli :)
|
Witam Admina i cala reszte
Mam wielką proźbę do kogoś kto wie Ile wyslal SMS ten który wygral za największą ilość Bo ja wyslalem SPORO wiecej niż za 4 dychy czy 5 dych I chcialem tylko wiedziec ile mi zabraklo Więc jeśli nie możesz tu napisac (Admin) to napisz mi PW Bardzo był bym wdzięczny;) BTW. To jest moje nowe kąto bo do starego mi passy wcielo a mail przestal dzialac;D |
nie nie moge patrz regulamin. zreszta nie wiem nawet po co w tamtej edycji ktos wyslal X smsow a w tej ktos inny wysle Y smsow
|
nie moge po prostu uwierzyć ze ktos wyslal wiecej sms niz ja:D
btw. W tej edycji nie ma nagród za najwieksza ilosc sms? why:(? @down ależ ty jestes smieszny... ...kłaniam ci się chlopie... |
Cytuj:
Jak wyslesz 1000 smsow to wygrasz pacca na rok ,passy do Bubble i posade admina w tibia.pl ,slyszales o tym? |
jutro rano dodam info kto wygral telefon i PACC za najwiecej smsow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |