![]() |
Cytuj:
GRu Dzisiejsze fotki z Izraela etc: http://www.militaryphotos.net/forums...ad.php?t=87423 Edit: http://i8.photobucket.com/albums/a5/...R/smileeu0.jpg :D |
Cytuj:
|
Grue haha ty lamko ty na wojne chyba o buraki cukrowe na ukraine! Kpiny haha "Gru na misje pokojową", znam cię, tylko sie chwalisz bo to internet na realu jestes ciota do wojska poszedles bo musiales a nie chciales i tak rączek se nie zabrudzisz.
Co do spider-bialystok: Ty cholerny nazi i rasi !! Skończył się Hitler tera jest husajn bin laden i inne przykurwy a takie dzieciaki w twoim stylu nie robia na nikim najmniejszego wrazenia spieprzaj dziadu! Izrael już skopał raz dupy tym przychlastom ( rok 1948 ) kiedy to syria, palestyna, jordania wypowiedziały mu wojne. patrz ->http://pl.wikipedia.org/wiki/Histori...bska_1948-1949 Izraelczycymieszkaja tam od pokolen i maja prawo tam mieszkac a z pewnoscia swoich praw do tych ziem beda bronic i obronia. Tyle. |
Cytuj:
|
ALe jaka znowu walka z terrorystami?!
Hezbollah w Libanie jest partia polityczna i regularnym, wyszkolonym, umundurowanym oddzialem wojskowym. Tak wiec gdzie tu sa terrorysci? Dlaczego Izrael prowdzai wojne totalna? Niszcza szpitale i osiedla cywilne. Dziwinie mi sie to z III Rzesza kojarzy podczas agresji na Polske. |
@Rege
Nie przeginajmy w druga strone, ostrzeliwanie Izraela i porwanie oraz zamordowanie jego zolnierzy to jest terroryzm, lecz oczywiscie to nie moze usprawiedliwac takich mordow na mieszkancach Libanu i tych zniszczen [ktore potepia wiekszosc cywilizowanego swiata]. Chociaz faktem jest, ze Izrael tez stosuje terroryzm w Palestynie tyle, ze przy uzyciu regularnej armii... @down O co chodzi, przeciez napisalem, ze ostrzeliwanie Izraela bylo terroryzmem. |
@Up:
A Hezbollah przy użyciu swoich bojówek ostrzeliwywał północne granice Izraela. I to nie był terroryzm, no nie?;p Cytuj:
Cytuj:
|
Ta wojna powstała dzieki temu, ze (jak znamy dobrze historie, dopiero po 2 wojnie swiatowej izrael znowu jest na mapie).
Pozabierali izraelczycy ziemie od libanu i innych panstw sasiadujacych z izraelem. Ta armia,ktora była a raczej jest nadal sponsorowana przez USA. Tera Izrael broni swojej dupy bo terrorysci chca niepodleglosci lub naleznosci do innego panstwa Moze pamietacie akcje z mocarstwem Iranu i ich nuklearnym zamiarom ? Miala wspaniala elektrownie etc, a wystarczyly 3 samoloty i 3 helikoptery Izraelskie a cały plan Iranu rozsypal sie w drobny mak. Wniosek ? To jest na reke Usa, ze nie traca "swoich" a zasponsorowany sprzet izraelski wykozystuje to co ma. Ps1 Chodzi mi o IRAN a nie IRAK |
wiesz co kiedys powiedzial przywodca plestyny ? sami istnienie izraela, jest obraza dla arabow. nie ma nic bardziej rasistowskiego, niz takie okreslenie.
a ciekawe skad jest uzbrojenie libanu i innych panstw, ktore robia wszystko, aby wymiesc izrael z mapy swiata ? ciekawe, faken. mikolaj ? zapewne. no bo jak inaczej. co do plany nuklearnego iranu. wiesz, proponuje ci przeniesc sie do izraela. i zamieszkac w hajfie. jak ci ktory z kolesi iranu odstrzeli dupsko, bedziesz spiewal inaczej. oby. bo jak na razie, glupoty pleciesz. i dodatkowo jeszcze z bledami ;p i sie ciesz, ze ja cie nie mam w klasie. bo bys siedzial. bynajmniej nie tylko za bledy. ale twoja retoryka mi smierdzi. co najmniej radiem pewnym. dalej, jesli mowa o planie nuklearnym. to nie usmiecha mi sie kiedys obudzic i stwierdzic, ze zyje w swiecie rodem z ksiazki "daleki brzeg". kto nie czytal, polecam. jak to mowia - faken amejzing;) a kto czytal, wie o czym mowie. i trzeba cos zrobic z panstwami, gdzie sa gorace glowy. ktore mysla tylko o jednym. i maja tak zawezony horyzont rozumowania, ze nie pojmuja, co moga zrobic innym. bo ich to zupelnie nie obchodzi. moze tak. jednak dluzej na tym swiecie zyje od ciebie. wiecej widzialam, i wiem wiecej. i dlatego martwi mnie los innych. a biorac strone jedna, i nie liczac sie z innymi, postepujesz jak ci, ktorym przyklaskujesz. ale oczywiscie,, ty wiesz lepiej. jak tamci. kimkolwiek by nie byli. zal i tyle. pozostaje tylko nadzieja. za - naweto nie o siwat juz idzie- ale ty sie MOZE kiedys zmienisz. poki co ... ucz sie polskiego. to cholernie piekny jezyk. i popracuj nad retoryka. ;p |
@Car~
Z tym przyznawaniem bardziej chodzi mi o daty, jesli bylo ostatnio to nie ma dyskusji, ale jesli przed rokiem 2000 r. to byly typowe zamachy terrorystyczne przeciwko okupacji. W sumie przeczytaj ktorys z moich poprzednich postow tam pisze wlasnie o tych niszczonych ambasadach etc. etc. Co do wojny totalnej. Hmm...o co Ci chodzilo z tym douczaniem? Jednak sa tzw. prawa wojny, nie mozna niszczyc siedzib organizacji miedzynarodowych, typu szpitale, ambasady (jedna tez zniszczyli, a jak!). ALe w sumie wyjasnij mi o co Ci chodzilo. |
Cytuj:
1) Masz zlasowany mózg 2) Nie masz pojęcia o historii. Cytuj:
Wysadzono w powietrze dyskoteke, zginęło 50+ osob. @DOwn: Mógłbym dać ci linka... tyle, że po hebrajsku xD Ale pomyliłem się, to nie był styczeń tego toku, tylko grudzień 2005. |
@Car~
Chodzilo mi oto, ze Izrael przybiera taktyke III Rzeszy. Hmm...co do tego zamachu musialbym sie blizej przyjrzec jakis notka z informacji, zaraz poszukam. |
5 minut temu rozległ się w Tel Awiwie alarm... Właśnie schodzę do schronu :<
Życzcie mi szczęścia ;P |
cieszy mnie że Hezbollah trafił w końcu w żołnierzy Izraela,oby częściej:)
|
Cytuj:
PiXik - cóż, ja z dwojga złego wolę Izrael (w tej wojnie imho obie strony są złe, chociaż obie rozumiem). Cóż, jak Araby się dorwą do zbyt silnej broni, to będzie z nami źle. Izraelczycy ponoć broń jądrową mają, a jakoś nas tu jeszcze nie zabili. |
Cytuj:
@Caerlionne Good luck |
Żyje :P Rakieta uderzyła w jakies miasteczko w okolicy Tel Awiwu, 3 zabitych.
@PiXiK: Ty tak poważnie czy głupiego udajesz? |
Cytuj:
Ja tutaj nie generalizuje bynajmniej, ale trzeba przyznać, że na bliskim wschodzie natężenie fanatyków religijnych jest chyba największe na świecie. |
Cytuj:
|
Najzupełniej poważnie, a wiesz dlaczego?Bo żal mi tych cywilów z Libanu którzy zgineli za nic,te dzieci,wszyscy oni.I dlaczego mam żartować;/?Ilu terrorystów Hezbollagu zgineło w tej wojnie?są jakieś statystyki?bo mam wrażenie że 100%więcej zgineło zwykłych ludzi
nie byłem po żadnej stron z konfliktu.Ale jak ktoś na***** w domy niewinnych ludzi mówiąc tam był Hezbollah to wybacz ale to żenua |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:38. |