Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Poprawiony system odzyskiwania kont (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=87207)

Reiven_Thormund 29-07-2006 02:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok
Ja z tego pomysłu jestem zadowolony, w końcu coś sensownego :) Tyle, że sprawa ułatwia robotę jeśli chodzi o handel kontami, w końcu nie musimy się martwić, że dawny owner skorzysta z przypomnienia konta ;)

Kurcze, pomyslcie chwile, przeciez jezeli teraz czeka sie miesiac na zmiane adresu email, to myslicie, ze dane sie bedzie edytowalo w jeden dzien???? Dziwi mnie, ze nikt nie wpadl na to, ze CipSoft wlasnie w ten sposob chce przciwdzialac sprzedarzy kont. Jezeli wszyscy spersonalizuja konta, to pozniej trzeba zeby sprzedac konto, trzeba bedzie znalesc kogos kto kupi, wpisac jego dane i czekac miesiac na zmiane, chyba ze ktos Ci zaufa i bedzie gral z Twoimi danymi (czytaj: podekspi Ci przez miesiac postac)

Govinem 29-07-2006 04:37

Ale Faza...

Ale Faza Ja swego Re-key'a zgubilem a raczej stara wywała tyg temu i sie zdołowałem ale faza!!! a jak Update 1 sierpnia bendzie to tesz dobrze ^^ dla mego Re-key'a

Do-man 29-07-2006 06:13

The best pomysł bo własnie otrzymalem 52 sorca i niewiem czy ma rec keya gdyby do update kolo mnnie niechaknol to nowy rec key i jazda ;p

Rzeberko 29-07-2006 08:45

Przeczytalem caly temat i wszystkie wypowiedzi.... ale nie moglem znalesc jednej rzeczy tzn. całą operacje zwiazana z personalizacje bedziemy mogli przeprowadzic na tibia.com w MY ACCOUNT ?? Prosze o szybką odpowiedz :P

Zidel 29-07-2006 08:46

Wreszcie coś dla FACC nietrzeba się bać o konto :D

Ponczekm 29-07-2006 09:45

A akurat 1 sierpnia to ja wyjezdzam nad moze na 5 DNI :baby: ale jak wroce to nadrobie straty :cup: :D :cup:

Rzeberko 29-07-2006 10:08

Słyszalem jeszcze z innego źródla, ze Update ma byc 3 sierpnia o 11 w nocy, ale to pewnie kolejne plotki, dokladna date i czas update znaja tylko czlonkowie CipSoft [chyba :p ]

druidek12 29-07-2006 10:11

@up
Też tak myślę ;) Że 3 sierpnia o 11 w nocy.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ponczekm
nad moze na 5 DNI

nad co? może na 5 dni? czyli nie wiesz dokładnie?

Kubalolz 29-07-2006 10:25

f a j n i e

Pawelan 29-07-2006 11:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dabek
Update jest tuż za rogiem, i znacie już wiele z nowych atrakcji jakie ze sobą niesie.

A nie prawda bo tuż za rogiem jets żubr! :P

Hm... Jeśli update będzie 1 sierpnia to zostaly jeszcze 3 (tak?) dni. Albo up nie będzie 1 ierpnia albo nie będzie test serwa. Nie wiem co byloby fajniejsze.

Skoku Skoczek 29-07-2006 11:03

Pytanko?!?!

Ej b.prosze o PW kogos kto wie to co sie zaraz spytam! O co hodzi z tą małą opłatą za prawdziwe pieniądze?? Za co to bedze ta opłata i o co hodzi i czy trzeba ja placic?? I Ile to bedzie??
PS. Czy jak bym kupywał pacca przez tibia com to bym mógł wyslac im polskie pieniądze zcy nie?? Bo w moim banku niestety euro sie nei da!?! Prosze o PW błagam!!!;( ;( ;( ;( ;(

Barber 29-07-2006 11:10

Bueheh Jeszcze bedom musiec płacic za personalizacje konta niema to jak miec Pacc:cup: Pacc ROX

Pawelan 29-07-2006 11:16

Nie beda musieli placic za personalizacje tylko jak beda chciali nowego rec keya.

Xerc 29-07-2006 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barber
Bueheh Jeszcze bedom musiec płacic za personalizacje konta niema to jak miec Pacc:cup: Pacc ROX

Spammer, fakt twój podpis świadczy, że do szkoły niechętnie chodzisz. Nie podniecaj się, że masz pacc, nie jesteś zajefajny, jesteś noobem.
"Bueheh" bendzież walił gruche, bo marz paka?

Nitro 29-07-2006 12:11

Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?

Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej...

Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem.

M4r3X 29-07-2006 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterGos
Bez przesady bo gdyby tak było to każdy kto osiągnie ponad 50lvl mógłby a w zasadzie został by shackowany.

Mógłby być ale nie jest.

Są ludzie którzy (patrz. hacki pod MMORPG) potrafią zrobić coś co ominie zapory dużych firm, więc czym jest włamanie na komputer przeciętnego gracza. Punkt zaczepowy mówisz, gdzieś wyczytałem o kradzieży Dooma 3 z rąk twórców w czasie powstawania - i jak tutaj sie nie bać o własnego PC'ta w którym zabezpiecznia są bilionowo gorsze niż w profesjonalnych firmach dysponujących milionami.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skoku Skoczek
Ej b.prosze o PW kogos kto wie to co sie zaraz spytam! O co hodzi z tą małą opłatą za prawdziwe pieniądze?? Za co to bedze ta opłata i o co hodzi i czy trzeba ja placic?? I Ile to bedzie??
PS. Czy jak bym kupywał pacca przez tibia com to bym mógł wyslac im polskie pieniądze zcy nie?? Bo w moim banku niestety euro sie nei da!?! Prosze o PW błagam!!!

Przeczytaj topic w całości, tak dla pewności z 5 razy i powinnieneś sie dowiedzieć.

Co do pacca, kup przez providera - allegro.pl / tibia.pl

MasterGos 29-07-2006 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nitro
Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?

Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej...

Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem.

Odp:

Cytuj:

Facc jest traktowany jako grupa "darmozjadów" a na takie teksty jest tylko jeden komentarz "ty też byłeś kiedyś Facc" watpię żeby był ktoś kto kupił pacc jak tylko zainstalował tą gre.
Cytuj:

Wielu zapomina chyba że gdyby nie facc to by niebyło tej gry!!!(przecież około ~50-60% graczy to facc) Naturalnie gdyby nie pacc to i facc tez by był historią. Wieć może zachowali by jakąś równowage i dali coś więcej dla Facc.
Cytuj:

Ale sorki po co ja to pisze skoro jestem tylko noobkiem z facc a jak kupie pacc to będę trząsł tibią.
(ironia)

Radze czytać poprzednie posty !!!

Mial Nika 29-07-2006 12:27

Dobrze cipsoft to wykombinowal mysle ze teraz bedzie latwiej a co do update na 1 sierpnia to juz sie nie moge doczekac outfitow i nowych miejsc za to nie chce tych zmian typu walenia na battle bloker nie moze otwierac loota santaima moze byc ale niekoniecznie ;-p

borcio992 29-07-2006 12:50

a jak bedzie wygladal test na tutora ? bo czeba miec spersonalizowane kąto !! to chyba facc tesz bedzie mogl zostac tutorem ^^

P.S
jak jusz mam mojego recover key i mi sie pac skonczyl to go strace ?

Airam Naver 29-07-2006 12:59

może facce beda mogly byc tutorami/gmami ^^^

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57.