![]() |
Cytuj:
|
Ale Faza...
Ale Faza Ja swego Re-key'a zgubilem a raczej stara wywała tyg temu i sie zdołowałem ale faza!!! a jak Update 1 sierpnia bendzie to tesz dobrze ^^ dla mego Re-key'a
|
The best pomysł bo własnie otrzymalem 52 sorca i niewiem czy ma rec keya gdyby do update kolo mnnie niechaknol to nowy rec key i jazda ;p
|
Przeczytalem caly temat i wszystkie wypowiedzi.... ale nie moglem znalesc jednej rzeczy tzn. całą operacje zwiazana z personalizacje bedziemy mogli przeprowadzic na tibia.com w MY ACCOUNT ?? Prosze o szybką odpowiedz :P
|
Wreszcie coś dla FACC nietrzeba się bać o konto :D
|
A akurat 1 sierpnia to ja wyjezdzam nad moze na 5 DNI :baby: ale jak wroce to nadrobie straty :cup: :D :cup:
|
Słyszalem jeszcze z innego źródla, ze Update ma byc 3 sierpnia o 11 w nocy, ale to pewnie kolejne plotki, dokladna date i czas update znaja tylko czlonkowie CipSoft [chyba :p ]
|
@up
Też tak myślę ;) Że 3 sierpnia o 11 w nocy. Cytuj:
|
f a j n i e
|
Cytuj:
Hm... Jeśli update będzie 1 sierpnia to zostaly jeszcze 3 (tak?) dni. Albo up nie będzie 1 ierpnia albo nie będzie test serwa. Nie wiem co byloby fajniejsze. |
Pytanko?!?!
Ej b.prosze o PW kogos kto wie to co sie zaraz spytam! O co hodzi z tą małą opłatą za prawdziwe pieniądze?? Za co to bedze ta opłata i o co hodzi i czy trzeba ja placic?? I Ile to bedzie??
PS. Czy jak bym kupywał pacca przez tibia com to bym mógł wyslac im polskie pieniądze zcy nie?? Bo w moim banku niestety euro sie nei da!?! Prosze o PW błagam!!!;( ;( ;( ;( ;( |
Bueheh Jeszcze bedom musiec płacic za personalizacje konta niema to jak miec Pacc:cup: Pacc ROX
|
Nie beda musieli placic za personalizacje tylko jak beda chciali nowego rec keya.
|
Cytuj:
"Bueheh" bendzież walił gruche, bo marz paka? |
Ciągle widzę i słyszę "Facc też się coś należy", a właśnie nie... Facc nic się nie należy, żerujecie za darmo na sporo kosztujących serwerach Tibii, żerujecie na kliencie Tibii, który i tak 50% z was ma zmodyfikowany, używacie MC, Macro, Cave botów i powtarzacie, że wam się coś należy? Co to, Mamy Cię?
Tylko posiadacze Pacc mogą powiedzieć, że im się coś należy, płacą, a jak się nie podoba to wyjazd na prywatne serwery, wow, guildwars i tak dalej... Jeżeli ktoś uważa, że mój przekaz był inny od "Facc się nic nie należy" to zapraszam do nauki czytania ze zrozumieniem. |
Cytuj:
Są ludzie którzy (patrz. hacki pod MMORPG) potrafią zrobić coś co ominie zapory dużych firm, więc czym jest włamanie na komputer przeciętnego gracza. Punkt zaczepowy mówisz, gdzieś wyczytałem o kradzieży Dooma 3 z rąk twórców w czasie powstawania - i jak tutaj sie nie bać o własnego PC'ta w którym zabezpiecznia są bilionowo gorsze niż w profesjonalnych firmach dysponujących milionami. Cytuj:
Co do pacca, kup przez providera - allegro.pl / tibia.pl |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Radze czytać poprzednie posty !!! |
Dobrze cipsoft to wykombinowal mysle ze teraz bedzie latwiej a co do update na 1 sierpnia to juz sie nie moge doczekac outfitow i nowych miejsc za to nie chce tych zmian typu walenia na battle bloker nie moze otwierac loota santaima moze byc ale niekoniecznie ;-p
|
a jak bedzie wygladal test na tutora ? bo czeba miec spersonalizowane kąto !! to chyba facc tesz bedzie mogl zostac tutorem ^^
P.S jak jusz mam mojego recover key i mi sie pac skonczyl to go strace ? |
może facce beda mogly byc tutorami/gmami ^^^
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |