![]() |
Jak próbuję się zarejestrować, to przy nicku postaci pojawia się "Your level is too low". Od którego lvla można się rejestrować? (mam 14) A poza tym to właśnie na niskopoziomowych graczach dokonuje się najwięcej oszustw. Mam już dwóch kandydatów na listę...
|
Nie Zbyt
Wcale mi to sie nie podoba bo jak ktos kogos obrazi to odrazu na liste albo jak nie sprzedas ktos fire axe za 1k i na liste gdyby to bolo udowadniane to by bylo dobrze 8o
|
macie najlepszy przykład jakie niedociągnięcia ma wasza black lista:
Li Dao is hunting Synek Karimy Cytuj:
zarąbisty powód, nie ma co... każdy może każdego zreportować dla zwykłej zachcianki. ps. i poprawcie ten błąd... powinno być "because" |
Blacklisty są do kitu z powodu
po 1: jakis noob moze dodac bylekogo za to ze mu ubil np potworka.... po 2: probowalem zrobic tam konto tzn aktywowac je i dawano mi jakis kod wpisywalem 20 razy ten zasrany kod poprawnie i mi pokazywalo ze jest zle i musialem od nowa wiec uwazam ze te blacklisty to jeden wielki niewypal X( wogole po co komu blacklisty.... np taki 8 lvl sie wnerwi bo ktos mu ubil trola i powie " CO TO MA BYC " i go doda do black listy i facet bedzie mial przesrane przez jakiegos nooba z 8 lvlem za byle co...srry polskie znaki mi sie zgubily gdzies... powiedzcie co z tym kodem jest nietak ... |
Ten kod musisz wpisac w comment w swojej postaci na www.tibia.com
Czytajcie cały temat a nie ostatnie 2 postyX( Ej a wy moze boicie sie tej Blacklisty dlatego że sami robicie złe rzeczy na swoich światach? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ps. Dla mnie blacklist jest złym pomysłem Bo nie udowadnia się komuś winy(nie ma dowodów) i publikuje się jego nick w tibi.pl na bl). |
BLACKLIST :D
Tak, nareszcie! Od tej pory kazdy, ktory lubi sobie pozabijac innych graczy, bedzie mial nowy cel - 1-wsze miejsce na blackliscie ; )) suuuuper |
wrong way
Cytuj:
pkerow Nie Wedlug mnie zabijanie innych ludzi- czyli pkowanie -jest jednym z lepszych urozmaicen w tibie dzieki ktoremu uzyskujemy lepszy stopien dobrej zabawy Nie rozumiem potepiania zabijania innych ludzi muj wniosek ejst prosty skoro Cip-y zrobili mozliwosc zabijania graczy widocznie pozwalaja na to i nie powinno sie w zadnym razie potepieac pkerow That's all:D |
@up
"Cipy" od lat walcza ze zjawiskiem pk w tibii (kiedys bany za mass pk, skulle, autobany). BLACKLIST GORA! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
niezla rozrywka jest czasem zmierzyc sie z kims kto mysli w walce a nei naparzac potwory ktore calyc zas stosuja te sama taktyke(pozdro secura) np wiekszy mam szacunek dla druida ktory na 26 lev zabije 1 40+ i 3 30+ niz do tego samego druida gdyby zsolowal dla |
@up
Po co powstaly skulle? Zeby PK byli napietnowani i mozna ich bylo tepic (wiec CIpSoft jednak nie lubi PKowania). A po co mozliwosc zabijania? Zeby byle noob nie mogl zabierac Ci bezkarnie loota z potworow, wyzywac Ci i uzywac Ciebie jako darmowego blokera. Czasami wystarczy chwile pomyslec... |
Cytuj:
pffff i tak w kółko..a w ostatecznosci publicznosc uwierzy temu co ma wyzszy lv bo załózmy 90 levelowiec wjedzie se i jakiemus słabemu kolesiowi będzie roty rąbał bezkarnie bo czuje sie wielkim panem serwera a jakis tam 15 lv koles niech sie nie udziela ;/ wtedy taki 15 levelowiec nie ma sie jak obronić ,zapisze to na czarnej liscie ale nikt w to nie uwierzy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Problem
nie wiem jak inny gracze i urzytkownicy BL ale ja mam problem ... nie wiem dlaczego ale nie moge aktywowac sie na BL ... jak wpisuje POPRAWNY kod wywala mi komunikat
Cytuj:
prosze o kontakt na PM |
Cytuj:
|
Jakies Niescislosci ?!
Dlaczego jezeli ja daje komus raport na bl to gdy wyszukam siebie wyglada tak jakbym mial raporty od tych osub ktore zaraportowalem ? Chyba ta bl jest jeszcze niedopracowana bo nieciekawie to wyglada :confused:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:50. |