![]() |
Super !!!8o
8o 8o 8o 8o 8o MORE PLX 8o 8o 8o 8o 8o |
Czemu nie komentujecie? :P
|
Cytuj:
http://img153.imageshack.us/img153/3...2807ka7.th.jpg |
Nadrill ale jestes obcykany xD!
|
Cóż, po ostatnim kłamstewku postanowiłem, że już nigdy niczego nie zerżnę z czyjegoś pomysłu...
Dlatego daje tu pask #14, oby się spodobał, zainspirowała mnie do tego lekcja języka polskiego (szkoła się przydaje...) Pasek #14 http://images1.fotosik.pl/178/d3bd378318426809.png I jak? |
Mhihi - logiczne
ech Zając filozof z ciebie.. edit: ale i tak wole piekielną historię o szatanie :evul: |
Twój wybór Celoz ;) Ja się dopiero uczę Nadrill Misza i Elevo to moi sensej ;)
|
Ahh tam nawet smieszne ale Szatan lepszy ale spoko twoj tez fajny =) no coz ucz sie od mistrzow a zajdziesz daleko (moze pobijesz Nadrilla i Misze :o :o :o :P) Ocena ? Hmmmm a co mi tam 8/10
|
Nawet dobra my też mieliśmy tą lekcje.(zaczeła gadać o tym że powiniśmy się uczyć od niego<lol>)
A co do samego paska,śmieszny przynajmniej mnie rozbawił. |
Spoko Spoko niezle ;) Mi tam sie podoba chociaz... Misza i Nadrill sa the best! xD Przynajmniej Zajac cos robi ;) a nie za porzuca fake'(?) ^^ Dobre i to
<NooB ModE ON> Mule plax!! Mule plax!! Jezeli ty niedac wiecej faka my cie hantjed on rook! <nOOb mODe oFf> |
;d
Ogólnie to tak dziwnie wyszło bo jeden jest śmieszny a drugi nie i taka przeplatanka :P
|
Zrob spis tresci to pogadamy... Takto nie ma za bardzo jak poogladac, czy sa nowe paski. Jestes zlosliwie zly. :<
@EDIT: Dobra, juz wszystko zdolalem przeczytac. Co do paskow: niektore dobre, ale sporo takich dosc cienkich. Podobal mi sie bredgens, udka z kurczaka i plaskostopie. Do Nadrilla: nie smieszy cie, bo to humor nie-dla-idiotow. Z tej odleglosci sie ciebie nie boje. ;) "Nadrill Misza Elevo to moi sensej": blad! "Misza Misza Misza to moi sensej." To jest prawidlowa forma. Jeszcze jedno do Zajaca: mozesz sie inspirowac Forum Actionum (www.cdaction.pl/agora), tam jest opisane mnostwo zabawnych sytuacji, a sa w takim gaszczu, ze nikt cie nie oskarzy o plagiat. Dobra, starczy wam tego tekstu. |
heh misza skromny :P
Dzięki za komenty, nie obraziłbym się za więcej :P |
Thats funny rl funy dowcy są niezłe pokombinuj cos rowniez z blondynkami :>
|
Pasek 13 jest super :cup: buahahahah
|
Kooment plx? :(
Paska 15 jak narazie nie szykuje, 15 to jakby rocznica, więc myśle nad czymś 6 lub 9 obrazkowym. Czekajcie :P |
no... Zajaczek ;) wyczekujemy czegos super hiper ekstra... Evul? xD Powodzonka ;) I more!! xD
btw. 15 to twoje urodziny? Jezeli tak to wszystkkiego naj naj naj... lepszego xD i ladnej kobiety + dobrego komputera do fake'ow xD!! |
Święto, święto! 15 pasek!
:) Veruis, chodziło mi o to, że 15 odcinek to jakby rocznica... tego fake xD Więc, zważywszy na to, że malo komentarzy (aczkolwiek fachowe, za co dziękuję) postanowiłem zrobić ten 15 odcinek troche inny... Taki traktujący o Tibii i jej "przewspaniałych" graczach. Obejżyjcie, skomentujcie a potem zakładać pidżamkę siusiu paciorek i spać dzieci... Dobranoc... P.S. Od teraz ważniejsze paski (bonusy, uroczystościowe itp.) będę oznaczał. Macie! Pasek #15 ;> http://images3.fotosik.pl/173/c52286e1c6bded3d.png I jak? :) P.S. jeśli to czytasz - skomentuj... A teraz już dobranoc xD |
Muhehehehe... 5 screen rox. 2 screen też fajny, a pierwszy po prostu świetny. Oby tak dalej!
PS. FIRST! :] PS 2. Na piątym screenie jest błąd, nie ma literki "t" w słowie "Giant" w nazwie "Giant Spider". :P |
Hmmmmmmm to z GS'em bylo najlepsze wedlog mnie cieeenko Zajaczku cienko :| ale i tak fajne :D 8/10 :P Rob next party or cie nie lubie ! :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |