![]() |
Brozyn, wez nie pisz dwóch postów pod soba.
Cytuj:
Depo masterzy. |
Cytuj:
|
hmm...
troche dziwne ale juz ich niema w gildi ? why ??
Ps. Mithgar zamilcz... |
Lol ja bym...
Lol ja bym tych wszystkich Pk'ey wyzabijal jak muchy , kiedys gralem sobie zostawilem sobie knighta na afku a Ci debile wzieli mnie podlozyli ognien pod drzwi i wypad mi ku.. K armor Ale po nowym Uptade i tak jest lepiej (Niz bylo) (...)
Jeszcze Tu Wroce - MafiA - - Pojarra will stay in my heart forever -[*] |
Cytuj:
Skoro nie wiesz, o czym i piszesz i nie znasz tematu( przeczytałeś chociaż jedną stronę), to po prostu się tutaj nie udzielaj. @down Nie chcę tępic wolności słowa na tym forum ani w tym temacie:) Pomyśl tylko, jeżeli każdy low lv zaczął opisywać swoje dedy na tym forum, to wkrótce ten temat zostałby zamknięty. Opisujmy tu jakieś znaczące dedy, zwycięstwa, wydarzenia itd, a nie śmierć na 19,5 lv od dwóch pk-ujących z wandami od 19 lv drutami/sorcami. Tyle na ten temat. |
@up
Mit jak ktos tu nie umie czytac to ty ;) przeczytaj pierwszy post to moze troche ci sie rozjasni. Że tu rozmawiamy o wojnie to nie znaczy ze nie mozna napisac post dotyczace tego tematu
|
Cytuj:
Cytuj:
1. Zamulilem napisac ze Garcius byl na yellow Hp 2.Ja jestem ciekaw czy ty bys wylecial z tego staku jezeli wiekszosc ludzi co byla online z Everlight to knight'y |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49. |