Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   STOP pekowaniu! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=88857)

XIII 25-08-2006 02:19

Brozyn, wez nie pisz dwóch postów pod soba.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Brozyn
btw, wiem mój avatar wymiata xD

Haha ha.

Depo masterzy.

Dark Brozyn 25-08-2006 02:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 953305)
Brozyn, wez nie pisz dwóch postów pod soba.

Haha ha.

Depo masterzy.

ja moge pisać ile chce postów pod sobą forum masterze. jak thaldus doszedł do nas to exefs i yaltar z kozaków zmienili się w depo masterów lolq

afarko 25-08-2006 02:55

hmm...

troche dziwne ale juz ich niema w gildi ? why ??

Ps. Mithgar zamilcz...

-PNWD- 27-08-2006 05:45

Lol ja bym...

Lol ja bym tych wszystkich Pk'ey wyzabijal jak muchy , kiedys gralem sobie zostawilem sobie knighta na afku a Ci debile wzieli mnie podlozyli ognien pod drzwi i wypad mi ku.. K armor Ale po nowym Uptade i tak jest lepiej (Niz bylo) (...)

Jeszcze Tu Wroce

- MafiA -

- Pojarra will stay in my heart forever -[*]

XIII 27-08-2006 12:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -PNWD- (Post 957334)
Lol ja bym tych wszystkich Pk'ey wyzabijal jak muchy , kiedys gralem sobie zostawilem sobie knighta na afku a Ci debile wzieli mnie podlozyli ognien pod drzwi i wypad mi ku.. K armor Ale po nowym Uptade i tak jest lepiej (Niz bylo) (...)

Skoro nie wiesz, o czym i piszesz i nie znasz tematu( przeczytałeś chociaż jedną stronę), to po prostu się tutaj nie udzielaj.

@down

Nie chcę tępic wolności słowa na tym forum ani w tym temacie:) Pomyśl tylko, jeżeli każdy low lv zaczął opisywać swoje dedy na tym forum, to wkrótce ten temat zostałby zamknięty. Opisujmy tu jakieś znaczące dedy, zwycięstwa, wydarzenia itd, a nie śmierć na 19,5 lv od dwóch pk-ujących z wandami od 19 lv drutami/sorcami. Tyle na ten temat.

Blood Romeragura 27-08-2006 19:25

@up

Mit jak ktos tu nie umie czytac to ty ;) przeczytaj pierwszy post to moze troche ci sie rozjasni. Że tu rozmawiamy o wojnie to nie znaczy ze nie mozna napisac post dotyczace tego tematu

Undead Crusher 04-09-2006 02:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221 (Post 941117)
Liinek to ty z siebie robisz pajaca ;] po 1. Garcius by nie padl od takich hitow nawet gdyby te hity weszly bardzo mocne ...

BTW. Liinek , Dark C~ no gdzie sa te wielki walki oprocz 2 fragow o ktorych malo kto juz pamieta ... to tylko THor pee i Thaldus prubuja cos walczyc a wy stoicie w tym pz i boicie sie... gdy tam ci wbijaja sobie kolejne lvl... wiec nie mow ze my tu strugamy takich boosow i ze w mordzie jestesmy mocni ale ty wy ile tam sobie obiecywaliscie....

Rael Efunos: Aug 16 2006, 23:27:39 CEST Killed at Level 69 by Exefs
and by Rheeno

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Osiol221 (Post 941117)
po szłem zobaczyc noob charem co sie dzieje a tam all Everlight na statku siedza i boja sie wyjsc do ludzi z Neverlightu przy czym ze Everlight bylo przynajmniej w razy wiecej wnioski same sie narzucają

1. Zamulilem napisac ze Garcius byl na yellow Hp
2.Ja jestem ciekaw czy ty bys wylecial z tego staku jezeli wiekszosc ludzi co byla online z Everlight to knight'y

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:49.