![]() |
Cytuj:
|
Witam :!:
Ktoś sie orientuje po ile stoi Iron Ore na Arcani :?: Pozdrawiam ;) |
Jeszcze nikt z Was nie napisał po ile chodzą Beholder Eye. Gram na świecie Saphira. Czy ktoś mógłby napisać jaka jest tego cena?
|
Heh masz 68 Level i nie wiesz po ile to chodzi :D :D
A wiec niech Ci będzie :baby: :baby: : -bat wings ~50gp -iron ore's ~100gp -chicken feather 15 gp [ROOK] 50 gp [MAIN] |
Na Securze niedawno ceny były kosmiczne iron ore 1k mino laether 200gp+ bat wing 200gp+ fish fin 10k+ ale teraz niektóre ceny rzeczy sie zmniejszyły natomiast niektórych zwiększyły naprzykład demon dust kosztował 3-4k a teraz minimum 5k za tyle to noob sprzeda normalnie 7k;/
|
Na Securze nose ring soul stone dragon claw i inne z bossa minimum 500k a poza tym nie robie addonów bo to porostu strata kasy naprzykład na Securze kosztuje moje full ulubione addon Warrior oraz Knight (Warrior=700-800k) (Knight=400-500) Behe fangi chodzą po 2k++ a iron ore po 500gp++ to wole zamiast około 1 mln wydawać na addon wole se na expa to przeznaczyć bo ludzie srają na twój wygląd mimo że mam 101 EK to wolę nie robić.
LUDZIE POWSTRZYMAJCIE SIĘ NIE RÓBCIE ADDONÓW CIPY ZROBILI TO PO TO ŻEBYŚCIE WYDAWALI PEŁNO KASY NA TO GÓWNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!X( X( X( X( |
Dla rookstyerow
Heh ciekawy temat.
Jak na isarze lootniecie mino leather albo beer paws to macie u mnie do wyboru: best eq na rooku albo 1k:D Moj nick Ja sprite wy pragnienie:D :D :D |
Zalezy na kogo trafisz...Kiedy kupywalem chiken feather na kapelusz niektorzy ze po 100 gp nieliczni 10 gp...;)
|
za ile moge sprzedac na xerenie:
bat wing,iron ore,bear paw,bag (co ukradziono mikolajowi) |
iron ore-400-500gp
bear paw-do 600gp demon dust-6k-10k vampire dust-1k giant spider silk-4k i wyżej beholder eye-500 gp Na Jamerze może sie komuś przyda |
Jakie sa ceny Demon Dustów, Bear Paw, Wolf Paw i Griffinclaw flower na Luminerze?
|
Rook
Siemka, ja siedziałem 5h na 8lvlu na chcikenach i uzbierałem 300 chcicken feathers i udało mi się kupić 100 honey combów xD wszedłem na maina i byłem bogaty xDDDD
Ps. oczywiście uzbierałem to wsztsko na PACCu i na FACCu xD |
wszytsko zalezy od swiata na kazdym inna cena
|
Prawie wszyscy wymieniacie honey comp i mino lether :(
Mnie natomiast interesują ceny: Fish Fins, Spider Silk, Demon Dust, Nose Ring (rzeczy potrzebna na Assassin Outfit) resztę potrzebnych rzeczy na ten addon już posiadam :) I rzeczy potrzebne na Barbarian outfit: Pieces of Green Cloth, Spider Silk Yarns, Behemoth Fangs, Huge Chunk of Crude Iron Pozdro. |
Ja sie nie znam na tym ale wydaje mi się ze na Guardii, honeycomby po 200-300gp chodzą, ale jak mówiłem ja sie na tym nie znam :p :p :p
|
siemka interesuja mnie ceny itemów do knight outfitu czyli: behe fangów i ramsay reckless helmet, help :P
|
Cytuj:
Griffinclaw flower jak ostatnio zakwitl z tego co wiem od znajmocyh jeden poszedl za 25k drugi za 25k trzeci za 30 czyli na full druid outfit wyjdzie ci jakies 400k ~~ |
Na Harmoni mozna kupic piorka za 40gp
skurke z 100gp |
D dusty
Witam!
Czy moglibyscie mi napisac na pw po ile na danych serwerach stoja d dusty? pw lub tutaj na forum. Bylbym bardzo wdzieczny . Pozdro ;p |
Mam małe pytanko. Widziałem ostatnio kilka osób z takim outfitem gościa z peleryną a na pelerynie czaszka (nie znam nazwy teo outfitu)
chciałbym mieć taki outfit ale nie wiem jakie itemy sa do niego potrzebne i czy trzeba wykonywać jakiś qest. Wszystkich mających wiedze na temat tego outfitu prosze o odpowiedz. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:31. |