Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Oficjalny skład elity (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90327)

Aval'yah 18-08-2006 13:55

No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|

kaczi 18-08-2006 13:57

Mnie też to nie śmieszy.

Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?

PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...

* Przykład tylko.

Rankor 18-08-2006 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah (Post 942206)
No właśnie, wytłumacz mi ktoś, bo też nie rozumiem co jest w tej liście takiego śmiesznego. :|

Bo to temat do flame'u a nie zartowania?

hoomik 18-08-2006 14:13

a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow? Zeby one chociaz zabawne byly... :<

Zastanawiajace jest to, ze ci ktorzy powszechnie uwazani byli za 'inteligentnych' wielokrotnie mowili ze elyta (elita?) ich nie interesuje/nie obchodzi/nie rusza/nie istnieje/whatever. A po powstaniu tego tematu jakos nagle wielki raban podnosza, "och ach jakie to niesmieszne". Nie smieszy cie/nie interesuje cie - trudno, jakos bede musial z tym zyc (Oxygane pewnie tez). Nie kazdego musi.

@Matek
Cytuj:

A moze wlasnie o to chodzi? Moze skoro jest grupa ktora usilnie chce udowodnic, ze na tym forum ludzie sluchajacy techno i majacy dwu-czlonowe nicki sa idiotami...
a moze jednak nie...
Cytuj:

Pewne osobniki uwazaja, ze forum ma za niski poziom. Czas im to udowodnic, moze wkoncu beda trzymac sie z daleka.
no to jedziesz. Udowadniaj.
A zart(?) nt Pani K. (o ile zartem jest faktycznie) niezbyt zabawny, ale o co to zamieszanie "obraziles ja, obraziles! Burn motherfucker, burn!" to nie rozumiem. Czepianie sie dla samego czepiania? Bo ja jakos nic obrazliwego w tym nie znalazlem...

@Straznik Monopolowego
ojejku jejku. Cry me a river.

Ach, zanim zapomne. Skoro nasz topic was nie smieszy - to zrobcie taki, ktory rozsmieszy wszystkich. Wy bedziecie zadowoleni, my bedziemy zadowoleni - wszyscy beda zadowoleni! A jak wam sie nie podoba, to idzcie sobie do Teologii, tam nie ma miejsca na zarty, mozecie sie wykazywac swoja powaga i inteligencja ile tylko zapragniecie, droga wolna.

I na koniec pewien piekny cytat, doslownie sprzed kilku chwil
Cytuj:

12:53:30 ‹kamsz› eh
12:53:38 ‹kamsz› jak niektorych z was czytam
12:53:43 ‹kamsz› to takie dwulicowe kurwy z was
12:53:44 ‹kamsz› ze szok

Pani K. 18-08-2006 14:19

Ja bym się o nic nie obraziła, cała ta obrona była niepotrzebna, a nawet gdyby mnie ten tekst o cyckach uraził (ale kurwa, fakt, nie mam tam za wiele ;-)), to chyba sama bym coś napisała, hm?

@walekifa
jak Ci się nie podoba, to oddawaj zabawki i s*******aj.

Caer 18-08-2006 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
a co ma byc smiesznego w liscie, na ktorej znajduje sie kilkanascie nickow?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez hoomik
Skoro nasz topic was nie smieszy

Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s

@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P

Walekifa 18-08-2006 14:43

A wy z przedszkola? -.-

@ DOWN

No! Roz***em imprezę.

Ville 18-08-2006 14:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 942261)
A wy z przedszkola? -.-

... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie

Oxygane 18-08-2006 15:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Caerlionne (Post 942235)
Czyli ta lista ma w końcu śmieszyć czy nie?;s

@Up:
No własnie, o to mi chodziło ;P

Nie, nie ma smieszyc. Co chwile userzy pokroju Pixika czy Walekify mówią o elicie, to teraz mają specjalną liste, zeby im sie cosik nie pomylilo.

Rybzor 18-08-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kaczi (Post 942208)
Mnie też to nie śmieszy.

Poczytajcie liste członków grupy Teologia*. Hahahahaha, też to jest zabawne?

PaniK się nie podoba mój tyłek w avatarze. I co? Też mam się obrazić? Może to moj, własny tyłek? Więc nie przesadzajcie z tym przepraszaniem...

* Przykład tylko.

Jesuu, ale dupa z Ciebie!!
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ville (Post 942274)
... i Walekifa nas wszystkich pozamiatal. Zwijamy sie

Hahaha dokladnie

Widze, że cycki pani-k "rzondzom" forum buehehe, pokazac wam moje sliczne nogi? golicie nogi? ; D

Dj Fara0n 18-08-2006 15:27

Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.
@hoomik:
Oczywiscie ,ze ty wiesz lepiej ale zauwaz ,ze ja to odczuwam inaczej.

Sokochłap 18-08-2006 15:29

Nie no kurwa, z was tacy ważniacy, poważni, poglądowi i w ogóle pr0, że chuj
Tak poważni, że piszą swoje nicki na liście "lepszych".
Dwulicowe kurwy -_-''

hoomik 18-08-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n (Post 942344)
Zrobilisice nedzny temat, ktory z początku mial wszystkich smieszyc ale jak okazalo sie ze nikt sie z tego nie smial ,to zaczeliscie wymyslac denne powody dla ktorych taka lista miala by istniec. Przynajmniej ja to tak odczuwam.

oh oh, wydalo sie, o nie, co ja teraz zrobie.

Chyba lepiej wiemy po co zakladalismy ten temat, nie?

Wald_Kerius 18-08-2006 15:31

Eehhh, pospamuje sobie. Przecież i tak tylko o to chodzi w tym temacie. :D <ironia>

Walekifa 18-08-2006 15:36

O ja pierdole,a gdzie cenzura? : D

Bambuko 18-08-2006 15:42

Zaiste szczęśliwym jestem, albowiem unieść wzrok ku niebu bez nienawiści mogę, rodacy.

Gonzo von Krenzel 18-08-2006 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 941684)
A w tej waszej elycie to moze pomocnych jest 2-3 userow reszta to banda idiotow ktorzy mysla ze sa pro super duper

Omnes qui acceperint gladium, gladio peribunt...

I jeszcze małe sprostowanie - w spisie jest Gonzek - chodzi oczywiście o mnie. ;-) To mój powszechny nick np. na IRCu.

Raul 18-08-2006 16:12

Widzę, że pomysły się kończą. ;)

MayGyver 18-08-2006 16:40

@Caerlionne

nie przeszkadza mi ze wolno myslisz, przeszkadza mi ze piszesz posty szybciej niz myslisz

a topic jest zabawny
Cytuj:

poza tym to owion i mozna tu pisac co sie chce

Baron Kaldrick 18-08-2006 17:26

Ale to kurdę zabawne jest. Najpierw się wszyscy zarzekają, że elita to, elita tamto, hum z Oxem wymocili jakąś listę elyciarzy ii nagle się podnoszą głosy, że się wywyższają, że elity nie ma, etc. Gdzie tu, kurdę, racja?

@sokochłap
Nie wiem co ma dwulicowość do ludzi, którzy współtworzą tą listę. Szukaj ich raczej w swoim gronie. Tak samo jak i przedstawicieli (ek?) najstarszego zawodu świata, bo u nas i tak jak na ciebie za drogo. Buzi, buzi.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01.