Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki Archiwalne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=209)
-   -   Jak kupić pacc – Poczta Polska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=9065)

kstu 20-10-2004 21:51

Jest!

SPOKO! PACC jest, po 6 dniach :), Działa, cacy "f porzo" :). Narqa! Ide grać :D

Prawo Kruka 22-10-2004 17:29

Godzina 17:29 dzis jest 3 dzien od wyslania listu (we wtorek okolo tej samej godziny) jest szansa ze dzis jeszcze bede mial?
:confused:
18:26 nie ma

Sky Pally 22-10-2004 19:49

OK. Fajnie
Ale czy weekend też się wlicza w te 6 dni?? Jeśli się wyśle w piątek(priorytetem), czy musi być 6 dni roboczych??

Prawo Kruka 25-10-2004 15:49

JA *******e wyslalem 20 euro we wtorek okolo 17 a jest poniedzialek 15:45 i NIe MAM PACA! :( kiedy mam wbijac na poczte i pytac sie bo slyszalem ze niektorym nawet do miesiaca dochodzilo... Plz pomocy...

Godzina 17:05
Your premium account has been activated.
:D

Szymin paladyn on Titania 03-11-2004 19:41

Coś dla was

Siemka wam ! Ja wysłałem kase na pacca inaczej niż ten ziomek w opisie (znaczy tak samo) tylko nie powiedziałem ziomowie na poczcie że w kopercie jest kasa a z resztą lepiej wejdźcie na www.tibia.pl i potem artykuły a następnie coś jakoś tak jak wysłać pacca czy coś takiego i tam bedzie lepiej wytłumaczone niżtutaj (BEZ OBRAZY) :) i tam są obrazki hyhy :) LOL :flaga_pl: A tu ja czyli moja profesja :lucznik:

Abraxus 17-11-2004 19:38

pacc

słuchajcie mam problem wpisuje co trzeba i nie moge kupi pacca co mam robic :(

Lord Sozeron 25-11-2004 07:58

ChcE kupic pacc .

Mozecie jeszcze raz wytlumaczyc jaki adres na kopercie i resztę bo ja chcę przez poczte to wysłać. POMOCY !!! :(

Moja profesja :lucznik: 24lv

xemmoe 25-11-2004 19:34

Jak czytam niektóre posty to aż się boje przez poczte przesyłać.
Ale powiedzcie mi co lepiej jest zrobic poleconym priorytetem czy
poleconym priorytetem z wartościową przesyłką???
Prosze przede wszystkim powiedziec jakie sa koszty i czas czekania!!!
Z góry thx za odpowiedz

witek111 26-11-2004 16:55

Mam problem !

:lucznik: Chciałbym zadać 2 pytania czy PACA można założyc niebiorąć na Koncie "GetPremiumAccount" i ile sie czeka na PACA jak sie wyśle przelewem bankowym ?? ;)

Reinmar Bielau 29-11-2004 21:05

Coz tu duzo bede pisal ludzie lepiej zaplacic drozej i przelewem lub znalezc znajomego z karta niz liczyc na nasza kochana poczte.
wyslalem kase 2 tygodnie temu i juz sie pogodzilem z mysla ze pacca nie zobacze :(
smutne ale prawdziwe zyjemy w kraju gdzie nawet poczte ci ukradna :(
wiec chce przestrzedz innych by nie popelniali takich bledow, lepiej zaplacic wiecej i miec niz zaplacic mniej i wszystko stracic

ps.
POCZTA POLSKO tak cie kocham ze nie bede wam robil problemow i nie bede kozystal wiecej z waszych uslug.
Wole zaplacic 10zl wiecej i poslac kurierem.

MeDo c.O.x 07-12-2004 15:11

Kurde juz 3 osoby zadalo to pytanie ale nikt nie uzyskal odpowiedzi (moze mi sie uda :P) CO TRZEBA NAPISAC NA KOPERCIE ?? napiszcie fast bo w cafe siedze bo nr ref drukowalem :) a zaraz na poczte ide.!

Phob' 07-12-2004 16:15

Na kopercie musi sie znajdowac twoj adres i adres Cipsoft

podbiel 07-12-2004 19:30

Nie wiem jak kupic pacc karta?:>

Siemka wszystkim tibijczyka:PMam male pytanko chce kupic Pacca karta kredytowa :]I bym chcial sie dowiedziec wszystkiego pokoleji! :p ;) :( :D :o 8o :baby:

Kuxitazo 08-12-2004 19:41

hmmmmmmmmmmmmmmmm, zrobilem formularz na www.tibia.com 2 tygodnie temu i od tego czasu nie wyslalem kasy (nie mialem kiedy ;/), mam numer ref, czy nadal to bedzie aktualne, czy zrobic poprostu na nowo formularz???, na poczcie nie przychodzi nic co by moglo mowic o tym ze nie zaplacilem...

Pozdrawiam

adias 15-12-2004 20:09

Czy mi pacc dojdzie

Mam pytanie bo ja wsyzstko dobrze zrobiłem z kupnem pacca przez poczte tylko nie powiedziałem na poczcie ze w kopercie jest kasa. Wyslalem w sobote. Czy pacc mi dojdzie?

deluks 16-12-2004 15:48

pytanie : wysłąłłęm kpertę

w adresie wpisałem dane cip softu a nie share it czy to źle? czy niedostane pacc ? czekam jusz 5 dzni i nic...

Kozi*** 18-12-2004 23:12

Karta płatnicza

Ja mam pare sugesti.
Tzn:
-jakiego rodzaju musi byc karta("Byle jaka")
-co trzeba zrobic,jaka jest formułka wplaty kartą płatniczą(jak trzeba podać kod referncyjny itd.)
-No i jaka jest prowizja banku
Z góry dziękuje ;)

Lyssy 23-12-2004 23:50

Tez mam zamiar niedlugo kupic pacca ale troche sie boje 8o . 22$ piechota nie chodzi i trzeba uwazac gdzie sie je wysyla :] . moja gildia kupuje niedlugo GH i bede mial pokoj wiec trzeba miec pacca zeby spac... ale mam nadzieje ze sobie poradze. oby twoj poradnik sie sprawdzil!! :p

Deily 24-12-2004 00:23

03.01.2005 jest zmiana cen Pacca tak?Co będzie jeśli wyśle kase np. 29.12.2004 potraktóją mnie wedłóg starych czy nowych cen?Liczy się data stępla czy data dojscia do nich? :baby:

A co do ankiety na tibia.com, jeśli chcę wyslac kase priorytetem to zaznaczam opcję "Cash"? wole sie upewnić

Gohan Demon 24-12-2004 01:05

@up

ta zaznaczsz cash i jesli dojdzie kasa do nih przed nowym rokiem to wezmo na stare tak mi sie zdaje

<><><>ludzie walnelem posta na innym temacie z pacc ale nikt nieodpowiedzial to tunapisze, amianowicie hodzi o to czy jak w wypelnianiu formulaza niewypelnilem okienka"aditional adres information"to znaczy ze nie dojdzie pacc do mnie ??

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:37.