![]() |
No nareszcie jakies nowe screeny gratz all jak zwykle mi sie podoba a no i Varene wielkie gz addonu slyszalem ze te choly orhids to super rare :>
|
@up
Nie takie super rare, ja mu dalem 4 ktore wylotowalem w jakies 2h |
Holy Orchids wypadaja z arcanow b.zadko zoom fart :P
|
rzadko z arkanow leca , ale i tak szybko uzbieralem ; o
pod wieczór dam kolejną dawke screenow ; d |
mlvl
http://img230.imageshack.us/img230/9844/uo0111oq6.jpg demony , 20bp sd http://img148.imageshack.us/img148/5...onyelanza5.jpg KOMENTUJCIE! |
:confused: varene skasuj mnie z tąd bo to topic dla friendow ,
papa gl ;) |
:s
Sarendial moze Ty mi powiesz dlaczego padles? btw varene nice screen.
|
hmmm, jak by Ci to powiedziec:o na xerenie pada się za nic:confused:
|
Sarendial a tak dokladniej za co padles?? kumpel kumpla za free chyba nie zabija nie ?? ;] a tak pozatym niezle fotki dawaj wiencej =)
|
No lande ss more plz ale plz nie offtopujcie =(
|
Co do smiti...aha dlatego :)...ja teraz znow zaczynam expic :P...wiec sie tam moze spotkamy :P bo ja chodze tam wlasnie na te lepsze zolwie :)...
Eh Sarendiel szkoda mi ciebie cosik :/... Bonczus :P ziomie :]...good fota :P...i ladny domek :)... |
Cytuj:
|
jak tak dalej pojdzie na xerenie benda grac tylko ludzie z tengu :( wbic powyzej 70 lvla to juz niebezpieczenstwo bo hunta mozesz dostac za all :/
|
I to mnie najbardziej wkurza...LIZANIE DUPY SZWEDOM -.-...az mi zal dupe sciska jak to widze...a ty juz sarendial konczys z xerena czy tylko to byl 1 ded i grasz dalej ?
@Up masz racje...moj kumpel z rl...ktory fastem expil jeszcze za czasow domnesticus szedl wbijac 45 lvl (wbil go w jakos w tydzien mniejsza o to) na dwarf bridge go trapli...ded...potem skillowal bo byl knightem...przylatuje jakis 10 lvl i my cfaniakuje i ubija potworki zrobil skulla przylecialo 5 i lvl najmniejszy to 50...co mial zrobic...ded :] |
co maja robic maja wybor lizac dupe albo wypad bo postawic sie im bylo by ciezko :/ a po zatym w hooj polakow woli im lizac dupe niz ryzykowac deda :(
|
Eh...moze i masz racje...ale patrz ile polakow gra na xerenie...jest i nawet 100+ lvl...jakby sie all polacy postawili moze bysmy wygrali wojne o server :]
Eh tu mialy byc screeny :] |
lepiej juz za duzo nie gadajmy bo zaraz przeczyta ktos kto nie ma i hunted bendize xD
Varene fotki dawaj ;pp |
Hehehe...ja bym tam jakos zapodal :P ale niewie czy moge :]...hunta jeszcze zlapie :P
|
zagadaj na tibi :P moj nick masz tam se pogadamy i nikt nam hunta nie da :)
POLACY WALCZCIE O SERVA!!!! |
dla wszystkich WIELKIE GZ
more ss plax :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |