Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ownujemy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90871)

Svepa 22-08-2006 22:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rekin Master (Post 948770)
Do wszystkich co wytykaja bledy w pisowni jak ten up...
Czy wy jestescie az tacy glupi, czy tylko udajecie?Dawno Dawno temu(pare miesiecy) przeprowadzili wywiad, w ktorym gosciu zdefiniowal tibie:"Ja jestem knightem i wale z aksa a moj kolega jest druidem i wali z ruszczki..."
Bubel bylo napisane specjalnie, tak samo, jak nazywaja go cafejkowi wydajacze :P
Byla to irona no i zart...

Nawet jeśli to była ironia, czy żart - codziennie zaskakuje mnie ilość rażących błędów ortograficznych popełnianych przez ludzi... Moja rada - więcej czytania książek niż Tibii! ;)

Knoland! 22-08-2006 22:41

Błąd?

Na zdjęciu z Mistic Videl tam są koło niej ucięte Drzwi i nierówno ściana
Wiem że po powiększeniu jest wszystko dobrze,ale to nie najlepiej wygląda...

I swoją drogą Wielkie Gratz dla wszystkich Polaków! GoGo to next level!

Krakers 22-08-2006 22:57

Jezeli z tymi bledami ortograficznymi to mial byc zart, to byl zajebiscie zabawny.

Redaktorzy maja poczucie humoru. "Ha ha ha".

Nagan 22-08-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver (Post 947598)
Dużo mówi sie, że my Polacy w tibie grać nie umiemy. O to kilka dowodów na to, że jednak nie jest tak źle.

prawda jest taka ze nie umiemy...naprzyklad taifun..sharer dlaczego gm z nim porzadku nei zrobi??

poco sie chwalic ze sie ma 50 lvl na rooku/? jka tam nawet zbaijac nie mozna...

polacy tak czy inaczej to sa noobami (wiekszosc nie wszyscy)

Domis 22-08-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nagan (Post 949184)
prawda jest taka ze nie umiemy...naprzyklad taifun..sharer dlaczego gm z nim porzadku nei zrobi??

poco sie chwalic ze sie ma 50 lvl na rooku/? jka tam nawet zbaijac nie mozna...

polacy tak czy inaczej to sa noobami (wiekszosc nie wszyscy)

A udowodnisz ze Taifun sharuje konto???
A może dla kogoś rook jest bardzo ważny. Wiecej może osiągnąć na rooku niż na mainie.

Tajemniczy Ktos ^^ 22-08-2006 23:53

Nagan pierwszym noobem jesteś ty daj dowody że Taifun sharuje acc sądze że Cipsoft nie awansował by na pozycję senior tutora kogoś kto sharuje acc. Wyobraź sobie senior tutor jest w przyszłości GMem i fajnie by wygladało jakby np. 4 gosci grało se 1 GMem nie sądzisz?? A skoro jesteś taki boss PvP że rozwalasz bez problemu EO na solo to nie wnikam... przysięgam ci ze zdobycie 50lvlu zabijajac tylko mino posion spider roty itd. jest bardzo trudne i wymaga to o wiele czasu niż zdobycie 70lvla(może przesadzam:p )

A jeśli chodzi o ten fist fishting to być może kiedyś była mniejsza poprzeczka??

Jeszcze raz GZ dla tych ludzi

finio 23-08-2006 01:45

ruszczki ?
Mac Gyver, czy jek Cie tam zwa, zrobiles wielki blad, moze to dlatego ze szybko pisales albo cos, ale jako admin nie powinienes takich robic

Onori 23-08-2006 09:13

@Nagan

Ha! a ja Cie popre :) dokładnie w sprawie naszego jak, że bardzo kochanego "Tajfunka", gdy wchodził update, to przez myśl przeszedł mi Sero i Tajfunek, co oni biedni będą robili :( jak mają ograniczenie czasowe. Ludzie, kto przy zdrowych zbysłach wyciągał by taki exp? Policzcie sobie ile musi spędziać godzin przy kompie to może zrozumiecie... zresztą! czytając większość postów waszym zdaniem EO, Cachero dzielą konto, ale nie nasi kochani rodacy są tacy piękni i cudowni, że oni robią wszystko sami -.-

Cytuj:

Cipsoft nie awansował by na pozycję senior tutora kogoś kto sharuje acc
O co zakład? pozycję Turola jest dostać łatwo, a ST? Aby otrzymać awans na senior tutora nie można miec tzw.bad report, otrzymanego wcześniej niż 8 tygodni od momentu, gdy chcemy zostać Senior Tutorem, trzeba być aktywnym przez conajmniej 12 tygodni i przez ten czas nie otrzymać bad reporta.Jeśli spełnimy te wymagania otrzymamy automatycznie wygenerowany e-mail, w którym zostaniemy powiadomieni o tym, że dostaliśmy awans na sernio tutora. Więc w czym problem

@finio

Uuu... a znamy słowo takie jak ironia i żart?

Serhean 23-08-2006 09:34

Cytuj:

I na końcu najwyższy lvl w tym zestawieniu - Taifun Devilry. Przy nim Bubel, co jej mąż jest cipsoftem, nie ma szans.
No coz ja na waszym miejscu juz bym sral w pory -.-. Za to "Bubel" to was Bubble dojedzie XD.

@topic
bardzo fajny temat

@up
CipSoft nie da senior tutora komus kto sharuje konta.
Jak sie dostanie bana za nick to nie mozna robic egzaminu na tutora a co dopierdo sharing i senior tutor

Onori 23-08-2006 09:44

@up

Ale dalej nie rozumiesz. Pozycje ST dostaje się automatycznie po pewnym czasnie, więc ja dalej nie widze problemu. Zresztą dzielić konto i dzielić konto, a GM to wykrył to spora różnica.

Clayde 23-08-2006 10:02

Nom to Gratz dla wszystkich :D Bardzo ładne adv :)

MayGyver 23-08-2006 10:05

sa ludzie, ktorzy nie rozumieja aluzji oraz ironii i trzeba im tlumaczyc jak krowie na miedzy
oraz ci ktorzy czytac nie umieja lub nie rozumieja tego co czytaja

oczywiscie szanujemy ich

Phoelerius 23-08-2006 10:52

Cytuj:

I na końcu najwyższy lvl w tym zestawieniu - Taifun Devilry. Przy nim Bubel, co jej mąż jest cipsoftem, nie ma szans.

ROFLMAO!

Zal ci "pupe" sciska ze Bubble ma 200+ lvl i zrobila go sama?

Get lost!

Z ciekawosci zapytam:
A kim jest twoj maz? -.-

Drzamich 23-08-2006 11:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MayGyver

To na czerwono to błąd (nie wiem czy ortograficzny, czy gramatyczny, ale jaikiś tam)
Powinno być:
Przy nim Bubble, której mąz pracuje w CipSofcie nie ma szans

A tyle się mówi o ortografii (i gramatyce w internecie)

I jeszcze cuś z innej półki:
GZ FOR ALL ZA ADV!!!
Ciekawe skąd Taifun zgarnął Crystal Mace.
Nieźle oni to planują żeby awans odbył się w danym momencie nna przykład akurat wtedy kiedy wszyscy stoją w tym zamku itp.

Hubus Puchatek 23-08-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Krakers (Post 949179)
Jezeli z tymi bledami ortograficznymi to mial byc zart, to byl zajebiscie zabawny.

Redaktorzy maja poczucie humoru. "Ha ha ha".

To była dobra ironia a nie wasza "ironia" w artykule:)

sebcio 23-08-2006 11:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich (Post 949673)
To na czerwono to błąd (nie wiem czy ortograficzny, czy gramatyczny, ale jaikiś tam)
Powinno być:
Przy nim Bubble, której mąz pracuje w CipSofcie nie ma szans

A tyle się mówi o ortografii (i gramatyce w internecie)

I jeszcze cuś z innej półki:
GZ FOR ALL ZA ADV!!!
Ciekawe skąd Taifun zgarnął Crystal Mace.
Nieźle oni to planują żeby awans odbył się w danym momencie nna przykład akurat wtedy kiedy wszyscy stoją w tym zamku itp.

Oj, koles, zal mi ciebie. Nie wiesz co znaczy pojecie 'ironia'? Bueh. ;D

Rezidew 23-08-2006 12:33

Gratulacje dla was Panowie! Szczegolnie dla chlopcow z furory! :D

Tiresan 23-08-2006 12:56

re Drzamich: crystal mace zazwyczaj bieze sie z faraonów :D

MayGyver 23-08-2006 13:03

@Drzamich
@finio
@Hubus Puchatek
@Franolex
@Krakers
@Paul Reaver

wszyscy ludzie maja mozgi ale nie wszyscy potrafia z nich korzystac, wiec nie robcie z siebie idiotow przed tysiacami czytaczy

jak mawia MatKus "Lepiej siedziec cicho i uchodzic za glupca, niz sie odezwac i rozwiac watpliwosci"

Ruda 23-08-2006 14:20

Cytuj:

Może dlatego że nie wali z ruszczki?

:p zdjęcia bledną; nic dodać, nic ująć

Cytuj:

nim Bubel
Bubble :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:06.